petulkapeta petulkapeta komentáře u knih

Opravdová královna Opravdová královna Jodi Ellen Malpas

,,Co se mezi námi děje?" zopakoval trochu překvapené. Copak to neni zřejmy, Adeline? Už se to stalo. Zamilovali jsme se do sebe. A dva zamilovaní lidé udělají cokoliv, aby mohli být spolu."

Tak řekla bych že pokračování se mi líbílo víc než první díl. Nejvic když na posledních asi 80ti stranach rozluštila Adelin vše možná rodinná tajemství a jak šla za svou laskou :)

10.03.2023 4 z 5

Kontroverzní princezna Kontroverzní princezna Jodi Ellen Malpas

Chci nás Adeline. Chci tebe. Miluju být tvojí svobodou. Chci být tvojí svobodou."

Život Adelain neni jednoduchy a co teprve když potka Joshe...zamilovaná tak moc že by pro něj obětovala i svuj luxusní styl života,ale osud si pro ni pripravil něco úplně jineho..

08.03.2023 4 z 5

Přitažlivost planety Krypton Přitažlivost planety Krypton Jiří Mádl

,,Možná jsme víc tím, čím ze srdce toužíme bejt, než tím, co nám svět z různých důvodů bejt nedovoluje."
Příběh Veroniky a Martina začal v internetovém světě a na jejich planetě Krypton žili jen oni dva, než došlo k setkání a naslednem skoku v čase...jsem ráda, že se nakonec potkali a jejich životy pokračovali vzájemně.

05.03.2023 4 z 5

Vzpurná princezna Vzpurná princezna Georgie Blalock

,,Tak hledej světlo všude, kde se dá. Nedopusť, aby tě ovládly stíny, ale dovol jim, ať odvádějí tvou pozornost k nejkrásnějším aspektům kompozice, a věz, že i když s tebou nejsem, každý den na tebe myslím."

No co řict..no nečetlo se mi to zrovna nejlíp popravdě...ale jinak přiběh věru zajimavý a nejvíc tedy doslov..

03.03.2023 3 z 5

Konečně ta pravá Konečně ta pravá Robyn Grady

,,Čas je tak vzácná věc. To nejvzácnější, co máme. Jakmile je pryč, nemůžeme ho už vrátit."
Miluju to prostředí s koňmi..Otcove nepřátelé a je to k sobě tahne. A ten konec byl nádherný.

28.02.2023 5 z 5

Příliš velké pokušení Příliš velké pokušení Robyn Grady

,,Rodina je důležitá. Důležitější než všechno ostatní."

Tak tohle byl teda příběh..hlavně o rodině a lasce k ni. No ještě sranda když jeden příběh může byt prvni dil a zároveň posledni z jine serie a tu jsem necetla,že..a Jacoba by chtěla každá i Teagan..nakonec i na začatku..

26.02.2023 5 z 5

Ja ti to vrátim Ja ti to vrátim Vita Jamborová

Na doporučení kamošky, jsem si to přečetla a ano Soni, tohle jsem opravdu nečekala a bylo to velmi mile překvapení. Pomsta je hnusná, ale učel to pro Ivanu mělo, když ji podvedl a ne jednou a k tomu ještě nechal zabít...

26.02.2023 5 z 5

Vlak do Paříže Vlak do Paříže Lorraine Brown

„Protože já věřím, že je lepší být pravdomluvný, i když je to těžké. I když to lidi někdy nechtějí slyšet.“

Tahle kniha byla o upřímnosti, pravdě a lásce, ale hlavně o Pařiži. Hned bych tam vyrazila a prošla ty mista jako Hannah,kor když měla tak skvělého průvodce.

25.02.2023 4 z 5

Adamův pád Adamův pád Sandra Brown

Lila a Adam od prvni chvile nesnasely a nebo bylo vše jinak?
Každopádně jejich chemie nenechala na sebe dlouho čekat..každopadně super počtení.

22.02.2023 4 z 5

Milenec ze snů Milenec ze snů Sandra Brown

"Poznám, že jsem zamilovaný, když se s tou ženou chci probouzet každé ráno."

Pěkna oddechovka, no spiše mi topřipominalo Hq žadne drama, ale chtěla jsem poznat sestru, protože jsem si půjčila druhý díl. Jinak Elizabeth by v dnešní době uspěla kdyby psala knihy to bezpochyby.

21.02.2023 4 z 5

Remy Remy Katy Evans

„Jsi všechno, co jsem kdy chtěl a ani o tom nevěděl," zašeptám chraplavě a zastrčím jí za ucho pramen vlasů. ,,Jsi moje, na to nezapomínej," dodám. Pak se přinutím vstát. ,,Jenom moje... Brooke Dumasová.“

V ramci vyzvy jsem si přečetla knihu ze serie,kterou mam stale v srdci. Pro mě krasny příběh lasky Brooke a Remyho.

19.02.2023

Střemhlavý pád Střemhlavý pád Sandra Brown

,,Tohle by mohla být nejhorší chyba,kterou kdy uděláš, Brynn."
,,Já to risknu."

Tak to bylo přesně to co jsem chtěla akce a romantika v jednom. Brynn byla taaak statečná. Rya si nešlo nezamilovat.

19.02.2023 5 z 5

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

,,Jenže ne všechno se řídí tím, co musíme dělat. Některé věci se řídí tím, co dělat chceme."

Začátek se mi tahl a pak..řekla bych že se mafian zamiloval dřív než Elena a to bezhlavě a chtěl ji branit a rvat se pro ni za každou cenu...a to se mi libilo drsnak s dobrym srdcem

16.02.2023 5 z 5

Chci tě znát! Chci tě znát! Sharon Kendrick

,,Život bez rizika neexistuje."

Miluju příběhy se ztrátou paměti. Ja bych si ho naopak dokazala představit delší i s dějem jak se seznamili.

14.02.2023 5 z 5

Dokonalá hra Dokonalá hra Vi Keeland

„I když je to mezi námi složité, zamilovat se do tebe bylo to nejjednodušší, co jsem kdy udělal. Ať se stane cokoli, chci, abys věděla, že toho nikdy nebudu litovat. Změnila jsi mě, Presley.“

No tuhle hru jsem si užila dokonale spolu s Fern. Leviho jsem si zamilovala,narozdil od jeho bratra. Presley a Levi tvořili skvělý pár..no a ze jeji bývalý je Leviho brat..

13.02.2023 5 z 5

S láskou z Říma S láskou z Říma Jules Wake (p)

„Promiň. Máš pravdu. Jsem strašný parchant. Ale polehčující okolností snad je, že ten parchant se do tebe zamiloval."

Tak Lisa a Will, kdyby jim někdo řekl co se stane v Římě nevěřili by tomu. Ale to jejich požďuchovani a chemie jsem si uživala. Rada jsem znovu potkala Sienu a Laurii moc krasna serie.

11.02.2023 5 z 5

Pozdrav z Itálie Pozdrav z Itálie Jules Wake (p)

„Miluju, když ženské přiznávají, že to špatně pochopily.“

Cestovat s Laurii a Camem byl jako sen :) Takova cesta by se mi moc libila a Roberta bych nakopala..no vite kam...

09.02.2023 5 z 5

Odvážná Sage Odvážná Sage Sandra Brown

,,Jednoho dne tě přiměju, abys přiznala všecko, co se ti opravdu líbí.“

Tak tahle dvojice měla neskutečnou chemii už od prvni pusy. Se Sage jsem se bavila nejvic se sourozencu,tolik mě kolikrat rozesmala. A Harlan byl neskutečně skvělý chlap,miloval a chranil ji už od začátku.

07.02.2023 5 z 5

Divoch Chase Divoch Chase Sandra Brown

Chase si po ztrátě sve milovane zeny a nenarozeneho ditete myslel,že nic horšího se mu stát nemůže...jak se mýlil když se znovu oženil a jeho žena byla v ohroženi...no příběh jsem zhltla a i když byl Chase zpočátku takový jaky byl měla jsem ho rada,kazdy prožíváme ztrátu jinak, ale ještě že se tu objevila Marcii,ta co ho milovala už od školky.

05.02.2023 4 z 5

Šťastný Lucky Šťastný Lucky Sandra Brown

"Citíš to? Miluju tě každým úderem svého srdce a nevím, co bych si bez tebe v životě počala."
Přiběh Luckyho a Devon začal v hospodě a jejich setkání mělo pro oba nečekané následky, oba brzy pochopily že bez toho druhého to nepůjde i Když tam byly komplikace a ke konci tragerie v rodině.

05.02.2023 4 z 5