petulkapeta petulkapeta komentáře u knih

Až léto skončí Až léto skončí Penelope Ward

Tak s touhle autorkou nikdy neudelam chybu...pribeh jsem zhltla jako malinu,bavil me a dost nejake udalosti jsem trosku predvidala,ale vubec mi to nevadilo..

04.07.2020 5 z 5

Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Vau,tak tahle se rozhodne povedla, daleko vic jako predchozi..Kaitlyn byla uzasna a s Daxtnem jeste vic...a ta jejich teta,bohuzel i takovy lide jsou kolem nas..

03.07.2020 4 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Vau,tak tomu řikam Zamilovany přiběh...tato kniha obsahovala všechny emoce co jen mohla a souhlasim s tim,že první měli vyjit cela serie Vested Interest. Jinak to propojeníé bylo užasne stejne jako to videt co znamena Přatelství!!!

01.07.2020 5 z 5

Ve tvých snech Ve tvých snech Kristan Higgins

oba jejich byvali partneri stali za prd...a ta nehoda na silnici,chapu že jsi to vyčital,ale zachranit 3 životy,furt lepší než žadný,no ne..jejich společne začatky sbližovaní mě bavily a samozrejmne i cela jeho rodina...

30.06.2020 5 z 5

Šance na štěstí Šance na štěstí Kristan Higgins

Colleen byla skvela a vtipna uz od prvniho dilu...no jen skoda ze to brala tak ze ji lhal a pritom ji jen Lucas nechtel ublizit..nakonec vse prekonali :)

28.06.2020 4 z 5

Dokonalá partie Dokonalá partie Kristan Higgins

Nemuzu si pomoct,ale tahle serie me bavi cim dal vic a vic...Honor zamilovana do kamarada,ktery to nevidi nebo nechce videt,ještě že potkala Toma :) Tom jaky zachranar to se mi libilo...

26.06.2020 5 z 5

Návrat na vinici Návrat na vinici Kristan Higgins

Přiběh Fait byl trošku smutny hlavně ze začatku,pak i vesely a to bylo super a jak ji zastavil Levi za rychlost...to jejich popichovani mě bavilo a přiběhy tehle rodiny no těšim se na ně...pěkne oddechove čtení :)

25.06.2020 5 z 5

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Moc se mi pribeh libil a co Pax dokazal...a ta jejich laska prakticky na prvni pohled..libil se mi i slova autorky a taky citat: Laska nema konce..nadhera,snad u nas vydaji i pokracovani

24.06.2020 5 z 5

Easy? Easy? Tammara Webber

Lucase jsem si oblibila uz od zacatku a myslela jsem si že je to on co ji doučuje..fakt krasny pribeh..a další dil Lucas/Logan taky zajimave

23.06.2020 5 z 5

První opravdový polibek První opravdový polibek Kasie West

krasny přiběh..Lacey byla skvěla a libilo se mi jak nasla sveho kritika..Donovan byl storkat lepší než jeji kolega s kterym nemela "chemii"

22.06.2020 4 z 5

Osudová náhoda Osudová náhoda S. H. Kolee

Pekny pribeh...

20.06.2020 3 z 5

Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Pro mě bylo pokračování úžasné..
Scenka se spanim pod širakem byla fakt vtipna a epilog okouzlující miluju takove a takovou lásku jako meli mezi sebou tu bych chtela v příštím životě zažít :)

18.06.2020 5 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Taky bych se chtela sbalit a odjet,ale nikdy jsem nemela tolik kuraze jako Cam...hned jsem si musela najit pisnicku kterou zkoušeli...no nadherny pribeh a i kdyz jsem vedela ze ma pokračování, tak po slovech o 2 měsíce pozdeji jsem nemohla dýchat ,naštěstí jsem se po par řádcích nadechla a mela jsem i usmev na tvari..

17.06.2020 5 z 5

Víra v lásku Víra v lásku Radka Bryšová

Velice zajimava kniha,moje prvni od autorky...pekny přiběh nečekala jsem něco takoveho ,bylo zajimave jak hlavni hrdinove měli propletenou minulost aniž by o tom věděli..

16.06.2020 5 z 5

Probuzené city Probuzené city Katy Evans

Pekna knizka na destive odpoledne..

16.06.2020 4 z 5

Skvělá partie Skvělá partie Jude Deveraux (p)

Nate byl úžasný,skvěle se k sobě s Terri hodili a doplnovali...libilo se mi že ke konci byla z toho takova mensi detektivka..a asi se mi to libilo vic než předchazejici dil...parada :)

15.06.2020 5 z 5

Dívka ze Summer Hillu Dívka ze Summer Hillu Jude Deveraux (p)

moje prvni kniha od autorky a bavila jsem se,začatek bomba a pak pav...no prostě bylo to vtipne a motiv Pychy a předsudku pěkně zpracovany

14.06.2020 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Souhlasim s Colleen tohle byl jiny příběh než ktete jsem o ni četla,ale o to vic emotivni než ty předchozí...Lily byla uzasna a milá a to jak zachranila Atlase..Rylea jsem měla ráda a i jsem ho chvili litovala..no prostě autorka to umi,mam rada jeji knihy..jsou hodně s příběhy ze života

13.06.2020 5 z 5

Štěstí v lásce Štěstí v lásce Kasie West

Seth byl úžasný kluk...,chapu že chtěla lidem kolem sebe pomoct a udělat radost,asi bych to udelala stejne...a Madie a Seth byli uzasni...

12.06.2020 5 z 5

Miluj mě vším Miluj mě vším Jennifer Probst

krasne,nejlepší konec když jsi to chlap konečně uvědomí..proč jim to vždy trva tak dlouho,řekla bych proto aby jsme meli co čist,ale myslim že je to tak i v realitě...Jak poznate že vam něco chybí? No přeci až to nemate

11.06.2020 5 z 5