petusska01 petusska01 komentáře u knih

Divoch Chase Divoch Chase Sandra Brown

Nebolo to zle, ale jedenkrat stacilo :) Bolo to aj trochu sexi, aj trosicku vtipne, zapletka bola takze vsetko splnene, len nejako trochu nuda.

28.05.2020 3 z 5

A hvězdy mi daly tebe A hvězdy mi daly tebe Karen McQuestion

Musim sa priznat, ze toto je jedna z dvoch knih ktore som nedocitala. Dej je samozrejme neokukany, anotacia zaujimava ale ako nevtiahlo ma to do deja vobec. Rozumiem ze mozno to ma pomalsi zaciatok ale na mna az prislis pomaly, postavy mi zvlast sympaticke neboli a celkovo som sklamana.

04.05.2020 2 z 5

Remy Remy Katy Evans

Cela seria aj s dalsimi pribehmi je prijemna :) kludne odporucam. Prve diely boli zaujimavejsie ale nic sa nedeje, cita sa lahko a vtiahne do deja.

04.05.2020 4 z 5

Nouzový kontakt Nouzový kontakt Mary H. K. Choi

Velmi ma zaujala uz anotacia a kniha ma nesklamala! Odporucam. Zaujalo, vtiahlo do deja, postavy sympaticke, hlbsie popisane.

Dědička světla Dědička světla Emily Bold

Okej, moze byt. Takuto anjelsku tematiku necitam az tak casto, takze pre mna take neokukane a zaujimave. Vsetko co treba tam bolo. Ale nejako velmi sa mi to v pamati neudrzalo.

03.05.2020 4 z 5

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Trilogia myslim ze pre mladsie rocniky, ale kludne oslovi kazdeho, ak sa trosku prizmuria oci :) Mna velmi bavila este pred rokmi a uz som sa k nej zoparkrat aj vratila. Postavy sa mi pacia a pribeh je neokukany, takze moze byt :)

Milenec snů Milenec snů Sherrilyn Kenyon

Sherrilyn Kenyon a cela seria tychto fantasy tvorov, oooo ano :) Moze byt. Objavila som jej knihy este daaavno a stale sa objavia chvile kedy mam chut presne na niektory z jej pribehov! Tento patri medzi tie TOP z jej knih!

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Cela seria patri medzi moje oblubene! Samozrejme su tam lepsie aj horsie stranky, ale musim povedat ze keby to nebolo take strasne dlhe tak to citam aj kazdy mesiac :) Rhysand patri medzi mojich oblubencov!! Stoji to za to, si to precitat! Odporucam :)

Racer Racer Katy Evans

Pacilo sa mi to. Mam rada aj predchadzajuce diely, fajn ze sa tam stretli aj uz zname postavy. Jasne, malo to nejake nedostatky a celkovo to bola prilis jednoducha a rychla kniha, ale nie zla. Taka lahka oddychovka, predvidatelna :)

03.05.2020 4 z 5

Nepoučitelná Nepoučitelná Leah Raeder

Nebolo to zle, trochu povrchne spracovany dej - ucitel/studentka, drogovo zavisla mama. Ale bola to oddychovka s jednou prekvapivou zapletkou, ktoru som ozaj necakala takze aj prekvapila, aj bola miestami vtipna, erotika bola, takye viac menej vsetko splnene.

21.03.2020 3 z 5

Valentýnské prokletí Valentýnské prokletí Jodi McAlister

Ani neviem, ani dobré ani zlé :) téma je neokukané, ale nebolo to úplne rozpracované, všade samé domnienky, ostalo to všetko otvorené, nevysvetlené...bude pokračovanie alebo? Celkovo to neurazí ani to nie je úplne stratený čas, ale čakala som viac.

19.02.2020 3 z 5

Jet Jet Jay Crownover

Jet je rebel, velmi sexi, takze sa mi to pacilo :) trochu moc komplikacii a cele to trocha viazlo ale stoji to za to si precitat :)

11.02.2020 3 z 5

Seznam snů a neřestí Seznam snů a neřestí Alison Bliss

Príjemné, môže byť. Stačí prečítať raz :) hlbší zmysel tam nenájdeme ale kvôli nemu som to ani nečítala :)

06.02.2020 3 z 5

Neprofesionál Neprofesionál J. D. Hawkins

Fajnová oddychovka, rýchlo sa to čítalo, miestami to bolo veľmi vtipné a erotické scény boli tiež "žhavé" a nebol na nich postavený celý príbeh.

05.02.2020 3 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Nebol to zlý príbeh, aj postavy boli sympatické ale akosi ma to nevtiahlo do deja a citala som to na preskacku s inymi knihami lebo ma to prestavalo miestami bavit. Ale odporucam, taka pohodovka na vecer.

16.01.2020 2 z 5

Vzdálenost mezi námi Vzdálenost mezi námi Kasie West

(SPOILER) No, čítala som od Kasie určite aj lepšie. Toto bolo také hŕŕ bŕŕ. Caymen bola taká celkom super pubertiačka, s tým sarkazmom a zodpovednému prístupu k obchodu. Jej mama taká trochu zatrpknutá. Xander bol taký všeobecne nemasný neslaný, ale tiež sympatický čo sa týka jeho prístupu k samotnej Caymen. Ale akože, je to také nedokončené... čo nakoniec idú študovať? Čo budú robiť? Čo ten jej otec? Kde bola zápletka? No ja ti neviem, rýchlo začalo, rýchlo skončilo. Dalo sa z toho určite ešte niečo vybúchať. Určené pre mladšie ročníky, začiatok čítania romantických príbehov. Inak asi treba siahnuť po iných Westovkách, pripadne autoroch.

11.05.2024 2 z 5

Lola a kluk od vedle Lola a kluk od vedle Stephanie Perkins

Príbeh bol zaujímavý a Lola ako postava taka neokukana, hlavne kvôli jej záľubám. Celkovo však musím povedať že som si ju veľmi neoblubila a liezla mi na nervy, ku koncu sa to zlepšilo. Sympatický mi boli jej otcovia a tiež Bellovci. Viac menej odporúčam, ale s Lolou je ťažké sa stotožniť.

11.08.2020 3 z 5

Zrozena o půlnoci Zrozena o půlnoci C. C. Hunter (p)

Musim povedat ze som prijemne prekvapena. Pribeh je urceny skor mladsim rocnikom, ale bavilo ma to a odporucam celu seriu. Postavy mi boli sympaticke, zapletiek bolo ozaj vela, vtip taktiez nechybal a na mladu lasku netreba zabudnut :) velmi mily pribeh!

16.06.2020 5 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Autorku mám veľmi rada, knihu som si veľmi chcela prečítať ale naozaj je jedna z tých slabších. Najprv sa tam akoby nič nedialo a potom sa tam dialo všetko až príliš rýchlo. Ale neľutujem, odporúčam aj tak.

14.03.2020 4 z 5

Kvet Kvet Elizabeth Craft

Nie som si celkom istá či sa mi to páčilo alebo nie. Hlavná hrdinka mi celkom liezla na nervy a niktore rozhodnutia som vobec nechápala odkiaľ prišli. Tate je tiež taký v podstate nijaký a dokopy tam ani nič nerobí. Celkom odreagovačka, len sa nad tým netreba príliš zamýšlať :)

12.03.2020 3 z 5