petuzla5591

Naprosto skvělá kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Alana jsem si zamilovala. Je to úžasná postava. Ke knize se ráda brzy vrátím.

To byla krása. Od příběhů jsem se nedokázala odtrhnout. Těším se na další díl.

Roztomilý komiks naprosto přesně vystihující mé knihomolství. Jsem maximálně spokojená.

Právě jsem dočetla a jako cože?! Upřímně ze začátku jsem Coriolanovi fandila a Lucy Gray jsem si oblíbila a ten konec....a co si budem, písnička Oběšencův strom byla skvělá, v hlavě jsem slyšela hudbu.???? Pokud očekáváte něco tragického, jako výmluvu, proč je Snow takový jaký je, není to kniha pro Vás...

Tak tohle je pecka. Od doby, kdy se příběh rozdělil na dvě dějové linky jsem byla zvědavá, jak budou obě pokračovat a konec se mi moc líbil.

Wow, tak tohle byla pecka od samého začátku. Nádherná obálka, skvělé grafické zpracování uvnitř knihy a perfektně vymyšlený příběh. Autorka si mě naprosto získala a já doufám, že další díl vyjde brzy!

Moc fajn oddechovka, u které jsem se mnoho přiučila a navíc si ověřila, že práce s lidmi je všude stejná. Rozhodně doporučuji.

Krásné vyprávění o dvou mladých ženách, které najdou lásku. Moc se mi líbilo prostředí poškozené Anglie. Také mě moc bavily hlavní hrdinky. Ze začátku jsem měla raději Alison, ale jakmile se pohledy vyměnily, změnila jsem na ni názor. V knize se vyskytují i nelehké věci, kterými si obě hrdinky musely projít. Vcelku hodnotím velice kladně. Autorka píše skvěle, mám z knihy krásný pocit a budu doufat, že se autorce podaří splnit její přání o svatbě.

Kniha mi byla doporučena a páni, jak jsem ráda, že jsem ji nakonec zkusila. Kniha je velice čtivá a poutavá. Postavy jsou skvělé a já se moc těším na další díly.

Ačkoliv nejsem cílovka, kniha poukazuje na velmi důležité téma ohledně potratů, čehož se také týká nepřipravenost na rodičovství. Osobně ve svých 22 letech nejsem na dítě připravena ani náhodou a vůbec se Veronice nedivím, že byla ochotná postoupit tak šílenou cestu. Myslím si, že každá žena by měla mít právo, rozhodnout se sama. Tuto knihu rozhodně doporučuji.

Nemám slov...prequel k Zemi příběhů je mnohem lepší, než jsem se kdy odvažovala doufat. Všechno mi do sebe krásně zapadlo a těším se na další díly. Určitě budou stejně úžasné.

Wow. Tak tohle bylo něco. Upřímně mne malilinko zklamal konec, toužila jsem se dozvědět, jak to dopadne, ale na druhou stranu si to můžeme domyslet. Autorka je skvělá a určitě, pokud vydá další knihy, budu si je muset pořídit .

Toto je moc krásné a smutné zároveň. Autorka píše úžasně.

Nečekala jsem, že mě kniha bude tak bavit. Skvělá vtipná oddechovka.

Tuto knihu jsem v knihkupectví poladla náhodou a musím říct, že jsem měla šťastnou ruku. Autor má bohatou fantazii a moc se mi líbí vlastní svět v našem světě a všechny ty Stínokrysy, paznechty a cedule Nekrmte kanály. Nemohu se od knihy odtrhnout. Velmi se mi líbí, že příběh se odehrává v Olomouci (tedy místy, pokud se neodehrává v Nikde, i když to tam není přímo řečeno, mé milované město jsem poznala. Oblíbila jsem si hlavní postavy. Zejména pak Lazara a Zimu. Líbí se mi neobvyklá jména hlavních postav. Je vidět, že i čeští autoři umí a budu jen doufat, že autor vydá další skvělou knihu.

Opět milá feel-good oddechovka na léto. Ava mě bavila více než Mei, na druhou stranu z kluků u mě vede Liam. Přesto je Chris fajn.
P.S. Ty popkulturní narážky jsou prostě boží.

Krásná kniha. Mé první setkání s autorkou a naprosto jsem si ji zamilovala. Stejně tak postavy v této knize. Sydney je úžasná postava a Ridge taktéž. Několikrát jsem i plakala a to i v autobuse. :)

Tak tato kniha mě opravdu chytla. Od autorky jsem četla Hunger games, které mě bavilo a když jsem uviděla tuto knihu, řekla jsem si, proč ji nezkusit. Jsem ráda, že jsem po ní sáhla. Příběh je velice zajímavý, Podzemí, kde se většina příběhů odehrává mne zaujalo stejně tak, jeho obyvatelé. Určitě si nenechám ujít další díly a jen doporučuji.

Od knihy jsem se téměř neodtrhla. Velmi napínavá kniha, která měla spád. Moc mě bavila.