PinkBunny

Oddychová beletrie z prostředí Británie let minulých. Za mně fajn.
Je to úplně jiné než film. Trochu depresivní, ale tím realističtější. doporučuji.

Slyšeno jako audiokniha.

Známé banality, rozsáhle opisované... leda snad jen pro děti nebo totální začátečníky.
Slyšeno jako audiokniha.

Výborné, lyrické, krásné. Až na jeden temný okamžik, který byl z filmu vypuštěn a říkala jsem si, co je to za nánu... ale řekla bych že to bylo od Hrabala záměrné, jeho láska ke psům a opovrhování špatným zacházením s nimi je vidět i v dalších knihách

Je to fajn, ale vlastně plno věcí je průměrně chytrému člověku jasné nebo se to tak často všude opakuje, že je to až banální. Pro děti asi fajn.
Slyšeno jako audiokniha.

Velmi poutavé, vášnivé, tragické. Literatura pro dospělé. Tklivě a poutavě načteno. Doporučuji.

Slyšeno jako audiokniha.
Krátké, stručné, spíše povídka. Ale i na stáří knihy to má jistý šmrnc a zajímavost.

Slyšeno jako audiokniha.
Velmi poutavá a velmi podobně dobrá jako kniha první, přestože je od jiného autora. Dopručuji

Slyšeno jako audiokniha
Jaj, tak tohle mě hodně bavilo! Originální, čtivé, pecka. Doporučuji

Slyšeno jako audiokniha.
Poněkud těžkopádné, ale v rámci nudného tématu dynamické a dramatické. Velmi kvalitní scifi, doporučuji.

Skvělý doplněk HP světa. Doporučuji

Omlouvám se, ale tohle mě vůbec nezaujalo...

Slyšeno jako audiokniha.
Při řízení do Polska, aniž bych znala obsah, který sedl jak pr*** na hrnec. Kniah je jakoby rozdělena do dvou částí. Ta první je značně rozvleklá, roztahaná, hodně se vše opakuje až je to protivné. Druhá část je taková veselejší, svobodnější, dynamičtější. Knihu doporučuji