PinkBunny komentáře u knih
TOP kniha mého dětství, s překrásnými ilustracemi a zajímavým příběhem. Rozhodně budu číst dcerce a všem vřele doporučuji
Jedna z těch slabších od DF, ale stále dobrá. Odpočinková krimi, pro mně nebyla tak napínavá. I tak doporučuji.
Slyšeno jako audiokniha
Další z mých oblíbených od DF. Líbilo se mi prostředí dražeb a "jak to chodí". Ono je to dost podobné i dnes :) Milá napínavá odpočinková krimi. Doporučuji
Slyšeno jako audiokniha
Dobrá odpočinková krimi, svižná, se zajímavou zápletkou. Jedna z mých oblíbenějších od DF. Doporučuji
Slyšeno jako audiokniha
Naprosto děsná, děsná kniha. Začátek nudný, roztahaný, ufňukaný monolog ublíženého chlapečka. Ve druhé části se to alespoň trochu rozhýbalo, ale celkový dojem to moc nezachránilo. Konec nijaký. Na původní knihy nenevazuje skoro vůbec a vlastně doporučuji ji úplně přeskočit.
Slyšeno jako audiokniha
Oddechová kniha, co vede k zamyšlení. Považuji to za klasiku ve scifi. Starší film ji dobře zfilmovala, nové jsou ale totálně nesouvisející. Bavila mě, doporučuji.
Slyšeno jako audiokniha
První část kopírka začátku Eragona. No a pak šlus. Je to o ničem, ztráta času.
Slyšeno jako audiokniha.
Hodnoceno zpětně a vůbec jsem si nevzpomněla na to, o čem to bylo, ani pocit..no pro knihu špatné znamení.
Slyšeno jako audiokniha.
Velmi optimistická kniha o tom, že svět není tak černý, jak je nám vnucováno médii nebo zastaralými zkreslenými představami, ale že je plno věcí už o hodně lepší. Celkově mě to hodně nabilo, nabudilo a uklidnilo a bylo to přesně to, co jsem potřebovala. Doporučuji jako must read všem!
Slyšeno jako audiokniha.
Tak tahle knížka se mi hdoně líbila. Doporučuji
Slyšeno jako audiokniha.
Mno. Tak tohle bylo dlooooouhé. Postavené na dialozích. Málo akce, vlastně až příliš. Hodně roztahané. Dost mě to unavovalo. Na uspávání dobré, myšlenky dobré, ale stačilo by bohatě vše smrsknout do jedné svižnější knihy.
Oddychová beletrie z prostředí Británie let minulých. Za mně fajn.
Je to úplně jiné než film. Trochu depresivní, ale tím realističtější. doporučuji.
Slyšeno jako audiokniha.
Známé banality, rozsáhle opisované... leda snad jen pro děti nebo totální začátečníky.
Slyšeno jako audiokniha.
Výborné, lyrické, krásné. Až na jeden temný okamžik, který byl z filmu vypuštěn a říkala jsem si, co je to za nánu... ale řekla bych že to bylo od Hrabala záměrné, jeho láska ke psům a opovrhování špatným zacházením s nimi je vidět i v dalších knihách
Je to fajn, ale vlastně plno věcí je průměrně chytrému člověku jasné nebo se to tak často všude opakuje, že je to až banální. Pro děti asi fajn.
Slyšeno jako audiokniha.
Velmi poutavé, vášnivé, tragické. Literatura pro dospělé. Tklivě a poutavě načteno. Doporučuji.