PinkBunny

Čtěno jako audiokniha.
Mistrovské dílo, nemám slov. A jako bonus je výborně namluvená se super hereckými výkony a efekty. Nejlepší audiokniha ever.

Slyšeno jako audiokniha.
Tak tohle mě hodně bavilo! Má to nápad, dynamiku, spád. Postavy a děj velmi realistické a uvěřitelné. Doporučuji

Slyšeno jako audiokniha.
Druhý díl je ještě horší jak první... opravdu nedoporučuji

(SPOILER) Slyšeno jako audiokniha.
Začátek je slibný, ale od útěku do pouště to kamsi ulítne. Je to takové roztahané, divné, nudné, monotónně namluvené... na uspávání ideální.

Nejlepší kniha od A.Ch. Moc se mi líbilo prostředí, motiv, vlastně úplně všechno. Pro mně detektivna č. 1
Čteno ušima.

Čteno ušima jako audiokniha. Dobře načtená, poutavě, ale příběh mě moc nezaujal. Vlastně mi tam to magično vůbec nesedělo. Zakínače mám raději.

Silná, dobře napsaná, i když ponurá kniha. Vracet se k ní ale asi nebudu.
Čteno jako kniha

Krásná dětská knížka, kterou jsem jako malá moc milovala a četla ji opakovaně. Bonusem jsou navíc krásné ilustrace. Opravdu moh doporučit.
Čteno jako kniha

(SPOILER) Brilantní kniha v rámci svého tématu. Pokud bych měla dát dětem číct jednu kniho o drogách (a prostituci), tak je to tahle. Neskutečně silný příběh, o tí více že dopadl zrovna tento šťastnou abstinencí a cestou z pekla.
Čteno jako kniha

Čteno i slyšeno jako audiokniha o délce cca 4h. Kniha je opravdu výjimečná, napínavá i překvapivá, zábavná. Doporučuji ji větším dětem i dospělým. Díky dobrodružnosti se nehodí tolik jako četba k usínání, spíše po obědě nebo do auta. Audiokniha je také velmi zdařilá a povedené, obojí mohu vřele doporučit.