pip11 komentáře u knih
Od této autorky to byla má první kniha. Hned od začátku se četla velmi dobře, má plynulý a poutavý děj. Dobrodružství a napětí, postavy hlavní i vedlejší jsou skvělé. Příběh Taylor a Lucase se mi moc líbil.
Závěrečný díl, tentokrát o vévodovi z Rivertonu Griffithovi, který se rozhodne konečně oženit. Navzdory jeho puntičkářské a logické povaze má rád klid a pořádek, a takto přistupuje i k hledání manželky. Má svůj plán, ale nepočítá se skutečností, že může být vše úplně jinak. Pozná Isabellu, kolem které je spousta záhad a tím se vše začíná komplikovat. Griffith je skvělý hrdina a kniha se mi velmi líbila.
Krásné vyprávění o rodinném tajemství, odpuštění a druhé šanci. Kniha se mi líbila, byl to příjemný a čtivý příběh.
Velmi emocionální kniha, naprosto srdcervoucí. Tolik utrpení a zoufalství, až jsem nemohla popadnout dech. Příběh je o dívce, která žije v temné nekončící noci. Poté co už ztratila veškerou naději, se jí začíná pomalu otevírat nová budoucnost. Slovy příliš nelze popsat tento příběh, je hluboký a velmi silný.
Ještě že jsem nečetla sérii postupně, asi bych po dalším díle nesáhla. Zatím se mi více líbily ty nadcházející, tento byl pro mě dost obhroublý. Ovšem byly zde i zábavné chvíle, tak pouze uberu hvězdičku.
Příjemné lehké čtení, opět protkané svěžím humorem. Líbivá romantika v pěkném příběhu.
Příběh Taylora se mi líbil, má příjemný a hladce plynoucí děj. Kniha, ve které se mění beznaděj na naději. Postavy jsou pěkně a reálně vykreslené, ráda si přečtu i další díly ze série.
Jedním slovem překrásné. Velmi podmanivý a moc dojemný příběh, který je psán s hloubkou.
Pěkná kombinace dobrodružství, nebezpečí a romantiky. Domů se vrací Reef McKenna, vzápětí je obviněn z vraždy. Sestra Piper je odhodlána dokázat jeho nevinu a tak se spolu se zástupcem šerifa Landonem dávají do pátrání. Landon je do Piper beznadějně zamilován a snaží se ji chránit… Moc příjemné čtení, příběh je dobře promyšlený a poutavý.
Báječně čtivá kniha, lehká a svižná. Způsob jakým tento román autorka napsala, mě dokonale chytil a do poslední strany nepustil. Krásný a dojemný příběh o Romanovi a Grace, kteří po všech ranách minulosti k sobě složitě hledají cestu.
Velice krásně vyprávěný příběh o Rachab, zaměřující se hlavně na její život po Jerichu mezi Izraelity. Je to hluboký, emociální a velmi realistický příběh. Knihy od Tessy Afshar jsou překrásné a mohu jen doporučit tuto biblickou beletrii.
Poutavý příběh o silné ženě, která bojuje se svým strachem a obavami. Díky svým přátelům získala oporu a víru, které pak dávala druhým. Skvělé převyprávění příběhu, tímto lehce čtivým způsobem.
Od první stránky krásné a poutavé. Když jsem začala číst, už jsem nedokázala knihu odložit. Příběh je to překrásný a styl vyprávění Tessy je skvělý.
Příběh to byl pěkný, sice mi to ze začátku trvalo začíst se, ale potom se to pěkně rozjelo. Je to jednoduché čtení, na léto jako stvořené.
Tentokrát nejen zábavné, ale také trochu dobrodružné. Příjemná oddychová kniha.
Poslední díl ze série a tentokrát o třetí generaci Eden a Silase. Je to opět krásný příběh a moc pěkné zakončení. Všechny tři příběhy do sebe pěkně zapadají a navazují na sebe. Příjemné čtení a poutavý příběh.
Další z moc pěkných příběhů. Doba plná rasismu a předsudků, ale také dobrých lidí, krásné přírody a koňských dostihů. Cullen a Maggie mají předem dohodnutý sňatek. Jejich postupné sbližování a poznávání, je plné složitostí ale také rostoucí náklonnosti.
Závěrečná část této úžasné série, tentokrát o bývalém gladiátorovi Atretesovi, který chce opustit Efez a vydat se na cestu domů po dlouhých více než 10-ti letech. Cesta, která ho však čeká, je plná obtíží a zároveň vnitřního boje. Célá trilogie byla překrásná, je to hluboký příběh a mrzí mě, že už je konec.