pip11 komentáře u knih
Romantika s válečnou špionáží… Naprosto skvělé, perfektní námět. Kniha mě absolutně chytla už od prvních řádků a měla jsem vážný problém ji odložit :)
Příběh se soustřeďuje na neuspořádanou knihovnu na Cornwallském panství, sympatická Rosemary která poznává jiný svět a úžasného, laskavého, koktavého Petera. Jsem nadšená že je to první díl série, doufám že pokračování bude stejně kvalitní, protože se moc těším nejen na Rosie a Petera, ale také Barclaye, Willu a ostatní sourozence. Kniha si mě úplně získala a já si ji zamilovala. Autorku si hned dávám do oblíbených.
Marylaa : souhlasím :D
Celkem průměrná kniha, od poloviny už byla čtivější ale max. 3,5 *
Kniha mě neoslovila, musela jsem se nutit abych ji dočetla. Tím nechci říct že byla úplně špatná, své příznivce si najde.
První polovina knihy byla opravdu hodně zábavná, místy jsem se smála nahlas. Je to příběh z malého města, o přípravě divadelního představení Pýchy a předsudku, což se povedlo nadmíru vkusně. Bylo to skvělé, vtipné a velmi čtivé.
Zábavná duchařská detektivka, ráda si přečtu pokračování.
Příběh dvojčat byl příjemně čtivý, nechybělo lehké napětí a odkrývání tajemství.
Roztomilý a bláznivý kocour, který pomáhá lidem, aby nebyli opuštění. Je to úsměvný a nenáročný příběh, který se nese v pomalejším tempu.
Je to má druhá kniha od této autorky a jsem spokojená. Tento příběh tří žen, které zápolí se svými životy a stanou se z nich kamarádky, je příjemně reálný a hezky čtivý.
Pokračování Jamese a Boba, bylo opět skvělé. Zábavné historky s Bobem jsou moc milé. Jamesovi velmi fandím, dokázat se tak odhalit a také vše vydržet… Doporučuji.
Pěkná vánoční romantika, kterou prostupovalo tajemství Pierceovy rodiny a které se díky Camille podařilo rozuzlit. Období vánočních svátků dodalo knize na kouzle. Nenáročná, ale hezká a čtivá.
Oba tyto příběhy jsem si náramně užila. Sice jsem tuto knihu četla až po dvojce, ale vůbec to ničemu nevadilo. Je to kouzelné, sladké a hřejivé čtení, které je krásně romantické.
Na tuto knihu jsem se těšila, věděla jsem že se mi bude líbit. Je to okouzlující a srdečný příběh, u kterého se taky zasmějete.
Tentokrát to je příběh o CeCe, který nás zavede do Austrálie, a je to opět skvělé počteníčko. Jestli mám nějakou sérii fakt ráda, tak je to Sedm sester. Je báječně propracovaná a úžasně čtivá. Nedokážu říct, která sestra má lepší příběh, doposud jsou všechny naprosto báječné a úplně odlišné.
Krásně živé popisy od Skotska po Virginii a Jamajku v romantickém příběhu Lark a Magnuse, kteří byli nevinně obviněni a vyhoštění z jejich drahého ostrova. Je to poutavý lyrický příběh.
Neočekávala jsem hodnotnou literaturu, ale chtěla jsem se pobavit. Přesně to jsem dostala, lehký styl vyprávění a hodně zábavy.
Krásný emocionální příběh plný tajemství, zoufalství, naděje a štěstí. Moc pěkná historická romance.
Moc krásně se to četlo, Bobovi a Jamesovi jsem držela palce a už se těším na pokračování.
Další krásný příběh, začátek příběhu je sice pomalejší, ale postupně získal napětí a byl celkově příjemně čtivý.
Pěkný romantický příběh, postavy se mi líbily, včetně ducha. Je to čtivý román, jsem spokojená.
Tento čtivý příběh vypráví majordomus Stevens, který celý život prožil na panství Darlington. Vypráví o svých každodenních povinnostech a svých chybách, také o všem co obětoval a promarnil v honbě za dokonalostí.