pip11 pip11 komentáře u knih

Všechny tvé polibky Všechny tvé polibky Julia Quinn

Příjemné odpočinkové čtení, které s mi líbilo.

25.06.2019 4 z 5

Noc jako ta dnešní Noc jako ta dnešní Julia Quinn

Tentokrát nejen zábavné, ale také trochu dobrodružné. Příjemná oddychová kniha.

23.06.2019 4 z 5

Jako v ráji Jako v ráji Julia Quinn

Milý a úsměvný příběh, který je lehce čtivý a zábavný.

22.06.2019 4 z 5

Cesta domov Cesta domov Laura Frantz

Poslední díl ze série a tentokrát o třetí generaci Eden a Silase. Je to opět krásný příběh a moc pěkné zakončení. Všechny tři příběhy do sebe pěkně zapadají a navazují na sebe. Příjemné čtení a poutavý příběh.

21.06.2019 4 z 5

Získaj si jej priazeň Získaj si jej priazeň Tamera Alexander

Další z moc pěkných příběhů. Doba plná rasismu a předsudků, ale také dobrých lidí, krásné přírody a koňských dostihů. Cullen a Maggie mají předem dohodnutý sňatek. Jejich postupné sbližování a poznávání, je plné složitostí ale také rostoucí náklonnosti.

19.06.2019 5 z 5

Istý ako úsvit Istý ako úsvit Francine Rivers

Závěrečná část této úžasné série, tentokrát o bývalém gladiátorovi Atretesovi, který chce opustit Efez a vydat se na cestu domů po dlouhých více než 10-ti letech. Cesta, která ho však čeká, je plná obtíží a zároveň vnitřního boje. Célá trilogie byla překrásná, je to hluboký příběh a mrzí mě, že už je konec.

16.06.2019 5 z 5

Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Bridgertonovi jsou skvěle bláznivá a veselá rodina, s kterou se příjemně zasmějete.

12.06.2019 4 z 5

Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Zábavná a veselá kniha. Vtipné žertovámí Daphne a Simona mě pobavilo, je to milá odpočinková četba.

12.06.2019 4 z 5

Ozvena v Tme Ozvena v Tme Francine Rivers

Překrásné, je to úžasný příběh. Je to plynulé pokračování prvního dílu, tentokrát o Marcusově hledání a cestě, ale nejen o ní…. Příběh osloví duši a srdce.

08.06.2019 5 z 5

Hlas vo vetre Hlas vo vetre Francine Rivers

Nádherný příběh, který popisuje život Hadaši v době začátku křesťanství. Kniha ukazuje na tehdejší život v Římě, Efezu a Jeruzalémě. Je to velký příběh, který se nedá jednoduše popsat. Vtáhne vás do děje a provede vás touto dobou, se vším utrpením, nadějemi, nenávistí, krutostí a radostmi. Těším se na zbytek této trilogie.

07.06.2019 5 z 5

Zlatá žatva Zlatá žatva Tessa Afshar

Krásné zakončení celého příběhu, který mě nepustil až do poslední strany. Příběh Sáry a Dária plynně navazoval tam, kde skončila předchozí kniha. Líbilo se mi prostředí, děj a také postavy, včetně vedlejších.

02.06.2019 5 z 5

Vzestup slečny Notleyové Vzestup slečny Notleyové Rachael Anderson

Moc pěkné poračování série Tanglewood. Příběh se mi líbil ještě více než první, i když nebyl tolik vtipný.

31.05.2019 5 z 5

Znamení hada Znamení hada Hana Marie Körnerová (p)

Skvělý druhý díl, napínavý od začátku až do konce.

31.05.2019 4 z 5

Pád lorda Draysona Pád lorda Draysona Rachael Anderson

Bylo to příjemné, veselé a pohodové čtení. Sladce romantický příběh o Lucy vikářově dceři, která si z lorda Draysona udělá sluhu.

26.05.2019 5 z 5

Posledná kniha Posledná kniha Darina Hamarová

Jak se píše již v anotaci, je to vážně nádherný příběh.
Říkala jsem si, bude fajn když bude kniha aspoň příjemná. Ovšem že to bude tak krásný a poetický příběh jsem nečekala. Můžu pouze doporučit, já rozhodně koupě nelituju. Kdyby šlo dát o hvězdičku více, přidala bych ji také za krásnou obálku. K tomuto románu se zcela určitě vrátím, tak nádherný příběh si o to říká.

25.05.2019 5 z 5

Čekanka Čekanka Julia Quinn

Touto knihou to bylo mé seznámení s Julii Quinn. Příběh byl zábavný, vtipný a lehce čtivý. Příjemně jsem se bavila.

24.05.2019 4 z 5

Já a pan Jones Já a pan Jones Lucy Diamond (p)

Hezké a svěží čtení o velké rodině Jonesových. Příjemně jsem se bavila u pohodového příběhu se šťastným koncem.

23.05.2019 4 z 5

Longbourn Longbourn Jo Baker

Rozhodně to nemá nic společného s Austenovou, je to takové divné přiživování se. Příběh o životě obyčených lidí a hlavně o služce Sáře s tím, že tento pohled je, řekla bych, dost pravdivý. Rozhodně se tyto společenské vrstvy diametrálně lišily a tato kniha se snaží dost reálně přiblížit tyto rozdíly. Některé momenty jsou sice dost vynucené, ale jsou aspoň dosti krátké. Tento román by byl pěkný sám o sobě a nemusel se nutně spojovat s Pýchou a předsudkem. Myslím, že by mu to prospělo.

19.05.2019 2 z 5

Aféra v Cornwallu Aféra v Cornwallu Liz Fenwick

Kniha se mi líbila a dobře jsem se bavila, bylo to příjemné čtení. Byla snad ještě o něco lepší než první díl.

16.05.2019 5 z 5

Anglické listy Anglické listy Karel Čapek

Skvělé vyprávění o putování po Anglii a Skotsku, s jemným humorem a osobitostí.

14.05.2019 5 z 5