Pípasek komentáře u knih
Vše již bylo napsáno, prostě super. Dojímavý romantický příběh, žádná červená knihovna.
Poutavý příběh z války, plný naděje, odhodlání za každou cenu přežít. Dočteno s velkým smutkem nad tolika mladými zmařenými životy
Uznávám mírnou rivalitu, soutěživost mezi sourozenci, ale toto je naprosto nepochopitelné, drsné, psychopatické
Jedna z nejlepších knih zachycující válečné období. Námětem je odbojová činnost skutečné hrdinky Nancy, pro nepolapitelnost nazývaná Bílá myš. Čte se jedním dechem, spíše dýchat zapomínáte
Kdo má rád knihy této autorky, nebude v žádném případě zklamán.
Michael Connelly : opět super čtení. Četl jsem všechny jeho knihy a nikdy jsem se nenudil.
Bezva počtení, plné zvratů, po celou dobu hádáte , ale konečné rozuzlení přijde až s posledními stránkami. Napínavé až do konce
Tak tohle se četlo samo, dokonce je kniha i místy vtipná, přitom napínavá. Hlášky mezi příslušníky policie jsou tím pravým co mě opravdu zvedlo náladu
Četl jsem všechny knihy tohoto autora, nedá se jim vytknout nic.
Začne to vcelku nenápadně, ale s každou stránkou se potom dějí věci, vražda, intriky atd. Napínavé až do konce
Trochu jiný pohled na válečné utrpení, kde i přesto se v nelidských podmínkách zrodil nádherný vztah. Pozoruhodné je, že v knize je zachycena i nesmírná brutalita některých ruských osvoboditelů vůči nevinným
Knihy pana Backmana mám opravdu rád. Lidské, humorné i plné smutku , prostě vše co přináší život
Tak z téhle knihy se Vám mozkové závity div nezavaří, zápletka super, nečekané rozuzlení bude tipovat asi málokdo. Jedním slovem mazec