Pípasek komentáře u knih
Knihy této autorky jsou sázka na jistotu. Vše ostatní již bylo napsáno.
Ke čtení této knihy je nutný silný žaludek a pevné nervy. Něco tak krutého jsem už dlouho nečetl. Přesto doporučuji, zjistíte že i na nejchudší společnosti se dá vydělávat
Jako všechny autorovy knihy s vynikajícím šéfinspektorem Jackem Loganem i tato nemá chybu
Velmi poutavý kriminální příběh, resp. hledání vraha, který mučí a zabíjí. Na rozloučenou nechá mrtvolám na klíně mrtvého holuba . Rozplétání příběhu je velmi napínavé, vztahuje do minulosti. Kniha se čte parádně, zažijete dost akcí životy ohrožujících hlavních postav. Vtaženi do děje knihu nedokážete odložit,
Román inspirovaný skutečnou událostí, plný nenávisti, nedorozumění a lásky.
Mrazivý román o dramatické soudní bitvě , o spravedlnosti a vyrovnání se s pohnutou minulostí
Každý autor má jiný styl, buď Vám sedí nebo ne. Mně osobně v žádném případě autorka nezklamala
Všichni ho měli rádi, jeho zrůdnost zůstala před všemi skryta. Jak se žije se sériovým vrahem ? Pět let ze kterých se přeživší oběť nikdy nevzpamatuje. Napínavé drsné čtení
Začátek byl pomalejší, ale postupně pěkně krůček po krůčku se rozplétají rodinné vztahy, problémy mezi jednotlivými účastníky děje až ke zdárnému dořešení. Konec překvapí.
Název knihy zcela neodpovídá obsahu. Očekáváte příběh zlatokopky. Začátek tomu i odpovídá. Ale s přibývajícími stránkami jde o vzájemnou nenávist, vraždy vypadající jako nehoda, intriky a jiné nechutnosti, z kterých se zvedá žaludek. Těch kostlivců ve skříni má rodina miliardáře prostě moc. A konec opravdu překvapí
Super!!!! Nemá chybu, strhující, pěkně zamotaný psychothriller, který Vám nedovolí knihu odložit
Krásná romantika, pohlazení na duši, vše ostatní již je napsáno
Tato kniha má nádhernou obálku. Obsah mě naprosto zklamal . Kniha patří do ero.tických, Některé pasáže jsou na hraně oplzlosti, vulgarity a způsoby milování hlavnich akterů 'černochů vzbuzují spíše nechuť a rozpaky. Bohužel v celé kní
žce se tyto radovánky opakuji mnohokrát a jak přes kopírák.
Výborné čtení, jste doslova vtaženi do zajímavého příběhu. velmi napínavých situací, konec bude překvapivý
Srdceryvný příběh, u kterého dle vyjádření autorky, plakal i manžel. Opravdu není co dodat. Přečteno na jeden zátah
Pro čtenáře hororové literatury a hlavně toužící po adrenalinu.