poetree

Celkem souhlasím s madam níže (Dáma s hrnstjm) - nečetla jsem celé, nejvíc se mne týkala otázka očkování dětí, tak jsem to přelouskala, zděšená... a pak jsem si našla, že by se paní Strunecká měla brát s rezervou...viz ocenění Stříbrný bludný balvan od Klubu českých skeptiků, kterým tedy věřím víc, jelikož si informace prověřují a nejednají/nepíšou na základě domněnek... http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1353860988

Nikola mě nadchnul a fandila jsem mu do poslední chvíle.. :) doporučuji

Paráda. Spousta skvělých myšlenek a postřehů a já trubka jsem si to zas neoznačila tužkou... :)

Ty jo, asi hormony mateřské, ale já jsem tedy občas nemohla číst, jak mě dojímalo, jak byla Flandilova maminka hodná a moudrá. Pro mne příjemné scifi :-)

nelze než doporučit - parádní a chytrá oddechovka. a člověk je hned rád, že nežije na slepičí farmě :)

Skvělá knížka. Nejraději jsme četli Samotu a Mrazení v zádech. Drak mi byl svým opakováním trochu protivný. A tady je to k přečtení k dispozici, skvělé na mobil, můžete zhasnout :-) http://pohadky-online.eu/kvak-a-zblunk/

četla jsem ji v překladu Vlasty Dvořáčkové a neumím už popsat čím, ale zaryla se pod kůži a chci si ji přečíst zase znovu (stejně jako Zapomenuté světlo, To, Malého prince.. ) a film Hodiny na paní Dalloway hezky navazuje. Viděla jsem ho nejdříve v -nácti v kině a vyšla z kina zpruzená, cože to jako bylo a dnes je to můj velmi oblíbený film... always the hours..

Moje mamka mi musela číst Kuřátko a obilí asi milionkrát, bobíšek :-)) moc se mi líbila a pořád se mi kniha, kresby i verše líbí..

Haha, jsem si nepřečetla komentáře a četla ji malým dětem.... no některé básničky jsem přeskočila :-) Ale dětem se příběh líbil, mně taky, mám ráda styl autorky a ilustrace jsou taky povedené.

Některé verše se MOC povedly! s dovolením / bez dovolení ochutnávka:
Jedna ručka, druhá ručka,
nedám ti ji, to je půjčka!
Jedna noha
(jedna z mnoha).
Honem ji strč do trika!
Dokavad se pěkně směju,
to se ti to oblíká!

Celkem slušná pohádka, dokonce se nám poprvé stalo, že jsme se SPOLEČNĚ se synem zasmáli situaci s pomalým šnekem, jinak vtipy ještě moc nepobírá :-)

Mám moc ráda psychologické novely/romány, sondy do lidské duše, takže jsem vlastně spokojená... styl psaní se mi líbil, nicméně asi bych si měla vybírat nějakou radostnější literaturu :-)

Kuchařku jsem prolistovala, zaujalo mne jen pár receptů (ty snad někdy vyzkouším) a co mi tedy vadilo a vadí je, když se veg. snaží všemožně napodobit maso (a asi se zavděčit masožravcům anebo uspokojit potlačovaného masožravce v sobě:)

Dětem se moc líbila. Mně se líbila taky, zajímavý příběh a hezké kresby.

Kniha se čte celkem hezky, ale mně tedy úplně neseděla, ale tak má se to líbit hlavně dětem a syn si ji vyžádal opakovaně, takže asi cajk :-D

Nebylo to špatné, ale pro mne ani dobré - průměr. A mně se nechce číst průměrné knížky. Chvíli jsem si říkala, jestli to fakt napsal Murakami... no ale nakonec jsem tomu uvěřila.. a ještě mě nebavil styl psaní Fialky - dokumenty na disketě. Závěrečná story s krádeží to trochu zachránila.

moc hezká kniha, měla jsem ji doma x let a přečetla jsem si ji, až mi ji přítel donesl jako dárek z antiku :) a překvapila mě.. moc se mi líbí Čechovův ironický styl :)
začala jsem se ohlížet po dalších "Čechovech" a dost mě překvapilo, že v jiných výborech jsou zase tytéž povídky, některé, ale přece.. :/

Knížka je velmi povedená, moc se líbí mně i dětem (syn četl i sám), ale vážně mi nesedl důvod odchodu Šedíkovy maminky.

Předčítala jsem knihu dětem (7 a 4 roky) a nadšení jsme z ní byli všichni! Děkujeme, pane Renčíne.