Polinka92 komentáře u knih
Fascinující, pohlcující příběh, plný napětí a záhad. Opravdu povedené dílo
V prvních stránkách jsem byla na vážkách. Nechápala jsem, jak to někdo mohl vydat... Pak jsem se ale pročetla a byla mile překvapena, jak se příběh odvíjí.
Ačkoli jsem byla z předchozích tří knih nadšená, tahle mě zklamala. Ano, byla zajímavá, ale nečetla se mi dobře.
Nutno říct, že jsem od posledního dílu čekala malinko víc. Avšak musím nechat autorovi, že se zde objevily všechny oblíbené postavy. Líbí se mi styl psaní, který děj udržuje napínavý, takže čtenáře pohltí a kniha nelze jen tak odložit.
Překvapilo mě, jak realistický příběh je. Skutečně to tak s fámami funguje. Stačí jedna "nevinná" pomluva a hned je z toho velká pomluva.
Příběh je moc pěkně, čtivě napsaný.
Můžu jen doporučit.
Upřímně, čekala jsem od této knihy víc. Příběh, který nezklame, ale ani nenadchne. Víc mě to zklamalo, než potěšilo.
Snadno se čte, nelze předem s určitostí říct, že znáte výsledek.
Moc povedený příběh.
Příběh, který má hlavu a patu. Hodně čtenáře vtáhne do děje, osvětlí mnoho ohledně terorismu, zbraní a myšlení vládních organizací.
Co si budeme nalhávat, na stylu psaní se hodně odráží autorova osoba. Upřímně jsem v něm dost vnímala Dr. House, ačkoli příběh vznikl mnohem dříve než seriál.
Pokud chcete k přečtení knihu, která vás nenechá odejít, dokud nepřečtete poslední stránku, volíte správně.
Příběh je napínavý, moc pěkně propracovaný, čtivý a zajímavý.
Několikrát jsem měla tušení, kdo stojí za tím zlem, ale pokaždé jsem byla vedle.
Fascinující děj.
Čekala jsem od toho víc. Nebylo to nejhorší, ale nejsem si jistá, zda mě to zaujalo na tolik, abych se k tomu znovu vrátila.
Napínavé, zamotané a až do posledního slova čtenář neví, jak to vlastně bylo. Moc pěkný příběh.
Napínavý příběh, který vtáhne do děje. Je až znepokojivé, jak při čtení běhá mráz po zádech.
Příběh vskutku napínavý a zprvu zmatený. Krásně vystihuje, jak snadno lze jeden oklamat druhého.
Jen mne zklamal otevřený a nejasný konec.
Celkem zajímavý příběh.
Líbí se mi, že je to psáno jako výpověď, je tam i snaha vysvětlit, jak vnímají rozdílný pohled na svět černí. Je zde vykresleno i to, jak byl politický systém docela rasistický.
Výpověď je dost hektická a přitom dává smysl.
Konec je otevřený.
Líbilo se mi to.
Chvíli mi trvalo, než jsem se pročetla, ale ve výsledku se mi příběh moc líbil.
Upřímně - nejvíc mě zaujala obálka... Možná díky tomu, že jsem štír?