Pomko Pomko komentáře u knih

Stín větru Stín větru Carlos Ruiz Zafón

Nedočetla, bohužel.

28.08.2018

Tajemství hedvábného vějíře Tajemství hedvábného vějíře Lisa See

Jiný svět, ale nesmírně zajímavý pohled na život a žití. Nikdy jsem nic podobného nečetla, kniha mně úplně pohltila. Škoda, že se nedá koupit, měla bych ji ráda ve své knihovně.

28.08.2018 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Krásné vyprávění, které Vás pohltí a stanete se součástí románové rodiny. Po přečtení najednou prázdno. Naštěstí mám připravenu Slepou mapu.

15.05.2018 5 z 5

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Pěkné, moc pěkné, rozhodně stojí za přečtení.

21.07.2016 4 z 5

Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Právě jsem dočetla, čtení tak k vodě, nenadchne, neurazí, kupovat knihu nebudu.

21.07.2016 2 z 5

Jan Cimbura Jan Cimbura Jindřich Šimon Baar

Má kniha č. 1 - miluji jí už 35 let. Mám-li boule na duši, sáhnu po ní. Dnešní generaci se už líbit nebude, škoda.

17.03.2015

Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Přečetla jsem do str. 280 a dál už to nešlo. Věta "nekousej si ret" mě přiváděla k šílenství. Pro mě jedna z nejhorších knih.

07.10.2013 1 z 5

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Rozhodně doporučuji k přečtení

28.08.2018 5 z 5

Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

dobrá detektivka, čtivá, napínavá, doporučuji

28.08.2018 4 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Mám chřipku, tak že jsem chňapla "lehčí" čtení. Na str. 67 jsem zjistila, že chřipka není dost silná na to, abych tuto knihu dočetla. Pardon.

11.03.2015

A to si pak můžeš řikat, co chceš A to si pak můžeš řikat, co chceš Pavel Novotný

Fuj, naprostá katastrofa, ani jsem nedočetla. H. Skalická je autorka výtvarného „art brut“, od mládí je v invalidním důchodu. Často utíkala od rodiny, jako bezdomovkyně přechodně žila i v Praze. Tomu kniha odpovídá !

07.08.2020

Jezero Jezero Bianca Bellová

Nedočetla jsem, pro mne naprostá ztráta času. Pokud ale někdo rád drsný příběh se spoustou sprostých slov, mohlo by se líbit.

21.04.2017

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Trochu náročné na orientaci v ději, chaos v postavách,ale číst se dalo.

21.07.2016

Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

Moc, moc pěkné. Doporučuji všem ke čtení.

21.07.2016 4 z 5