popeluška komentáře u knih
Krásné čtení, perfektní kniha :-) nemohla jsem se od čtení odtrhnout.
Opět velká spokojenost. Knížečka se krásně a lehce četla :-) Krásné kresby.
I druhý díl se mi moc a moc líbil.Kniha je tak krásná, že to ani popsat nejde :-)
Právě jsem dočetla a bylo to krásné čtení, které mě bavilo a moc se mi líbilo :-) někdy se ke knize opět vrátím....
Kniha se četla nádherně ani jsem se nenadála a byla jsem na poslední stránce.Smutná ale i tak krásná. I film je naprosto skvělý :-)
Kniha byla stejně úžasná jako předchozí dva díly....čte se naprosto skvěle....tak budu čekat až se v knihovně uvolní další díl :-)
Manželovo tajemství bylo napínavé až do konce ......super čtení...rozhodně doporučuji si přečíst :-)
Knihu jsem dostala od jedné starší paní a do čtení se mně moc nechtělo.Ale začala jsem a byla jsem opravdu moc mile překvapená.Naprosto úžasná kniha ke které se určitě opět vrátím :-) a moc ráda
Krásný odpočinkový komiks :-) čte se moc hezky
Nádherné pokračování,opět jsem si knihu moc a moc užila.Klenot v mé knihovničce:-)
Moc hezký komiks pro oddechové čtení :-)
Kniha se mi líbila.Krásně jsem si jí užila a zavzpomínala. Autorce velké díky.
Kniha mě moc a moc bavila, vůbec jsem to nečekala ale maximálně jsem si jí užila :-) pro mě pěkné počteníčko :-)
Kolem knihy jsem chodila hodně dlouho a nějak se mi do ní nechtělo. A teď jsem dočetla a jsem velmi spokojená.Kniha je naprosto luxusní, úžasná.....na deset hvězdiček :-) Velký klenot v mé knihovničce.
Nejdříve se mi kniha vůbec nechtěla číst.....a teď jsem právě dočetla a nevím proč.Je to tak krásná a úžasná kniha,kterou rozhodně nečtu naposledy.Maximálně jsem si ji užila a mám z ní krásný pocit.....
Právě jsem dočetla a i pátý díl byl super. Už se těším až v knihovně bude další díl :-) už aby to bylo :-)
Za mě velká spokojenost. Další díl se mi líbil jako ty první tři :-) Krásné a pohodové čtení. Moc doporučuji :-)
Právě jsem dočetla a kniha mě dost bavila. Velmi silný příběh, který stojí za přečtení.