PospecBrno

Jen taková drobnost pro autora, ano házená je tvrdý sport pro baby, ale na Vaší fotce se zřetelně hraje basket... Koupila jsem všechny 4 díly, jakože vánoční nostalgie, ale spíš mně z toho bylo úzko, zřetelně se mně vybavilo všechno v čem jsem vyrůstala - bordel, špína a nikde nic

Ojedinělá publikace, která se dostala mezi "must have" a "nesehnatelná" kdybych to tenkrát tušila, tak jich koupím hned dvacet. Od prvního domu do poslední židle. Bible všech milovníků brněnského funkcionalismu. Považuji za čest ji mít na poličce.

Jsem si fakt udělala radost!

Omlouvám se všem, ale za mě teda ne. My tomuto doma říkáme intelektuální peklo. Přečetla jsem ji jen proto, abych o tom mohla říct, ó ano, četla jsem to. Začala jsem asi 10x, přibližně na stránce 60 jsem zjistila, že vůbec nevím o čem čtu, pak jsem to nějak docmrndala do konce a byla jsem fakt ráda, že to mám z krku. My lidi z dědiny, co máme okna směrem na hnůj...zlatej Lada, jo a ty hvězdičky jsou pro mě, že jsem s tím neškrábla do kouta.

Nejlepší ze všech tří dílů. Zejména sekce Metal a Depeche Mode, škoda že se to nedá říct o Kmenech 90, které ve srovnání s těmito byly zcela odfláknuté, zejména totální ignorací brněnské hudební scény.

![Izrael [50] Izrael [50]](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158405/izrael-50-158405.gif?v=1365534745)
tahle knížka komentář nepotřebuje, zvlášť pro nás, co Izrael schvátil a nikdy nenavrátil.

Kvůli téhle knížce jsem měsíc nejedla, matka mně dala peníze na obědy, já jsem šla a koupila jsem si Saudka ještě k tomu v Němčině. Hey Joe, flaška Coly, ty nožičky s peřím, všichni co ho kopírují nemají šanci. Pošuk, obecný pomrdný, ale tak to u géniů chodí.

Tohle byl ale zatraceně dobrej film. Akorát autor se už premiéry nedožil

Kniha není v první řadě pro děti! Kdo zná autora, ví, že oplývá bezbřehým cynismem, půjčovala jsem si ji v knihovně stále dokola. O tom, že je knížka úžasná, svědčí to, že je zcela nesehnatelná! Tak!

kniha je pro všechny, kromě dětí, úplně jsem ji nesnášela včetně ilustrací... s hrůzou jsem zjistila, že to některé děti mají jako povinnou četbu, upřímně je lituji, začít se ve dvanácti letech z této sračky znovu pomočovat

toto je taková vypalovačka! blbla jsem s ní hodiny a hodiny! srdcovka!

Souhlasím s komentářem pode mnou. Taky se v tom perfektně lisují kytičky, narovnávají fotky a podkládají věci z Ikey, když musíte montovat sami(y). Ne, teď vážně, Alešek si dal práci.

Četla jsem ji stále dokolečka a dokolečka, krásné ilustrace, s odstupem času je to až generační výpověď nás Husákových dětí.