postrach

Tento díl se povedl.Zajímavý a smutný případ.Jinak napsáno vše.

I mistr tesař se někdy utne.Ubírám hvězdu za zbytečný počet stran a natahování.Všeho moc škodíTo vysvětlení a závěr se povedl.

Kniha se povedla.Jako vraha jsem vytipovala uplne jinou postavu.Opet povedeny zaver.Kate a Tristan,se konecne vzpamatovali,ujasnili si myslenky a jsou odhodlani,zacit znovu.Kniha by byla vhodna i na filmove zpracovani.

Super kniha!Dobre vymyslene a napsane postavy a pribeh.A to rozuzleni a zaver skvele!

Po dlouhé době dobré počtení.A ta poslední 100 stran,skvělé!Určitě jedna z nejlepších Kingovek a urěítě nejlepší z jeho žánru.Ještě se podívám na film.

Tato kniha je napsaná jinak,než první knihy série.Souhlasím s názorem podemnou.Ten konec?....Přesto se těším na další "Bryndzovku".

Kniha byla dobře napsaná.Neuškodilo by míň stran a trochu víc napětí.Ten konec?....

na autorovu prvotinu dost dobře napsaná kniha.Není zbytečně tlustá.Ten konec.....

Velmi dobre napsana kniha,od ktete se tezko odtrhava.Silny pribeh,ze ktereho mrazi v zadech.Rozum nebere,jak se muze, neco takoveho stat?Co za zrudy mezi nami zije?...Doporucuji!

První kniha od tohoto autora.Trochu pomalí rozjezd.Že se z Červa stal psychopat,mě nepřekvapilo.Ale dobře napsaný a promyšlený děj.Ty způsoby vraždy..Závěr nezklamal.Co napsat?.Jdu na další díl.

Tato kniha je mnohem záživnější než Zrození.Natolik mě zaujala.že mám chuť.podívat se na film.Těším se na další knihy tohoto autora A rozhodně dpoporučuji.Jinak je vše psáno v komentářích podemnou.

Nejprve film pak kniha-Tou si mě autor získal a zařadil se do oblíbených autorů.Kniha je dobře napsaná napínavá.Nejde jednoduše odložit.

Nejprve jsem se několikrát podívala na film a teprve potom přešetla knihu.Povedla se.

Kniha mě překvapila.Velmi dobře se četla.Zhltla jsem ji (víkendové počtení).Nesnáším Draca!

Oddechová krimi.Na první díl rozhodně dobrá.Jdu na další!

Povedená kniha.Místy hodně drsná.Odhalení pachatele a jeho vyprávění,rozuzlení závěr super.

Nejslabší díl této série.Víkendová oddechovka.Záver jako vždy dobrý.Těším se na další knihu.

Nevim,kniha zacala slibne,ale potom se mi nak nedarilo cist bez prestavky.A dal uz je asi napsano vse.