prcekp6 komentáře u knih
(SPOILER) Konečně dočtení i když jsem hodně přeskakovala. :-), Tato kniha nemá vůbec žádný děj a smysl. Hlavní hrdinové se neustále rozchází a zase se dávají dohromady. Nemám nic proti sexu v knihách ale usmiřovací sex 3x v jedné kapitole je na mě už moc. Dočetla jsem jen z důvodu že 2 a 3 díl by měl být lepší.
Byl to úžasný příběh, několikrát jsem brečela a po dočtení jsem se jen usmívala.
Fakt mě to dostalo, opravdu jsem to nečekala že jsi u toho pobrečim, fakt úžasná knížka. A taky nechápu proč mi tak dlouho trvalo jí přečíst.
Přišlo mi to že příběh je průměrný a že jsem už něco na stejný způsob četla. ale jinak dobrá oddechovka
ze začátku jsem byla z knižky nadšena, příběha byly vtipné i když trošku smutné. ale po asi 15 povídce se začali situace opakovat a některé povídky si byly podobné právě proto jsem dala pouze 3 hvězdičky
Kniha se mi moc nelibila. slibovala že to bude drastické a nechutné ale místo toho to byl psychologický popis jedné neštastné ženy a ke konci jsem se v ni trošku ztrácela
kniha se mi moc libila ale přišlo mi že ten konec by trošku nedomyšlenej.
knížka se četla velice rychle, ale eště větší kravinu jsem v životě nečetla :D a u některých pasáží jsem se až zarazila jak tohle mohl někdo vymyslet :D :D
tato kniha se mi moc nelibila, ani jedn ou jsem se při ní nezasmála. Hodnotila bych ji jako slabší průměr
opravdu se mi ta knižka libila, přečetla jsem ji během dvou dnů :)
moc se mi to nelíbilo, vůbec jsem se do toho nemohla začíst. a celkově celá tahle série mě nebavi
tato kniha mi přišla docela nudná, nemělo to žádný pořádný děj. Bylo to o ničem