princesse komentáře u knih
Moje prvotina od této autorky. V knihkupectví mě varovali, že nejspíš budu potřebovat další knihu od Camilly a nemýlili se. Tlusté knihy miluji a i když i v tomto případě trvalo téměř 100 stran než jsem si udělala pořádek v postavách, tak pak už to jelo. Do poslední chvilky jsem čekala na souvislost z minulosti a dočkala jsem se a musím říci, že kniha se po těch prvních 100 starnách chaosu, četla perfektně. Opravdu se poohlédnu po další knize od této autorky. Těším se již nyní. Doporučuji.
Docela dobře se kniha četla, ale nijak zvlášť jsem z ní odvázaná nebyla. Je to již nějaká doba co jsem od Joy něco četla, ale těch asi 8 knih, které od ní doma mám, jsem si užila mnohem více. Za mě nejslabší ... Ale dá se přečíst.
Pro mě zcela nevšední četba, ale zajímalo mě o čem vlastně tato knížka je. Četla jsem o ni a slyšela, takže nyní i přečetla. Zvířata jsou zde podrobně popsána a hlavně se dozvíme kde je možné je potkat, takže vyhnout se těmto místům nebo naopak? Záleží na nás.
Moje první kniha od Sandry Brown a jsem vcelku spokojená. Četla se dobře, ale ... úplné nadšení se nekoná. Paní prodavačka v knihkupectví knihy této autorky přirovnala ke knihám Nory Roberts, ale ta je pro mě mnohem čtivější. Souhlasím s tím, že zde nechybí kriminální zápletka a romantika, ale to je ze společných znaků vše. Styl psaní je přece jen trochu jiný, ale špatné to nebylo. Také je možné, že tato nová je třeba o něco méně povedená než předchozí, má jich na kontě již pěknou řádku. Pokud se mi dostane do rukou další z jejích knih, klidně si ji přečtu.
Opět skvělá kniha od Barbary. A spojení s Egyptem pro mě naprosto perfektní. Doporučuji opět a nemohu jinak.
Souhlasím s Gi-Gi, také mám raději Noru bez duchařských a mystery věcí, ale v pohodě se i tento druhý díl dá přečíst. Mystery chvilky vyrovnává romantika a hezký popis míst kde se děj odehrává. A abych to měla kompletní, tak si určitě přečtu i závěrečný díl. Jdu se po něm poohlédnout.
Opět další skvělá česká krimi z dávných dob. Pan Vondruška nezklamal a já se těším na další díl. Doporučuji vřele všem čtenářům.
Skvělá kuchařka s krásnými fotkami a hlavně skvělými recepty! Určitě moc povedená.
Tak situace se opakuje. Opět jako u knihy Bez slitování. Ze začátku jsem se nemohla začíst, dokonce jsem myslela, že knihu odložím, ale nakonec jsem vytrvala a pak se to rozjelo a už se četlo mnohem lépe. Ale přiznávám, že jsem četla lepší knihy tohoto žánru.
Čtivá oddechovka, stejně jako dva předchozí díly a zatím všechny knihy od Nory Roberts se výborně četla, ale ke konci na mě moc mystiky. Když duch promlouvá naprosto normálně s živými, tak to už pro mě moc není. Nemohu nezmínit větší počet překlepů, které mě překvapily a někdy trochu krkolomný překlad. Škoda ... Nicméně příjemné a odpočinkové čtení.
Každopádně čtivá kniha, téma zajímavé, ale ... tak nějak nevím. Zvláštní - divné. Rozhodně nesouhlasím s přirovnáním ke Zmizelé a už vůbec ne k Dívce ve vlaku. To byl pro mě naprostý propadák. Dokonalý cizinec je naprosto jiné téma, takže přirovnání nesmyslné. Určitě kniha stojí za přečtení, ale rozhodně jsem čekala mnohem víc. S hvězdami souhlasím naprosto s Bar16, proto čtyři hvězdy.
Tak po letech po druhé a opět perfektní. Kniha se opět krásně četla a vyprávění o osudu tří přítelkyň bylo více než použavé. Nezbývá než "opět" doporučit. A jdu na další již před lety přečtenou ...
Knihu jsem dostala opravdu z recese, prohlédla jsem, žasla a od té doby zahálí na polici v kuchyni.
Naprosto souhlasím s perpe2a a pola. Přečetla jsem za jeden den, možná za dvě hodiny, když to sečtu a za mě perfektně čtivá knížečka. Oddechovka, která rozhodně neurazí a líbila se mi tím spíše, že nekončí klasickým "hepáčem". Příjemné čtení.
Další poutavé čtení o Aničce. Čteme s dcerou a knihy od této autorky byly skvělou volbou.
Další moc povedený díl. Jelikož mám k Lužnici velmi blízko, trávím na jejím břehu od svých třech dvou měsíců několik týdnů v roce, tak mi autorka nemohla udělat větší radost. Nyní čtu Aniččiny příběhy své dceři, která je na tom s Lužnicí stejně jako já ... Knihy se jí moc líbí a v knihovně již máme všechny.
Anička tentokráte u moře v Egyptě kde jí opět čeká nové kamarádství a nové dobrodružství. O to zajímavější, že je v cizí zemi. Povedené pokračování Aniččiných příběhů. Doporučujeme.
Anička s kamarádkami tentokráte na horách. Hezké vyprávění a další povedené pokračování dobrodružství Aničky a jejích přátel. Těšíme se na další ...
Opět krásný díl z této série. Moc hezké vyprávění o kamarádství tentokráte z trochu netradičního prostředí jakým cirkus bezesporu je. Stojí určitě za přečtení a já vřele doporučuji.
Moc povedené vyprávění nejen o velikonočních svátcích, které Anička stráví opět u své babičky na vesnici kde strávila spoustu času, bydlela tam i chodila do školy. Vrací se tak za svými kamarády a prožívají další dobrodružství. Opět povedený díl a nezbývá než doporučit a přichystat pokračování.