protokol protokol komentáře u knih

Vládkyně jestřábů Vládkyně jestřábů Marion Zimmer Bradley

no otras totalny odklon od prvej knihy nuda odpad nejdem ani pokračovať.

08.06.2022 ztráta času

Kouzelníkův gambit Kouzelníkův gambit David Eddings

trocha nudnejšie ako predošlé knihy . a ten boj na konci knihy hmmmm nato aký mocný bol nepriatel to skončilo dosť trapne skoro bez boja. ale ako sa vraví . niet nad hlúpeho nepriatela ten sa zničí sám. a tak horsa na pokračovanie veď je ešte potrebné zahlušiť zleho boha a nejaká ta svadba na temu ( farmár hlada ženu) . trocha vojnového besnenia a napokon žili neštastne až na veky :)

22.05.2022 2 z 5

Královna magie Královna magie David Eddings

no už z čírej nudy som sa pustil do 2 knihy. neohromila a ani neurazila. hlavný hrdina pritroubli chlapec zo statku (budúca nádej celého sveta . ) prežíva svoje dobrodružstvá občas dostane po papuli občas ho posadne kliadba ale pokial ma svoji tetu a dedu tak to ve zdraví prežije. je to pohodova kniha len škoda že to skoro úplne pripomína pána prstenov. a tak som žvedaví kam to princátko dopracuje horsa na 3 diel ehmmm velkolepej ságy :-) :-)

17.05.2022 4 z 5

Strážce mrtvých Strážce mrtvých Pavel Korněv

túto knihu som bral viiac ako nový príbeh než pokračovanie toho starého. kludne mohli 3 knihov uzavret seriu. od 4 to ide už niekam inam. postava nektouša ma zaujala viac ako oživlá mrtvola predchadzajucich kníh. tak sa tešim na dobrodružstvo nekro...... :)

10.05.2022 5 z 5

Zatracenec Zatracenec Simon Hawke

no to je ale kravina. mladík v ktorého hlave je nekolik osobností a neustále siahodlhé debaty o ničom no prosto žvást . hrozné sklamanie .

09.04.2022 ztráta času

Harry Trottel a kámen MUDr. Tse Harry Trottel a kámen MUDr. Tse Peter M. Jolin (p)

konečne trocha humoru v knihe . v poslednom čase sú knihy dosť fádne a humor ako by sa strácal. mne sa príbeh páčil a tie hlášky no zábava. sanitár v záchode to bol rop úlet . . som zvedaví ako to pojde ďalej .

12.12.2021 5 z 5

Harry Potter & filozofie: kdyby Aristoteles byl ředitelem školy v Bradavicích Harry Potter & filozofie: kdyby Aristoteles byl ředitelem školy v Bradavicích David Baggett

ďalšia kniha ktorá sa chce priživiť na slávnej knihe o HP.

05.12.2021 ztráta času

Válka Válka Dmitrij Rus

NA TO KOLKO SOM NA TÚ KNIHU ČAKAL A KOLKO PEŇAZÍ ZAPLATIL . BOLO TO SKLAMANIE. ZDÁ SA ŽE AUTOROVI PO ARMAGEDONU DOŠLA NIŤ A LITRPG ŽANER SA JEMNE STRÁCA A JE TO POMALI O IDEOLÓGII VELKÉHO RUSKA . NO NEVIEM ZA TIE PENIAZE TO NESTÁLO, ČIM SA BLÍŽIME KU KONCU OTO VIAC JE TEN PRÍBEH NUDNÝ. ZA MŇA SKLAMANIE .

02.12.2021 1 z 5

Proklatý Proklatý Kevin Hearne

PROSTO A JEDNODUCHO SKVELÁ KNIHA. KONEČNE KNIHA ČO ZAUJME NIELEN PO STRANE FANTAASI ALE AJ HUMORU JA SOM SPOKOJNÝ A VRHÁM SA NA ĎALŠÍ DIEL. :)

01.12.2021 5 z 5

Elénium Elénium David Eddings

nechápem v čom je táto kniha lepšia ako predošlé tri. príbeh to bol skvelí ale velkolepím by som to nenazval . toto samostatné vydanie je len priživovanie sa na popularnom príbehu .

01.11.2021 ztráta času

Diamantový trůn Diamantový trůn David Eddings

celkom pútaví príbeh. jednoduché aj keď tváriac sa zložite celí príbeh ale pohoda. jediná malá vada je v názvoch miest kralovstiev a mien jednotlivích vedlajších postáv ktoré si nie a nie zapametať :)

29.10.2021 4 z 5

Eragon: Průvodce po Alagaësii Eragon: Průvodce po Alagaësii Christopher Paolini

no podľa mňa je to kniha len na ťahanie peňazí a nič viac.

28.10.2021 ztráta času

Eragon: Jeho příběh a svět Eragon: Jeho příběh a svět Lois H. Gresh

tento odpad je len priživovaním sa na popularnomm príbehu .

28.10.2021 ztráta času

Anarchorance Anarchorance Iveta Pernišová

AKO UŽ NESPOČETNE X BOLO OVERENÉ ŽENY NEVEDIA PÍSAŤ DOBRÉ SCIFI .

22.10.2021 ztráta času

Jiskry války Jiskry války Gareth L. Powell

hrozná nuda

22.10.2021 ztráta času

Krvavá bouře Krvavá bouře Dan Abnett

zo začiatku som uvažoval či mám pokračovať . napokon som sa do toho pustil a celkom ma to zaujalo. nebolo to že vav efekt ale svoju podstatu to naplnilo. tento príbeh bol o niečo krvavejší ako predošlí diel ale aj ta som si zvykol a akosi som začal fandiť tomu zmetkovi. aj tak sa mi najviac páči H auclir či ako sa menuje verný to jinoch Malusa a ako zázrakom stále ujde hrobárovi z pod lopaty . a tak sa idem vrhnúť na 3 knihu som zvedaví ako t dopadne .

ps: nerozumiem tomu že tený elfovia sú na planete z pozemštanmi nakolko vo WH 40 k sú elfovia prastará rasa z galaxie hmmmm asi to je jedn tajov WH.

07.08.2021 4 z 5

Démonova kletba Démonova kletba Dan Abnett

hmm niečo z warhammeru ale akosi si to neviem zaradiť do tochto žánru neviem nejak mi to tam nesedí . ako príbeh to bool celkom podarený sice koniec bol sklamanie ale dalo sa to prežuť. asi mi viac sedí warhammer 400000 . no dám tomu šancu ešte 2 knihu .

24.07.2021 2 z 5

Černá legie Černá legie Glen Cook

jeto celkom pohodová kniha. ale akosi dosť predvídatelná . a miestami dosť vleklá. ale inak dá sa odlachčujú príbeh mne oblúbené postavi skřet a jednooký a ich neustále podpichovanie . čo sa pokračovania príbehu no neni to tak žhavé žwe že by som skočil po 2 knihe. ale je to odichovka kto má rád fantasi kuzla (občasné kúzla ). tak určize pobaví :)

19.07.2021 4 z 5

Aristokratka u královského dvora Aristokratka u královského dvora Evžen Boček

a čo dodať diel bol v pohode jedine záver ostal dost brutalne otvorený snád to bude pokračovať . a ak nie slovami kuchárky
"sral to pes :-)"

10.07.2021 5 z 5

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka Evžen Boček

trocha slabší začiatok ale potom to nabralo super otáčky . neviem možno keby som točítal by ma to tak velmi nebavilo ale audiokniha s toho robý niečo úplne iné . tak horsa do zatial posledného dielu . bordel v kuchini a kraina tulipánov.

10.07.2021 5 z 5