protokol protokol komentáře u knih

Ocelové srdce Ocelové srdce Brandon Sanderson

Začxátek se celkem dobře četlo ale pak to šo od stránky ke stránce do kaluže. tešil som sa na pestrí svet plný víjmečného osadenství ale nakoniec to zakopali do oceloveho mnesta bez fantasie. skupinka bojovníku proti výmečným je jaksi lehce natvrdlá nakolko najlepšie nápady má nejmladší člen. no žial neblo v ojích silách to dočíst. radeji pujdu na neco jinéh toto mne nechitlo :) .

03.09.2020 1 z 5

Přísežný meč (adaptace) Přísežný meč (adaptace) Ben Avery

totálna blbost nuda nuda nuda vyhodené prachi

31.08.2020

Poslední Pán prstenu Poslední Pán prstenu Kirill Jurjevič Jeskov

dal som tomu šancu. a dokonca som sa tešil . no ale zniesol som ten blábol do 8 kapitoli a viac sa nedalo. autor vážne dúfal že nadviaže na pána prstenov no to ani náhodov . jeho pohlad na postavi z Tolkienovích kníh bol jedine špatný vtip. " že vraj velvislanec mordoru v rohane " a biela rada saruman ako zástanca života :)))) no a klinec tomu dodalo úplné opomenutie entov a hobitov v príbehu . a mordorské zameranie sa na techniku a nie mágiu to už len bol konečný stav . okrem vikrádania tolkienovho diela a prekrútenia chabého až nudného príbehu je to kniha ktorá nemá cenu ani papiera na ktorom bola vytlačená . nedoporučujem ju pre ludí ktorí si prečítali Tolkienove knihy len ich to znechutí škoda penazí .

18.08.2020

Pochod ke hvězdám Pochod ke hvězdám David Weber

no a mame tu poslednú časť . len škoda že to nemá viac dielov bola to super séria .

Pochod k moři Pochod k moři David Weber

najviac ma baví ako sa vedia prisposobovať počas pochodu k cielu . len občasné obkecávanie je tam naviac . ale inak skvelá séria .

Pochod vnitrozemím Pochod vnitrozemím David Weber

je to skvele

Herní tester Herní tester Michael Atamanov

je to paráda . skvelé postavi. pútav´príbeh hrdina je sice malí ale prešibaný skvelá zábava odporúčam .

Inferno Inferno Dmitrij Rus

no a je to úplne skvelé som hladný po ďalšom dieli . jediná chyba a to že to bolo moc krátke chcelo to ešte aspoň 100 stránek více :-)

23.07.2020 5 z 5

Lesy Hrůzovlády Lesy Hrůzovlády Emily Rodda (p)

je to dobre napsané ale skorej pre mladšie ročníky ale inak číta sa to samo. len trocha krátke

11.07.2020 2 z 5

Pán ledové zahrady 4 Pán ledové zahrady 4 Jarosław Grzędowicz

na moj vkus trocha miestami uspiechané ale inak skvele len koniec ma nejak moc neoslovil

11.07.2020 5 z 5

Pán ledové zahrady 2 Pán ledové zahrady 2 Jarosław Grzędowicz

no super pokračovanie

11.07.2020 4 z 5

Pán ledové zahrady Pán ledové zahrady Jarosław Grzędowicz

po naozaj dlhom čase som našiel dobrú knihu . je to pútavé sú tam dve dejové linky občas humorné aj keď niekedy moc premíšľavé a miestami trocha nudné ale aj ta skvelé čítanie. jediná vada je to skorej fantasi lebo scifi prvkov je tam pomálo . plne odporúčam .

18.06.2020 4 z 5

Mlhosvět Mlhosvět Simon R. Green

celkom v pohode čítanie ale nič extra ale na čas keď nič iné nie je po ruke dá sa ale pokračovať už nebudem

10.06.2020 1 z 5

Dračí křídlo Dračí křídlo Tracy Hickman

toto je fakt sila . prvá kniha s ktorej mi bolo až fyzicky nevolno miestami sa snažili byť autori originálny a výsledok bol otras najme čo sa trpasličej ríše tíkalo . no a tie dračie lode no to bol len total otras. nechápem kde zohnali portské víno keď nikde nepestujú vinič a nemajú vodu na pitie nie to ešte na víno no a takích nezdarv tam je viac chcel som to celé prečítať ale nedalo sa . málem som sa stoho poblil .

02.06.2020

První v boji První v boji David Sherman

neni to top ale dá sa je to militari americká chválenkáreň.
Aj tu nám autor vnucuje americký pohlad na svet.

1. nepriateľ ? čo myslíte kto to je :) - augánci , áno aj v ďalekej budúcnosti budú mať augánske kmene vlastnú planétu a neverili by ste akú si vyberú no predsa kamenistú piesočnatú a nehostinú . veď podla stereotipov si inú nedokážu najsť. a ako inak sú podla autora zase len mocichtivé monštrá.
2. neporazitelná pechota. tu nám predkládajú neohrozenosť nezničitelnosť . takmer nesmrtelnosť pechotních hošíkov . veď čo je to rozrezaná noha ruka nespočet rezno sečného poranenia bojuje sa bez postihu .

je tam tho oveľa viac ale kto má rád dopredu jasný príbeh ktorí nemá zo scifi takmer nič spoločne len jedine prelet na iné planéty rovnajuci sa preletu lietadla d ineho štátu ale je to inak čistá americko chvánkárska propaganda americkích vojclov . na motív pechoty bolo vela kníh ale táto je proste najslapšia daného žánru . preto 2* sú naozaj privela :)

22.05.2020 1 z 5

Omega Omega Michael DiMercurio

no azase tu je zlí rusák a svetý amík je mi stoho na grc proste ďalší brak

20.05.2020

Neuromancer Neuromancer William Gibson

ČÍM VIAC OCENENÍ A CHVÁLENIA AKÉ TO JE MAJSTER DIELO . O TO JE TO HOŘŠIA KATASTROFA KEĎ TO ČLOVEK ČÍTA . UŽ NIKDY SA NEDÁM ZLÁKAŤ . :)

17.05.2020

Muž v labyrintu Muž v labyrintu Robert Silverberg

tak máme tu knihu ktorá v uřčitom pometenom nápade je scifi . splnila určité body . sú tam ufoni . sú tam vesmírne lode aj keď len okrajovo . ale čo tam je veľa psicho blábolu o rozpoložení jedneho človeka čo liezlo riadne na nervi . ani pokus tam vložiť trocha sexu nič nevilepšil toto dielo . ufoni sú len nieč ako kulisa asi na 5 viet aby sa nepovedalo. jediné + je labirint ale inak to stojí za prt .

15.05.2020 1 z 5

Shadowrun Shadowrun Robert N. Charrette

katastrofa na papieri . pokus o nejaku miš maš miešaninu budúcnosti a fantasi elfovo. goblino. sveta no nepodarené zlúčenie a nudné kvákanie neodporúčam pre fanúšikov scifi

15.05.2020 1 z 5

Narka Narka Richard Šusta

no celkom fajn dalo sa ale nič prelomové. niekedy ma to miestami až štvalo hlavne žvásty o psichodrogách . no ale nakoniec to celkom dopadlo dobre . malo to potenciál na viac kníh a ten záver ostal dosť otvorený .

10.05.2020 4 z 5