Pružinka Pružinka komentáře u knih

Slavná hvězda Slavná hvězda Jacqueline Wilson

(SPOILER) Jako kniha vtipů super! Líbilo se mi jak názvy kapitol byly vždy o jídle a knihou byly provázeny Elsiny postele. Ale občas děj strádal akci a vlekl se.

19.07.2022 3 z 5

Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Přečteno jedním deche. A pak přečteno ještě po několikrát v jeden den. Ten příběh chytí za srce. Přenádherné ilustrace a co k tomu ještě dodat? Asi je to vše - přečtěte si ji!

08.07.2022 5 z 5

Diamantové holky Diamantové holky Jacqueline Wilson

(SPOILER) Nádherně spracovaná kniha! Ještě teď mi stojí husina z dokonale napsaného příběhu. Tohel by chtělo druhý díl! Já ho prostě vážně nutně potřebuju! Co bude s Marianne a jejím dítětem? A co Rochelle a Ryan? A co teprve Dixie? Změnilo se něco od té doby co zachránila Mary? A co Sundance (mimochodem, tahle část se mi moc líbila!). Já si o ní myslím, že to byla nejlepší kniha os Wilsonové!

08.07.2022 5 z 5

Nejlepší kamarádky Nejlepší kamarádky Jacqueline Wilson

Krásná knížka, úplně jsem se do Gemmy vžila! Je dobře napsaná.

30.06.2022 5 z 5

Anděl Vicky Anděl Vicky Jacqueline Wilson

Wow! Takovouhle tématiku dětská kniha ještě nedostala. Originální a boží!

26.06.2022 5 z 5

Vadí nevadí Vadí nevadí Jacqueline Wilson

Tohle se paní Wilsonové moc povedlo. Bavila jsem se a Tracy mi přirostla k srdci!

20.06.2022 5 z 5

Sesterstvo a kouzelná kočka Fabiola Sesterstvo a kouzelná kočka Fabiola Lucie Hlavinková

(SPOILER) Paní spisovatelka vymyslela vážně super příběh k zamyšlení. Minulost nelze změnit... Bavilo mě to číst! A rozhodně bych chtěla knihu doporučit i dalším dětem.

Zpěvník - 120 nejznámějších hitů Zpěvník - 120 nejznámějších hitů Zdeněk Svěrák

Pravidelně podle ní hraji a musím říct že jsem si ji moc oblíbila.

20.06.2022 5 z 5

Můj milý deníčku: Jsem prostě geniální, no a co?! Můj milý deníčku: Jsem prostě geniální, no a co?! Jim Benton

A tak to mě pobavilo! Ha! Ha - super!

13.06.2022 5 z 5

Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Můj milý deníčku - Kluci, škola a další šílenosti Jim Benton

Opět super vtipné!

13.06.2022 5 z 5

Na arše v šest Na arše v šest Ulrich Hub

To je super vtipné a pro děti vážně dobré seznámení s vírou - mohu jen doporučit!

Milá Joy Milá Joy Gary Andrews

Nádherná kniha. Hondě obrázků ale tak kráný a místami vtipnýděj. Dojemné - doporučuji!!!!

Naprostá šílenost Naprostá šílenost Tomáš Kopecký

Krásný komix. Nechtěla bych zažívat život, který se nežije naplno jako Anna.

Velká kniha čůrání Velká kniha čůrání Jakub Plachý

Super zajímavá fakta. A vážně velice vtipné!

08.06.2022 5 z 5

Rybička Rybička Tereza Horváthová

Krásné obrázky a moc hezký příběh. Smyšlená rybička se stává součástí rodiny jako mladší sourozenec, ukazuje dětem smysl domácích mazlíčků a celé lásky!

07.06.2022 5 z 5

Policejní křeček Policejní křeček Daniela Krolupperová

Dobrá malá knížečka!

07.06.2022 4 z 5

Eliška a noční dobrodružství Eliška a noční dobrodružství Diana Kimpton

Hezká kniha pro mladší čtenáře. Nerada to přiznávám, ale i když cílouvou skupinou jsou sedmileteé holčičky i jáse trochu třepala strachy z vlka!

06.06.2022 4 z 5

Tajemství Humly Hanssonové Tajemství Humly Hanssonové Kristina Sigunsdotter

Výborná a hodně zajímavá. Kniha nejprve mě spíše nudila. Jak se však příběh rozvíjel četla sjem dál a dál Humla mi přirostla k srdci! Jak je to rˇštanda s dobrým srdcem a tak. Jak to není ta přehnaně holčičkovská holka ale je schopna házet kondomy s vodou na silnici - je to super příběh!

04.06.2022 5 z 5

Motýlí klub Motýlí klub Jacqueline Wilson

Moc krásný a jednoduchý příběh. Výborný nápad a prostě super - nemám žádné výhrady!

04.06.2022 5 z 5

Nezkreslená věda Nezkreslená věda Lucie Šavlíková

Velice originální nápad. Oblíbený seriál přenést na papír. Je to přehledné a obrázky opět nezklamou. Jen hlas Pavla Lišky mi trochu schází ;-)

03.06.2022 5 z 5