Pružinka Pružinka komentáře u knih

Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy Kočky v akci! Neuvěřitelné kočičí příběhy Kimberlie Hamilton

Krásná kniha kočičích hrdinů, mžu jen doporučit!

Kočičí terapie: První pomoc Kočičí terapie: První pomoc Charlie Ellis

Hezké a milé pohodové čtení.

Velká kniha o kočkách Velká kniha o kočkách David Taylor

Přehledné, hezky seřazené, pokud něco potřebuji vědět mrknu se sem.

Encyklopedie koček Encyklopedie koček Michael Pollard

Nejvíc nejlepší kniha o kočkách, je v ní naprosto všechno co potřebujete vědět o kočkácha ještě k tomu něco navíc - doporučuji!

Papuchalk Petr Papuchalk Petr Petr Horáček

Nádherná kniha - vřele doporučuji pro všechny malé děti. Moc milé a nenásilné, krásné ilustrace.

24.08.2022 5 z 5

Srdcerváči. Kniha 2 Srdcerváči. Kniha 2 Alice Oseman

Opět pecka! Je to tak krásně nakresleno (i napsáno), že prostě nejde s chlapci nesoucítit. První díl se mi možná líbil víc, ale i tak - super pokračování!

12.08.2022 5 z 5

Svět moří a oceánů Svět moří a oceánů Lee Krutop

Krásná skládací kniha. Celé dětství do ní ráda skládám puclíky.

Jefferson Jefferson Jean-Claude Mourlevat

Skvělá kniha!

09.08.2022

Čeština pro všechny Čeština pro všechny Erika Hanáčková

Tuhle knihu jsem potřebovala, teď už můžu normálně být (vidíte, napsala jsem to správně!).

09.08.2022 5 z 5

100 perliček pro (ne)milovníky češtiny 100 perliček pro (ne)milovníky češtiny Červená propiska

Opravdu perlorodá kniha.

E-maily a jejich (ne)pravidla E-maily a jejich (ne)pravidla Červená propiska

Co ktomu dodat jiného než... PRAKTICKÉ a GENIÁLNÍ!

09.08.2022 5 z 5

100 přešlapů pro (ne)milovníky češtiny 100 přešlapů pro (ne)milovníky češtiny Červená propiska

Před knihou: Nevým jestly bich jy mněla čýst.
Po knize: To jsem dobře udělala, že jsem si tu knihu pořídila.

Tománek je rád na světě Tománek je rád na světě Eliška Horelová

Tománek mě provází celým dětstvím. Doporučuji pro všechny děti, které jsou rády na světě!

Bajky z divokých vajec Bajky z divokých vajec Terry Jones

Slovo "BAJKA" pro vás před přečtením nic neznamená, až když nahlédnete pak teprve pochopíte. Vřele doporučuji!

09.08.2022 5 z 5

Colettin tajný deník Colettin tajný deník Tea Stilton (p)

Určitě fajn pro mladé děvčata. Velká písmena, ale děj... ten mě trochu zklamal. I tak však říkám, že ze všemi ilustracemi to bylo "myšparádní!

09.08.2022 5 z 5

Můj milý deníčku 5 – Jsou dospělí vůbec lidi? Můj milý deníčku 5 – Jsou dospělí vůbec lidi? Jim Benton

Už ten nadpis prostě všemu napovídá! Hezké zamyšlení nad tím, co jsou dospělí vlastně zač!

06.08.2022 5 z 5

Všude dobře, doma nejlíp Všude dobře, doma nejlíp Jacqueline Wilson

Hezká knížka, ale abych řekla pravdu Alexandr mi přišel k hloupý, že pořád za Tracy a Fotbalem chodil, protože mi přišlo že ho šikanovali a bylo mi ho strašně líto.

06.08.2022 4 z 5

Penny Vostrá - Nic není nemožné Penny Vostrá - Nic není nemožné Ulrike Rylance

(SPOILER) Holky mi přirostli k srdci, hlavně Ida. Knížka mě bavila (moc jsem se pobavila se zahradníkem a rododendronem). Rychle se to četlo, hezký příběh, můžu to jen doporučit!

06.08.2022 5 z 5

Ilustrovaná máma Ilustrovaná máma Jacqueline Wilson

(SPOILER) Zajímavé. Příběh hezky plynul, moc fajn knížka. Dobrý děj, všechno hezky promyšlené. Nejvíc se mi líbil závěr a jedna taková vtipná scéna (stará teta Jane s malými dětmi doprovází Keiko do školy, jedna dívka se jí ptá: "Ty děti jsou všechny její?" a Keiko jí řekne: "Ano, ona je zázrak moderní vědy!").
Doporučuji!

28.07.2022 5 z 5

Holka z popelnice Holka z popelnice Jacqueline Wilson

Moc hezká kniha, krásný příběh. Dojemný a smutný. Úplně jsem se do April vžila.

19.07.2022 5 z 5