pupopony Online pupopony komentáře u knih

Dům zelených přízraků / Akce L Dům zelených přízraků / Akce L František Běhounek

Naprosto dokonalá kniha - četl jsem jí snad sedmkrát a pořád je top

30.09.2024 5 z 5

Hněv spravedlivých Hněv spravedlivých Manel Loureiro

Naprosto dokonalý závěr série. První a tento byly top

11.07.2024 5 z 5

4. antologie českého hororu 4. antologie českého hororu * antologie

Většina příběhů byla super

18.06.2024 4 z 5

Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Prvních 100 stran byl nářez, ale potom se stále ale tempo nezadržitelně zpomalovalo. Mám tuhle sérii rád, ale nějak se mi začíná Kim přejídat. Uvidíme v dalšímm díle.

18.06.2024 3 z 5

Jednoduchý plán Jednoduchý plán Scott Smith

Bohužel nesdílím názor většiny. Příběh jednoduchý, dialogy mi přišly až dětinsky naivní. Hlavní hrdina se chová nelogicky. A styl psaní ? Prostě mi to nesedlo. P.S: A to se mi Ruiny hodně líbily !

18.06.2024 2 z 5

Kopí protne vodu Kopí protne vodu Simon Jimenez

takové naivní, až dětské

11.03.2024 1 z 5

Bouře Bouře Paul Polansky

Fikce. Román ano, ale vydávat to za nějakou hodnotnou knihu navíc faktografickou je naprostá hloupost.

28.02.2024

Oběť 2117 Oběť 2117 Jussi Adler-Olsen

Prostě pecka !! Ten příběh nemá chybu - vlastně příběhy :-)

27.02.2024 5 z 5

Mise Libyjská Džamáhíríja Mise Libyjská Džamáhíríja Václav Háva

Hrozná slátanina. Ostuda pro lidi, kteří podporovali teroristy jako byl Kaddáfí

21.02.2024

Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova Důvěrná zpráva o Janu Žižkovi z Trocnova Jaroslav Konáš, st.

Naprosto unikátní kniha, bez příkras. Pana Čorneje rád čtu, ale v tématu Žižky se musím přiklonit na stranu pana Konáše. A určitě ta doba byla hodně zlá pro obyčejné lidi.

21.12.2023 5 z 5

Jiný pohled na Stalina Jiný pohled na Stalina Ludo Martens

Masový vrah Stalin

22.11.2023

Stalin Stalin Oleg V. Chlevňuk

Jedním slovem - perfektní !! Skvěle napsané. Stalin - masový vrah. A je s úsměvem jací lidé dávají "odpad" takovým knihám - stačí se podívat na jejich profil koho adorují. (viz např. jajajaja) :-)

22.11.2023 5 z 5

Průmysl lži: Propaganda, konspirace a dezinformační válka Průmysl lži: Propaganda, konspirace a dezinformační válka Alexandra Alvarová

Nádherně je zde vidět, které "taky čtenáře" autorka oslovila. Ti co dali "odpad" a jednu hvězdu adorují Rusko. Na ty autorka cílila a trefila se. Skvělá kniha, obnažující čtenáře

22.12.2022 5 z 5

Rosemary má děťátko Rosemary má děťátko Ira Levin

Super názorný příběh manipulace. Kdo má rád psychologii, určitě bude spokojen.

22.12.2022 4 z 5

Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po 13. sjezdu KSČ Poučení z krizového vývoje ve straně a společnosti po 13. sjezdu KSČ kolektiv autorů

Odporné , hnusné, zbabělé. Odpad je ještě milé slovo pro tuto hnusotu !

12.12.2022

Vrahova žena Vrahova žena Victor Methos

Dlouho se mi nestalo, že bych litoval, že je konec knihy. U Vrahovy ženy ale ano. Do poloviny to byla taková tuctová detektivka, ale posledních 200 stran to byla jízda - super !!! (Jen jsem nepochopil tag-štítek - pro ženy :-) )

15.11.2022 5 z 5

Přednášky o holocaustu Přednášky o holocaustu Germar Rudolf

Kdo někdo může věřit těmto lžím. Jestliže pominu stránku mravní, tak i z hlediska fyziky a chemie tento pán (několikrát trestán) úmyslně lže. Jeho lži jsou velmi snadno vyvratitelné. O faktech není ani potřeba mluvit, vždyť sami dozorci z koncentračních táborů ho usvědčují ze lží.

27.06.2022

Dokonalé stopy Dokonalé stopy Helen Fields

To byla jízda. Určitě si přečtu další díly !

27.06.2022 5 z 5

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Dobře se román četl, i když dle historických děl byl vztah Poláků a Čechů ve Slezsku přeci jen trochu jiný, který eskaloval ve 30.letech. A i proto jsem zvědavý na další díl!

27.06.2022 4 z 5

Osudové okamžiky XX. století Osudové okamžiky XX. století Karel Pacner