putpuda komentáře u knih
Knize se nedá upřít čtivost, ale jinak mě tedy nijak neohromila. Žádná z postav mi nijak nepřilnula k srdci, ani to nebylo "plné překvapivých zvratů"
Dočetla jsem před hodinou cca a už pomalu nevím, o čem že to bylo ;)
Mě to bavilo. Není to žádné psycho, ale dobře se mi to četlo a konec byl napínavý. Takže můžu s klidem doporučit ;)
Kniha se mi moc líbila, o krapítek méně než "třešně".
Moc hezký příběh, pomalejší rozjezd, ale druhou polovinu knížky jsem zhltla. Mám moc ráda knihy, kde se střídá minulost a současnost. Spisovatelku jsem si oblíbila a už se těším na další příběh ;)
No, knihu jsem dočetla asi před hodinou. Nijak extra mě to neohromilo...Došlo mi docela brzy, kdo je tu ten násilník a manžel Beth, ale předpokládám, že to v jistém momentu asi napadne každého...ani konec mi nepřišel nijak překvapivý. Stejně jako u první knihy (ta se mi líbila o krapet víc) autorky je to ten typ knihy, který se sice dobře čte, ale za měsíc si nevzpomenu o čem že to bylo...
(Ale čistě můj názor;))
Také zakoupeno v levných knihách ;)
Sice to nebyl až tak mrazivý thriller a na toto téma jsem četla i lepší knihy, ale bavilo mě to..
Na Ledové sestry to nemá, ale zase se mi to líbilo o trochu víc než "Než jsem zemřela".
Nebylo to moc psycho, ale konec byl docela napínavý. Myslela jsem si, že to dopadne úplně jinak ;)
Určitě se budu těšit na další knihu ;)
Trochu jsem se lekla, když mi došlo, že je to volné pokračování Svítání nad savanou, což nebyl zrovna můj šálek kávy. Ale bylo dobré. Kapitoly jsou krátké, tak se kniha rychle čte. Jen by mi asi nevadilo i víc stran a příběh rozvinout víc do hloubky. Ale jinak opět zajímavé čtení, chvílemi mi běhal mráz po zádech....
Koukám, že brzy vyjde nová kniha autorky, což bude určitě také zajímavé počteníčko ;)
Za mě pořád vede Nezlomný a Děti nikoho.
Jednou jsem odložila, potom se ke knize vrátila. Mám knihy Laury W. ráda, ale tahle mi moc nesedla...nevím no. Možná jsem jí měla odložit na jindy. Mám teď "thrillerovou" náladu ;)
Já to vzdávám! Je mi líto, ostatní knihy autorky jsou skvělé, ale touto se prostě neprokoušu... třetí pokus a pravděpodobně poslední. Takže nebudu radši ani hodnotit :(
Víceméně souhlasím s předchozím komentářem. Hodně mě bavil příběh Alice, to bylo hodně napínavé a docela drsné, ale zbytek bych klidně vypustila ;) Nemám nic proti romantice, nemusí jí být tedy moc, ale část příběhu s Bodine je na mě moc harlequinová.
Moc pěkný příběh. Úžasná atmosféra středozemního moře (já tam chci :D) Mám ráda střídání minulosti se současností a rodinná tajemství,takže za mě určitě ano!
Po této knize jsem sáhla v knihovně úplnou náhodou... Spisovatel mi nic neříkal. Zrovna jsem dočetla. Že začátku jsem si myslela, že to bude pěkná hovadina, páč kdybych já narazila na nějakého podobného chlápka ve své kuchyni, tak bych ječela tak, že by to slyšel celý barák :D
Ale opravdu povedená kniha, napínavá a to hodně... Ke konci jsem se musela nutit nepřetáčet stránky dopředu. Ikdyž by mě tedy zajímalo, jestli se Mark objeví ještě v další knize? To mi nějak nejde do hlavy :o
Už jsem si zamluvila Mrazivé ticho (jinou nemají - škoda) a už se těším.
Dobře se čte, čím víc stránek přečtených, je to lepší a lepší, ale musím dodat, že na sérii s Josephem O'L. to tedy nemá ;)
Nemohla jsem se nějak začíst, ale přesto je kniha velice příjemná a milá :) Dovedla bych si ji představit i jako film. Fajn rodinnou komedii. Určitě zase sáhnu po dalším příběhu od J. M.
Tak já váhala mezi 3 a 4 *. Četla se dobře, ikdyž žádné napětí ani psycho nehledejte. Jsem trochu rozpačitá z toho konce. Tak si říkám, co vlastně z toho všeho Emily měla?! Každý vyvázl tak nějak jinak, než bych očekávala....trochu zvláštní závěr. Ale nechci prozrazovat. Blogy Stephanie mi nevadili, myslím, že tam právě byly naschvál. Né, že by mi byla Emily, Stephanie a Sean nesympatičtí....spíš jsou všichni tak trochu "na hlavu" ;)
Stále aktuální téma rasismu....líbilo se mi to, Jodi to prostě umí. Ale i přesto mi u této knihy něco chybělo. Nevtáhla mě tolik jako Až na konec všech dní (ta u mě vede;)) nebo Desátý kruh.
Ale určitě můžu doporučit ;)
Dobře napsaná kniha. Krátké kapitoly nutí přečíst ještě jednu a ještě jednu a další ..... téma, o kterém se zde píše (i v předchozích knihách odehrácající se na "černém kontinentu") je bohužel tvrdá realita.Malé děti žebrající o kus chleba a v druhé ruce lepidlo....pro nás nepředstavitelné!
V předchozím komentáři je napsáno, že kniha má spád....možná až moc rychlý.....také by mi nevadilo pár desítek stran navíc. Ale i tak se mi moc líbila a určitě doporučuji k přečtení.
Těším se na další počteníčko o HH ;)
Nebylo to sice tak špatné, ale abych se přiznala, moc se mi nelíbí směr, kterým se ubírají knihy L.M. Alespoň ty dvě poslední. Rozhozdně to vůbec nemá na Manželovo tajemství, Alici a Sedmilhářky. Toto se sice celkem dobře četlo, ale prostě mě to nijak nebavilo....
Tak třeba příště ;)
Dobré to bylo! Sice jsem četla celou sérii tak nějak na přeskáčku, ale ono to vůbec neva. Ze začátku mi to přišlo trošku divné....protože jsem věděla jak to bude (či nebude?!) s "otcem"Johnem ;).Nemohla jsem tento díl nikde sehnat pěkně dlouho. A řekla bych, že celá série New Orleans se mi líbí víc než Alvarezová a Pescoliová. No jo.....Montoya a Bentz jsou prostě sympaťáci :D
Moc pěkný příběh. Sympatické postavy, nevím proč, ale od začátku se mi hodně líbil Sal, který ač drsňák, tak romantická duše (ikdyž to samozřejmě nedával najevo, ale já to věděla hned ;)). Osud Cetty a "pochcánka" Cristmase je skvěle vyprávěný.
Kniha mi hodně připomínala Přistěhovalce od H.Fasta (také moc pěkná) a tak trochu jsem si vybavila u čtení knihy Gina Santagela z Šance od Jackie Collinsové ;)
Moje první kniha od tohoto spisovatele a určitě ne poslední.
Mohu doporučit :)