putpuda komentáře u knih
Zlatá klec byla super. Druhý díl mě vůbec nebavil a řekla bych, že byl i celkem zbytečný.
Že začátku jsem se tedy dosti ztrácela ve všech těch lidičkách, ale po přečtení komentářů zjišťuji, že nejsem jediná ;)
Jinak se mi kniha četla dobře a příběh se mi líbil.
Přečteno. Ale nevím, zda pokračovat...nějak mi tato série nesedí. Ani první díl mě až tak moc nezaujal. 3 a 4 díl mám doma, tak uvidíme. Až nebude co číst :D
Mnohem víc mě bavila Zlatá klec od autorky ;)
Na knihu jsem se moc těšila. No není to tak dobré, jako ty starší knihy, ale i tak to bylo moc pěkné. Stará tajemství, staré křivdy, které vyplouvají na povrch....nádherná Tasmánie, tajemné Skotsko....jó, to já můžu :D
Pěkný,romantický příběh o zakázané lásce z nelehké doby. Dobře se četl,ale čekala jsem větší drama. Určitě jsou lepší knihy s touto tématikou, ale jistě potěší romantické duše :) Dávám 3 a půl *.
Hodně podobné např. Za zavřenými dveřmi nebo Poslední p. Parishová....
Dobře se čte, sice jsem očekávala větší drama, ale na prvotinu super :)
Moc se mi to líbilo, zrovna jsem měla náladu na něco podobného... Sem tam zbytečně natahované, hlavně neustálé srovnávání všech s Charlesem atd.... Ale knize to myslím nijak moc neuškodilo a jsem zvědavá, co bude dál s rodinou Morvanů :) Těším se na Clařino dědictví.
Knihy autorky jsem si oblíbila, ale toto bylo opravdu až moc sladké.... To nemusím.
Ale čte se pěkně a určitě se budu těšit na další příběhy....
Zatím vede Vůně jasmínu :)
Po hooodně dlouhé době jsem sáhla po N. R. Naposledy jsem četla Rudý šál, nebavilo mě to a je to už nějaký ten pátek. Toto se mi líbilo. Četla se moc dobře, místy krapet víc slaďoučké, ale přežít se to dalo ;). Začátek super, nejvíc mě to začalo bavit od "toho" s Marlou. Pak už to bylo jen napínavé. Víc neprozradím. Připomněla mi ty starší knihy (Kde končí řeka,Andělské vodopády....), které jsem měla moc ráda.
Mě se to líbilo, dobře se mi to četlo. Celkem napínavé, takové psychologické drama. Jen jsem měla opět problém se čtením severských nazvů ;). Děsně krkolomné. Aspoň tedy pro mě.
Do Poselství růží to má samozřejmě daleko, ale jak už sama p. Leila píše hned ze začátku, že knihu psala jako jednu z prvních a pod tlakem, takže se nemohla více rozepsat. Pěkný, jednoduchý román na zpestření pár odpolední ;)
Mě se tedy líbila a moc. Jasně, červená knihovna jak vyšitá, místy lehce naivní až úsměvné, např. hádky mezi sestrami -jakoby jim bylo 5 let ;). Ale jak jsem se začetla, nemohla jsem se odtrhnout. Nejdřív jsem si říkala, že je tu zase další autorka, co se snaží napodobit T. Mckinley či E. Haran a pak jsem zjistila, že M. Hein je Laura Walden, jejíž knihy mám ráda. Opravdu mi to připomínalo ty starší knihy od Tamary. A ty já můžu ;).
Příběh se odvíjí v podstatě po celé dvě generace, kde se "zazobaná a vznešená" rodina snaží svými intrikami zabránit vztahu mezi bohatou Vicky a chudým zlatokopem Jonathanem. Takže mohu vřele doporučit těm, co mají rádi L. Walden nebo Tamaru Mc. i těm, co mají rádi knihy z dob osidlování Austrálie ;)
Mě se četla né moc dobře, tento styl psaní mi nesedí. Ani mi to nepřišlo nijak napínavé. Spálená obloha byla tedy o dost lepší
"Nálepku" si určitě nezaslouží. Taková průměrná četba, která sice neurazí, ale ani nenadchne.
Poslední ze série New Orleans, kterou jsem nečetla. A jako všechny díly super.Ke konci trošku natahované, ale jinak napínavé a dobře se čte (jako vždy ;)) Tuto sérii mám nejradši; )
Mě se to líbilo moc. Nejlepší sice byla Zapomenutá zahrada, ale toto jí šlape na paty ;). Ty části se Sadie byly krapítek natahované, ale nevadilo mi to. Období "Edevanů" mě úplně vcuclo. Opravdu povedená. Jen lituji toho, že nemám tolik času, abych se mohla jen válet v posteli a číst :D. Ale zase jsem si knihu vychutnávala delší dobu! Už se moc těším na další....
Dlouho očekávaná kniha! No, sice bych sem tam ubrala pár stránek, ani mě kniha neuchvátila tolik jako Poselství růží nebo Dlouhé stíny, ale i tak si zaslouží 5☆.Krásný příběh, rodinné tajemství.....to já můžu. Mám z knihy moc příjemný pocit. Teď zase jen čekat na další ;)
Já se také opakuji. Mě "Ženský vyšetřovací klub"prostě baví ;) Toto byl hodně dobrý díl, plný akce. Docela zajímavý zlom v životě Lindsay a jsem zvědavá, kam to povede. Těším se "16" :D
Krásný příběh....podmanivý, tajemný.... přesně, jak je napsáno na přebalu knihy. Podobná knihám Tamary Mckinley, takže za mě určitě ano. A snad se dočkám dalšího pěkného příběhu od této spisovatelky.
Opět klasika, která se čte sama ;). Napětí, akce.....vůbec by mi nevadilo pokračování se sympaťákem Johnem a Sárou :)
Ze začatku mi připomínala Osamnělou smrt od Lisy Jackson, asi tou zimou a srubem.... pod názvem Skryté zlo jsem si tedy představovala něco jiného. Ale spíš bych tuto knihu přirovnala k Elizabeth Lowell -dobrodružství, romantika (na mě až moc)...knihu jsem měla problém spíše dočíst než ji odložit. Docela mě to mrzí, protože S.Brown patřila mezi mé nejoblíbenější spisovatelky, teď mám pocit, jakoby to už ani nepsala ona.
(Ale Reportér se mi zase líbil.) No třeba bude ta další zase o něco lepší.