putpuda putpuda komentáře u knih

Pod Jižním křížem Pod Jižním křížem Barbara Bickmore

Tato kniha patří k nejlepším, co jsem četla. Četla jsem ji už hodně dávno, ale často si zrovna na tuhle knížku vzpomenu, mám moc ráda "australské" knihy. Škoda jen, že na jinou knihu od této spisovatelky jsem nikde nenarazila.

30.08.2015 5 z 5

Šance Šance Jackie Collins

Poprvé jsem ji četla v 16 letech (a to mi babička nadávala, že to není nic pro mě, tak jsem ji schovávala pod učením :D) a je jedna z mých nejoblíbenějších vůbec, co jsem kdy četla.

16.08.2015

Prokletí Prokletí Lisa Jackson

Já čekala trochu víc. Né že by mě zklamala, ale něco tomu chybělo. Možná víc akce ....a pár desítek stran méně (rozhodně neměla na Hrobaře nebo Na prahu smrti )Ale četla se dobře a rychle :)

31.07.2015 4 z 5

Zásnuby - Tajemné dobrodružství na Manhattanu Zásnuby - Tajemné dobrodružství na Manhattanu Tasmina Perry

Ze začátku mi to trošku připomínalo Pretty woman, chvílemi jako by to psala moje prababička (kvůli zvláštním výrazům :), které ale k 50. létům asi patřily :)), ale jak se rozvíjel příběh Georgie, tak se mi to začalo líbit a konec byl hodně dojemný. Žádné drama, spíš taková Lovestory :)

09.07.2015 4 z 5

Dokonalé dědictví Dokonalé dědictví Penny Vincenzi

Tak jsem se těšila, ale nějak se nedokážu soustředit na to, co čtu. Napsaná je dobře, ale je to tak nějak ....nevím.....no čekala jsem něco víc. Víc těch "intrik a rodinných tajemství". Tak přemýšlím, zda odložit nebo se prokousávat dál, třeba se to rozjede. Myslela jsem, že to bude něco jako Hříšné radosti, tak uvidíme :)
Zatím nehodnotím, jsem v půlce, tak až to dočtu (jestli se tak stane :o).

30.05.2015 3 z 5

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Né, že by se mi kniha nelíbila, byla opravdu jiná, ale hrozně těžko jsem se prokousávala první polovinou a trochu jsem měla problém s postavami. Nevadí mi střídání postav po kapitolách, ale nějak jsem se v nich ztrácela. Jinak příběh sám osobě pěkný, ale celkově pro mě slabší.

05.04.2015 3 z 5

Ohnivý ostrov Ohnivý ostrov Kimberley Freeman

Musím souhlasit, moc pěkná. Mám ráda střídání časových rovin a hlavně jsem ráda za další autorku "australských" románů. Strašně ráda čtu knížky Elizabeth Haran a Tamary Mckinley a K.F. má srovnatelný styl :-) Už se těším na další.

22.02.2015 5 z 5

Zpověď divošky Zpověď divošky Jackie Collins

Nechápu, proč zase knížku, která už vyšla, vydávají opět pod jiným názvem! Šance, Lucky, Lady boss.jedny z nejhezčích knížek jaké jsem kdy četla, a hrozně se těším na každou novou knížku od Jackie, ale tohle mě fakt štve..... tato kníha vyšla jako Lucky, ale ti, kteří Collinsovou čtou, ta budou vědět ;)

18.10.2014

Provinilé manželky Provinilé manželky James Patterson

Musím souhlasit, Pattersona mám strašně ráda, ale u téhle knížky jsem měla co dělat, abych nepřeskakovala stránky a dokonce jsem myslela, že ji snad odložím ....a prezident Francie (to mi přišlo už moc) ....dočetla jsem, ale nelíbila se mi. Nudná, a dost politiky....Vůbec to nemělo ten švih, na jaký jsem u něj zvyklá....Už se těším na další díl "Boxerky" - ta bude určitě lepší :)

17.12.2013 3 z 5

Glamour Glamour Louise Bagshawe (p)

Mě se líbila, jen mi zase ten začátek přišel takový (nevím jak bych to řekla) "snobský". Ale jinak čtivá knížka.
Nejvíc se mi od ní líbily "Kariéristky" :)

09.02.2012 5 z 5

Šance Šance Jackie Collins

Četla jsem ji zhruba v 16 letech (což už je nějaký ten pátek-přesněji 17 let) a je to jedna z nejlepších knížek jaké jsem vůbec kdy četla :))))), samozřejmě jsou skvělá pokračování o Lucky S. Ikdyž musím dodat, že ty poslední jako např. Nebezpečná žena, která volně navazuje, už není nic moc.

08.01.2012 5 z 5

Láska, čest a prachy Láska, čest a prachy Jo Rees (p)

Moc hezká knížka :) .... něco mezi Collinsovou a Cole, ze světa bohatých, sexem posedlých .......

01.01.2012 5 z 5

Ta lepší z nás Ta lepší z nás Alafair Burke

Knihu jsem dočetla už asi před 14 dny a zapomněla ohodnotit a už nevím o čem to bylo :D
Začátek mě moc nebavil. Ale začetla jsem se pak a dočetla. Nic extra, ale celkem čtivě napsáno...konec byl napínavy a kdo zabil Adama jsem neuhádla.

11.12.2024 3 z 5

Dědictví maorského náčelníka Dědictví maorského náčelníka Laura Walden

Líbila se mi o trochu víc, než předchozí kniha. Kupodivu se mi líbila i část ze současnosti. Nebylo to tak přeslazené.
Ráda si přečtu i další knihy, ikdyž téma bude pravděpodobně hodně podobné ;)

01.12.2018 4 z 5

Zákrok Zákrok Robin Cook

Hrozně dlouho jsem od Cooka nic nečetla, ani nevím proč. Tato kniha byla trochu jiná, ale jak už jsem řekla, dlouho jsem od autora nic nečetla, takže jsem si to vychutnala. Mě to bavilo. A určitě nebudu tak dlouho otálet s další četbou tohoto výborného spisovatele :)

29.09.2018 4 z 5

Dar osudu Dar osudu Barbara Taylor Bradford

Nějak mi uniklo, že se jedná o třetí díl. Dlouho jsem od autorky nic nečetla a docela jsem měla náladu proložit všechny ty krváky nějakou romanťárnou. Četlo se to pěkně, ale kdybych četla ty předchozí dvě knihy, asi by to bylo lepší.

31.08.2018 3 z 5

Zapomenutí mrtví Zapomenutí mrtví Tove Alsterdal

Příběh Ally, Mary a Terese, tří žen, které svede dohromady boj o svůj život......Mě se to líbilo, napínavé, chvílemi docela drsné, začetla jsem se hned od začátku. Hlavní téma příběhu je o uprchlících, jejich zneužívání a obchodu s lidmi.

26.04.2018 4 z 5

Slibuji ti, Annabelle Slibuji ti, Annabelle Tamara McKinley

T.M. mám moc ráda a vždy se těším na její novou knihu. Příběh Annabelle se mi líbil, Paříž je nádherná a má nezapomenutelnou atmosféru... Kniha se dobře a rychle četla. Přesto ubírám jednu *. A to proto, že se mi moc a moc líbí knihy autorky zasazené do "australského" prosřtedí. A to mi tady chybělo...ale i tak pěkné počteníčko ;)

31.01.2018 4 z 5

Tajemství parfému Tajemství parfému Fiona McIntosh

Docela zdlouhavé, místy sladké až moc, ale jako romantická oddechovka se to dalo :). Já u toho tedy usínala....

24.11.2017 3 z 5

Návrat na Moonlight Plains Návrat na Moonlight Plains Barbara Hannay

Protože si zrovna "užívám" zánět zubu :(((((, tak jsem ráda, že to nebylo moc náročné čtení. Romance s tajemstvím. Ráda si přečtu i další knihy ;)

04.08.2017 4 z 5