putpuda putpuda komentáře u knih

Výstraha Výstraha James Patterson

Mám už přečtený od Pattersona skoro vše, vše super, nevím čím to, ale touhle knížkou jsem se nemohla prokousat :(

03.07.2012 1 z 5

Dcery ohně Dcery ohně Barbara Erskine

Také pro mě jedna z nejlepších.....:)

21.01.2012 5 z 5

Bezmocný Bezmocný Daniel Palmer

Jako první knihu od tohoto spisovatele jsem četla Zoufalce, která se mi líbila o trošičku víc, proto o * méně. Velice čtivé, akční, napínavé.....řešení identifikačních kódů a pixelů a forenzních analýz atd.....šlo tak trochu mimo mě ;) , ale jinak super.
Už se těším na další knihu autora, který se velmi pravděpodobně zařadí mezi mé oblíbence :)

25.06.2019 4 z 5

Kdo chce víc Kdo chce víc Nora Roberts

Průměrná kniha, zajímavý příběh, ale zbytečně natahovaný. Nora má rozhodně mnohem lepší čtivo, ale dalo se to.

23.09.2018 3 z 5

Život na trampolíně Život na trampolíně Frances Whiting

Pěkný příběh o prvních láskách, přátelství, vztahů mezi rodiči a dětmi....pomalejší rozjezd, ale i tak pěkné, nenáročné čtení ;)

10.03.2018 4 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Takový sladší odvar knih typu Elizabeth Haran ;)

11.02.2017 4 z 5

Kariéristky v akci Kariéristky v akci Louise Bagshawe (p)

Hm...tak Kariéristky jsem četla někdy před 15-16 lety a byla to jedna z nejlepších knih od L.B. Docela mě mrzí její nízké hodnocení. Fakt je, že kdybych ji četla teď, možná by se mi nezdála tak dobrá. Na volné pokračování o Topaz a Roweně jsem byla hodně zvědavá!
Sice se dobře čte, ale je to dosti povrchní a docela jsem měla problém dočíst. Nuda! Takové to pozlátko ze světa mocných a bohatých. Nenáročné počtení k vodě ;)

16.09.2016 3 z 5

Podezřelý č. 1 Podezřelý č. 1 James Patterson

Čte se rychle a dobře - jako vždy ;) Proutník Jack je sympaťák, ale přišlo mi to takové o ničem. Možná kdyby se neřešilo tolik věcí najednou .... bylo by to lepší.

29.08.2016 4 z 5

Návrat do Crow Lake Návrat do Crow Lake Mary Lawson

Pěkná kniha, příjemně milá ;)

02.05.2016 4 z 5

Strach zemřít Strach zemřít Lisa Jackson

No mě se docela líbila. Sice to nebyla ta Lisa, na kterou jsme zvyklé, žádné velké drama, ale četla se dobře. A docela mě zajímalo, jak to dopadne s Alvarezovou, tedy s jejím dávným "tajemstvím" ( abych něco neprozradila ;)).

Příští snad bude větší adrenalin ;)

04.01.2016 4 z 5

Mladík v odboji Mladík v odboji C. D. Payne

Páni, tuhle knížku jsem četla kdysi, někdy na střední škole, půjčovala jsem ji synovi a prý si ji musím přečíst, protože se prý u toho po...smíchem. Číst ji sice už nebudu, ale na toto se zapomenout nedá, já se také válela smíchá, když jsem ji četla ;)

28.12.2015 5 z 5

Sedmilhářky Sedmilhářky Liane Moriarty

Tak trochu "Zoufalé manželky" a "Stepfordské paničky" dohromady ...... :D. Ještě nejsem u konce, ale zatím dobré.

22.10.2015 5 z 5

Pravda o tobě Pravda o tobě Susan Lewis

Já tedy dlouho nečetla tak nudnou knihu. A to jsem se moc těšila. Od S. Lewisové jsem četla všechny a byly naprosto úžasné. Tato je naprostý opak. Usínala jsem u ní a vůbec mě netáhlo nic, abych četla dál. Přirovnala bych ji k průměrnému tv filmu na nedělní odpoledne. Žádné drama, určitě se z toho dalo vyždímat mnohem víc a byla by to moc pěkná kniha. Škoda :(

09.09.2015 3 z 5

Neznámý soupeř Neznámý soupeř James Patterson

Za mě super! Jako vždy :)

24.05.2015 5 z 5

Dědictví Dědictví Tilly Bagshawe

Pro mě tedy jedna z těch slabších, měla jsem co dělat, abych ji dočetla. Zdála se mi spíše tak pro náctileté slečny :)

15.04.2015 3 z 5

Gang Gang Martina Cole

Trošku drsný komentář, ale knihy od této spisovatelky jsou spíš pro ženy, ikdyž jsou o "mafiánech". Jen jsem tedy touto knihou nesmírně zklamaná, koupila jsem si ji, protože mám všechny od Martiny, ale ty poslední tři - to je bída :( Už to není jako za časů Hanebné krásky nebo Královny zločinu. Škoda, moc jsem se na ni těšila, ale opravdu jsem měla co dělat, abych nepřeskakovala stránky....třeba ta příští bude lepší.
A tři * dávám jen proto, že mám tuto spisovatelku ráda.

18.04.2014 3 z 5

Rivalové Rivalové Christopher Smith

Opravdu dobrá kniha, napínavá, trochu mi připomínala Bez slitování od Morrella.

31.12.2013 5 z 5

Soukromé hry Soukromé hry James Patterson

Výborná :) už se těším na další.

10.09.2012 5 z 5

Smyčka Smyčka Martina Cole

Skvělá :))))))))))))

05.03.2012 5 z 5

V podezření V podezření Mary Higgins Clark

Volně navazuje na Nikdy není pozdě. Nic moc, souhlasím s Limetkou ;)

01.07.2016 3 z 5