Radka1911 komentáře u knih
Odpočinkový, trošku naivní ženský románek, neurazí, nenadchne, ale dobře se to četlo.
Jednoduchý a odpočinkový ženský román. Kniha je čtivá.
Jako dítě jsem četla pořád a všechno, takže tahle knížka mne samozřejmě neminula. V té době se mi líbila. Své porevoluční děti jsem o její existenci neinformovala, a teď jsem se krásně pobavila nad všemi předešlými komentáři. Ano, přesně tak to je a tak si to myslím.
Pěkný dívčí románek, v době vydání jsem byla cílová skupina a knížky Stanislava Rudolfa jsem milovala.
Knížky Simony Monyové jsou krátké a dobře napsané oddechovky. V tomto případě jsem příběh poprvé viděla zfilmovaný a film se mi líbil víc. A takovou tchýni - tu bych teda nikdy zažít nechtěla.
Nádherná rodinná sága od mé oblíbené autorky. Nesmírně čtivý, krásný příběh z exotického prostředí. Autorka mne ještě nikdy nezklamala, líbily se mi všechny knihy které jsem od ní četla, a mezi její top vedle Panenek z ráje a Doktorky Samanthy řadím i tuto knihu.
Jeden z nejlepších thrillerů, které jsem četla. Rozhodně doporučuji.
Poprvé jsem ji četla před lety v rámci povinné četby, nyní jsem si ji přečetla znovu a nemohu říct, že by mne nebavila. Klasika jak má být.
Doporučuji. Další milá sbírka povídek nejen pro milovníky zvířat. Vše ostatní již bylo řečeno v předešlých komentářích.
První knížka mé oblíbené autorky která mě silně nebavila. Za sebe hodnotím jako její nejhorší knihu. Někdy v polovině jsem přestala číst a zbytek už jen prolistovala.
Knihu jsem přečetla již před časem při pobytu v nemocnici, a protože je to nejoblíbenější knížka mé maminky, dám jí určitě ještě jednu šanci. Námět, příběh, vše se mi líbilo, ale dvě hvězdičky z hodnocení jsem ubrala za rozvláčnost.
Další z povedených humoristických románů Zdenky Frýbové. Odpočinková, pěkná četba.
Všechny díly série s Harrym Hollem mne nadchly. Přízrak je napsaný trochu odlišným stylem, ale opět perfktní, čtivé, napínavé, a dávám absolutních pět hvězdiček.
Sbírka krásných detektivních povídek. Krásné, nostalgické, příjemné čtení.
Jedna z nejlepších knih z arabského prostředí.
Všechno co se o tomto leporelu dá říct, už vyjádřily Damato a tygřík2. Mám to absolutně stejně.
Napínavé, romantické, krásně napsané. Zpočátku mi kniha přišla až příliš rozvláčná, ale druhou polovinu jsem si skutečně užila.
Kniha se dobře čte, i když jsem měla občas trochu problém zorientovat se v postavách, byla napínavá a přečetla jsem ji na jeden zátah. Unešená z ní ale vůbec nejsem.
Velmi čtivá kniha o soužití manželů pocházejících ze dvou odlišných kultur.