Radka1911 komentáře u knih
Po Evženu Oněginovi mé druhé nejoblíbenější dílo tohoto ruského klasika.
Jedna z mála sci-fi které jsem četla, a i když tento druh literatury nevyhledávám, kniha se mi líbila.
Jedna z nejoblíbenějších dětských knížek mých dětí.
Pro mne to byl nostalgický návrat do mládí. Kdysi se mi seriál líbil (jsem stejný ročník jako Martin Zounar), teď jsem si s chutí přečetla knižní zpracování.
Sbírka humorných fejetonů mé oblíbené autorky. Nenáročné, vtipné, čtivé.
Smutný a silný autobiografický příběh. Kniha se dobře čte.
Humorná knížka především pro kočkomily. Pobavila.
Tato kniha byla od autorky má první, a bohužel vůbec nesplnila mé očekávání. Nicméně, určitě si od autorky ještě něco přečtu. Knížka má vysoké hodnocení, autorka je velmi oblíbená, možná jsem jí jenom četla v nesprávnou dobu.
Nehodnotím - dočteno pouze do první třetiny. Uznávám, že autorka psát umí, ale témata povídek v této sbírce jsem prostě nedala.
Myslím, že název knihy plně vystihuje její obsah. Rozhodně čtivá kniha.
Příručka pro pěstování pokojových rostlin vyšla více než před dvaceti lety, takže spoustu dnes moderních rostlin v ní nenajdete, nicméně do dnešní doby z ní občas čerpám neocenitelné informace.
Nádherná inspirativní publikace obsahující velké množství fotografií i návodů na založení zahrádky v květináčích. S hrdostí ji zařazuji mezi poklady mé knihovny.
Knih ze života muslimských žen bylo vydáno hodně, a dost jsem jich přečetla. Devět částí touhy je dle mého názoru nejslabší z nich.
Nenáročná oddechovka. Toto jsem od četby této knížky očekávala a toho se mi také dostalo.
Nádherně zpracovaný životní příběh bělošky, která byla unesena jako nemluvně svým rodičům - vědcům a strávila 20 let života mezi indiány. Kniha působí velice autenticky.
Krásný dojemný příběh. Doporučuji
Krátký ženský román líčící osudy pěti kamarádek a jejich postoj ke kariéře a mateřství.