radus komentáře u knih
Už jsem četla několik knížek od Keplera a musím říci, že ani tentokrát mě nezklamal. Pasáže z Erikovy minulosti a jeho hypnózy mi přišly trochu zdlouhavé a místy nesrozumitelné, ale nakonec vše dávalo smysl a knížka byla napínavá od začátku do konce. Joona Linna v této knížce nedostal tolik prostoru jako v dalších pokračováních, ale i tak se mi Hypnotizér líbil a všem ho doporučuji.
Knížka se mi líbila, byla zajímavá až do konce, i když se dal pachatel předpokládat. Dávám čtyři hvězdičky, protože to byla po delší době kniha, u které jsem se nenudila.
Marii jsem znala pouze z televize jako ztřeštěnou moderátorku dětského pořadu a tak mě docela překvapilo, že i dobře píše. Jenže přečíst si jednou týdně blog je něco jiného než to nahustit do jedné knihy, a proto mě to asi nějak nechytlo. Vím, že autorce je téma divadla a filmu nejbližší, ale já jsem toho byla brzy přesycena.
Úplně jiná kniha od Keplera, než na které jsme byli zvyklí. Mě osobně se líbila, i když některé věci mi přišly dost divné nebo nelogické, ale to knize neubralo na čtivosti. Určitě to je knížka, kterou si budu dlouho pamatovat.
Celkem prijemna oddechovka, autorka rada cestuje a tak si vzdy v jejich knizkach pripomenu nejaky vylet ci dovolenou.
Jednoduchý příběh s jednoduchým dějem doplněný pěknými obrázky, to je přesně knížka pro začínající čtenáře.
Zajímavý příběh odehrávající se ve dvou časových rovinách, mohem víc mě ale bavil ten historický.
Jelikož už znám celý děj Padesáti odstínů, tak mi nepřipadala tahle knížka tak zajímavá, ale dalo se to... Z pohledu Any byl příběh hodně naivní, od Christiana to bylo krapet drsnější.
Komiks jsem předčítala dcerce a myslím, že nebavil ani mě ani jí. Tahle pohádka nikdy nebyla mojí oblíbenou a nestane se tak ani po přečtení tohoto komiksu.
Dcerku bohužel knížka nezaujala a ani já jsem z ní nebyla moc odvázaná, takže jsme ji po dvou kapitolách odložily, ale třeba na ní ještě někdy dojde...
Pěkná, zajímavá knížka se spádným dějem. Konec se dal trošku předvídat, ale i tak mě knížka bavila od začátku do konce.
Tuhle knížku jsem předčítala dceři a ani jednu z nás moc nechytila - známe od Astrid Lindgren lepší :-)
Pekna odpočinková knížka plna humoru, ktereho ma autorka spoustu.
Po předešlých komentářích jsem se na knížku těšila, ale zjistila jsem, že tahle blbina fakt není můj šálek kávy :-)
Knížka se mi líbila, byla vtipná i dojemna. Obdivuji Halinu, že si vzala muže po tak krátké známosti, ze vydržela jeho odchody za jinými, rýpání i pití... Určitě si zase od této autorky něco přečtu.
Opět výborná kniha od těchto autorů, napětí od začátku do konce, už se těším na další pokračování.
Docela obyčejný ale zajímavý příběh o třech ženách a jejich nesnázích v partnerském životě. Knížka mě bavila, dobře se četla.
Knížka se četla dobře a rychle (jako ostatně všechny od Monyové), jednoduchý příběh ze života, který mě bavil... Líbilo se mi, že tady autorka popsala jednu situaci očima jak Irmy tak i Alberta.
Přestože se mi nelíbil první díl - Biomanželka, dala jsem tomuto titulu šanci. Po pár kapitolách jsem tuto rádoby vtipnou knížku odložila jako nedočtenou, což nedělám často. Nelíbí se mi humor, ani Mistr a jeho žena Hedvika (a jestli jsou některé pasáže z opravdového spisovatelova života, pak ho upřímně lituju) a vypravěčka - dula mi se svou ironií hodně lezla na nervy. Dvě hvězdičky dávám jenom za autorovo umění napsat toho tolik o ničem...
Knížka mě nezklamala, docela dobrá oddechovka z reálného života...