rafan65 komentáře u knih
Znovu velmi pěkná detektivka, dobrý děj slušná zápletka prostě dobré čtení.
Slušná detektivka autorka popisuje život na anglickém venkově. Děj a zápletka je slušný proto dávám čtyři hvězdičky.
Slušná kniha, příběh je čtivý není to žádná pecka ale na pohodové čtení dobré.
Výborná česká detektivka a mysteriozně roztomilé čtení. Naďa Horáková patří mezi mé oblíbené autory čte se jedním dechem.
Poezie prostě není co mě bere. Přesto tuto knihu nezavrhuji má svou kvalitu.
Seriál super kniha docela velká nuda hned mě odradila od dalších dílů.
Dobrá kniha některé příběhy jsou slabší ale jako celek pěkné. Každopádně kniha Měsíc s dymkou je lepší.
Bezvadná detektivka první a třetí povídku jsem viděl jako inscenaci v tv ale kniha je lepší.
Pohodové čtení slušné dva příběhy které nejsou žádná napínavá pecka ale dají se číst.
Pěkná kniha dobře se četla má dva příběhy které na sebe navazují a děj má spád.
Pokračování příběhu Petra Finna je dobré ale konec je docela uhozený.Takové rozuzlení jsem teda nečekal a dost mě zklamalo.
Opět bezvadná kriminálka která potěší. Paní Pospíšilová znovu napsala super knihu která se krásně čte.
Pěkná kniha děj se prolíná ve dvojích časových horizontech navazujících na sebe a je přehledný.
Pěkný příběh z Texasu po válce severu proti jihu.Příběh má spád a dobrý děj.
Dobře napsaný western,děj má parádní spád.Hodně akce ale smutný konec.Pěkné čtení na dovolenou.
Opět pěkná detektivka od pana Češky. Bezva děj, zajímavá zápletka a perfektní Standa Berka.
Slušný western padouch je padouch a kdo není padouch je hrdina.
Příběhy Sherlocka Holmese jsou prostě super, krásné čtení které pohladí po duši.