Raislin komentáře u knih
Krásná kniha plná emocí. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Oba hlavní hrdinové byli báječní i když mi na začátku Bree moc neseděla, vše se rychle změnilo. A konec byl jen třešničkou na dortu.
Moc milá oddechovka! Jasně předvídatelný příběh, který mě moc bavil. Já si knihu užila. Za mě stojí za přečtení.
Nádherný příběh plný boleti, lásky a statečnosti. Prožívala jsem všechny tyto emoce. Obdivuji hlavní hrdiny, jak si s tím poradili. Věřím, že se ke knize zase vrátím. Dle mého názoru rozhodně stojí za přečtení.
Ach a Popelka našla prince. Tahle kniha pohladila mé romantické srdce. Nebyla dle mého názoru tak skvělá, jako Kavárna v Kodani ani Čajovna v Tokiu, ale i tak rozhodně stojí za přečtení.
Tento díl mi přijde nejslabší. Hlavní hrdinka mi není sympatická a neustále se opakující oslavy její dělohy mi přijdou trapné nikoli humorné. Stejně tak i její výhrůžky fyzickým násilím. Navíc od prvních stránek je příběh naprosto předvídatelný a ničím nepřekvapí. Takže já jsem zklamaná!
Taková oddechovka na krásné prosluněné dny. Příběh je milý a kniha se čte sama. Úplně top pro mě není. Na zasnění a úprk od všedních dnů úplně ideální.
Tahle kniha mě bavila. Mám ráda sarkasmus, který je zde velmi častý. Oddechovaka u které se zasmějete a zasníte. Já si knihu moc užila.
Krásný příběh na léto, když se člověk chce zasnít. Přesně takové knihy chci číst na dovolené! Oddechovka s krásným koncem. Za mě stojí za přečtení a už vyhlížím další díl.
Krásný příběh, plný emocí z mafiánské prostředí. Přesně dělaný na dovolenou. Já jsem si ho u sklenky koktejlu moc užila. Za mě jednoznačně stojí za přečtení.
Nádherná kniha! Věděla jsem co Wrena čeká a vůbec jsem se nemohla odhodlat ten konec dočíst. Snažila jsem se na jeho rozhodnutí koukat z různých úhlů, ale u všech mi tekly slzy proudem! Samozřejmě jsem se u knihy i nasmála. Jak zde psala Ketfl, jedna z nejlepších knih, možná nejlepší, která zatím letos vyšla.
Příběh naprosto předvídatelný, sladký a milý. Naprostá oddechovka na letní dny. Teď potřebuji trochu vážnější knihu, abych tu glykemickou křivku z tolika sladkého vyrovnala.
Za mě absolutně nereálný příběh, který mi přišel chvílemi až hloupý a poměrně předvídatelný. Jsou daleko lepší knihy. Mě nenadchla.
Ach, to byl zase příběh plný emocí! Nádhera. Tyto příběhy mám ráda a na takové se vždy těším. Hlavní hrdinové byli úžasní. Hlavně Lucy byla světice! Takže ano jednoznačně stojí za přečtení!
U prvního dílu jsem psala, že knihu nemohu hodnotit vzhledem k otevřenému konci. Tak teď přemýšlím o čem bude třetí díl! Tento díl byl úžasný plný napětí. Celkem jízda a smršť pocitů. Ano je to samozřejmě oddechovka a děj není úplně reálný, ale proč se nezasnít a neprožít čas u knihy v tomto prostředí! Takže za mě stojí za přečtení.
Silný příběh. Kniha je krásně napsaná! Je čtivá a jednoduše nešla odložit. River a Carrie mají plno ran osudu z minulosti, ale naštěstí se s tím naučí žít a najdou si cestu k sobě. Epilog už je jen třešnička na dortu pro romantické srdce.
Moje úplně nejoblíbenější kniha od mládí. Vždycky se k ní jednou za čas vrátím!!! Prostě srdeční záležitost. Jednoznačně stojí za přečtení!!!
Já tedy nadšená z knihy nejsem. Je zde hodně erotiky, ale příběh jako takový je o ničem. Do baru přijde psycholožka v kostýmku a celá světoznámá metalová kapela jí padne k nohám. Jako vážně? To snad ne!
Příběh plný bolesti, lásky a odvahy na který člověk jenom tak nezapomene. Kniha popisuje nádherný vztah mezi sestrami, které jsou pro sebe vším ve velmi těžkých životních etapách. Kniha se nádherně čte a rozhodně si zaslouží takto vysoké hodnocení. Za mě jednoznačně stojí za přečtení.
Trochu zdlouhavé, ale příběh hezký. Je to taková předvídatelná oddechovka, když se chcete zasnít a věřit, že vše dopadne, jak má.
Milý příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína. Čtivé. Prostě oddechovka.