Raislin Raislin komentáře u knih

Z popela Z popela Aly Martinez

Krásná kniha plná emocí. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Oba hlavní hrdinové byli báječní i když mi na začátku Bree moc neseděla, vše se rychle změnilo. A konec byl jen třešničkou na dortu.

14.02.2024 5 z 5

Zas tak moc ho nežeru Zas tak moc ho nežeru Meghan Quinn

Moc milá oddechovka! Jasně předvídatelný příběh, který mě moc bavil. Já si knihu užila. Za mě stojí za přečtení.

13.11.2023 5 z 5

Nejtemnější úsvit Nejtemnější úsvit Aly Martinez

Nádherný příběh plný boleti, lásky a statečnosti. Prožívala jsem všechny tyto emoce. Obdivuji hlavní hrdiny, jak si s tím poradili. Věřím, že se ke knize zase vrátím. Dle mého názoru rozhodně stojí za přečtení.

11.06.2023 5 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Ach a Popelka našla prince. Tahle kniha pohladila mé romantické srdce. Nebyla dle mého názoru tak skvělá, jako Kavárna v Kodani ani Čajovna v Tokiu, ale i tak rozhodně stojí za přečtení.

19.01.2023 4 z 5

Toužím po tobě Toužím po tobě J. T. Geissinger

Tento díl mi přijde nejslabší. Hlavní hrdinka mi není sympatická a neustále se opakující oslavy její dělohy mi přijdou trapné nikoli humorné. Stejně tak i její výhrůžky fyzickým násilím. Navíc od prvních stránek je příběh naprosto předvídatelný a ničím nepřekvapí. Takže já jsem zklamaná!

24.07.2022 3 z 5

Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Taková oddechovka na krásné prosluněné dny. Příběh je milý a kniha se čte sama. Úplně top pro mě není. Na zasnění a úprk od všedních dnů úplně ideální.

11.09.2021 4 z 5

Smlouva s ďáblem Smlouva s ďáblem Elizabeth O´Roark

Tahle kniha mě bavila. Mám ráda sarkasmus, který je zde velmi častý. Oddechovaka u které se zasmějete a zasníte. Já si knihu moc užila.

01.10.2024 5 z 5

Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Krásný příběh na léto, když se člověk chce zasnít. Přesně takové knihy chci číst na dovolené! Oddechovka s krásným koncem. Za mě stojí za přečtení a už vyhlížím další díl.

16.07.2024 5 z 5

Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

Krásný příběh, plný emocí z mafiánské prostředí. Přesně dělaný na dovolenou. Já jsem si ho u sklenky koktejlu moc užila. Za mě jednoznačně stojí za přečtení.

11.02.2024 5 z 5

Nespoutaná Aljaška Nespoutaná Aljaška Kathleen A. Tucker

Nádherná kniha! Věděla jsem co Wrena čeká a vůbec jsem se nemohla odhodlat ten konec dočíst. Snažila jsem se na jeho rozhodnutí koukat z různých úhlů, ale u všech mi tekly slzy proudem! Samozřejmě jsem se u knihy i nasmála. Jak zde psala Ketfl, jedna z nejlepších knih, možná nejlepší, která zatím letos vyšla.

04.12.2023 5 z 5

Grace, moje spása Grace, moje spása Melanie Moreland

Příběh naprosto předvídatelný, sladký a milý. Naprostá oddechovka na letní dny. Teď potřebuji trochu vážnější knihu, abych tu glykemickou křivku z tolika sladkého vyrovnala.

24.06.2023 4 z 5

Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

Za mě absolutně nereálný příběh, který mi přišel chvílemi až hloupý a poměrně předvídatelný. Jsou daleko lepší knihy. Mě nenadchla.

01.03.2023 3 z 5

Přitažlivost mezi námi Přitažlivost mezi námi Brittainy C. Cherry

Ach, to byl zase příběh plný emocí! Nádhera. Tyto příběhy mám ráda a na takové se vždy těším. Hlavní hrdinové byli úžasní. Hlavně Lucy byla světice! Takže ano jednoznačně stojí za přečtení!

20.12.2022 5 z 5

Exodus Exodus Kate Stewart

U prvního dílu jsem psala, že knihu nemohu hodnotit vzhledem k otevřenému konci. Tak teď přemýšlím o čem bude třetí díl! Tento díl byl úžasný plný napětí. Celkem jízda a smršť pocitů. Ano je to samozřejmě oddechovka a děj není úplně reálný, ale proč se nezasnít a neprožít čas u knihy v tomto prostředí! Takže za mě stojí za přečtení.

29.08.2022 5 z 5

River Wild River Wild Samantha Towle

Silný příběh. Kniha je krásně napsaná! Je čtivá a jednoduše nešla odložit. River a Carrie mají plno ran osudu z minulosti, ale naštěstí se s tím naučí žít a najdou si cestu k sobě. Epilog už je jen třešnička na dortu pro romantické srdce.

10.06.2021 5 z 5

Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Moje úplně nejoblíbenější kniha od mládí. Vždycky se k ní jednou za čas vrátím!!! Prostě srdeční záležitost. Jednoznačně stojí za přečtení!!!

26.01.2021 5 z 5

Hrátky v zákulisí Hrátky v zákulisí Olivia Cunning

Já tedy nadšená z knihy nejsem. Je zde hodně erotiky, ale příběh jako takový je o ničem. Do baru přijde psycholožka v kostýmku a celá světoznámá metalová kapela jí padne k nohám. Jako vážně? To snad ne!

22.01.2024 1 z 5

Osiřelé sestry Osiřelé sestry Shirley Dickson

Příběh plný bolesti, lásky a odvahy na který člověk jenom tak nezapomene. Kniha popisuje nádherný vztah mezi sestrami, které jsou pro sebe vším ve velmi těžkých životních etapách. Kniha se nádherně čte a rozhodně si zaslouží takto vysoké hodnocení. Za mě jednoznačně stojí za přečtení.

15.02.2023 5 z 5

Nemilosrdný rival Nemilosrdný rival L. J. Shen

Trochu zdlouhavé, ale příběh hezký. Je to taková předvídatelná oddechovka, když se chcete zasnít a věřit, že vše dopadne, jak má.

10.02.2023 4 z 5

Hrad ve Skotsku Hrad ve Skotsku Julie Caplin

Milý příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína. Čtivé. Prostě oddechovka.

23.01.2023 4 z 5