Raislin komentáře u knih
Tahle kniha mě bavila. Mám ráda sarkasmus, který je zde velmi častý. Oddechovaka u které se zasmějete a zasníte. Já si knihu moc užila.
Hezká oddechovka , která se dobře čte. Příběhů, jako je tento je milion. Ale i tak se mi líbí. Taková pohádka pro větší holky na kterou si za měsíc už asi nevzpomenu.
Ideální oddechovka na letní dny. Sice je příběhů jako tento dost, ale stejně mě neomezí. Já si knihu užila a těším se na pokračování.
Od této autorky je kniha sázka na jistotu, když se chcete zasnít a věřit, že vše dopadne tak jak má. Já jsem si opět příběh užila.
Nenáročná oddechovka bez větších dramat, hezky se čte. Takový příběh na který si za měsíc nevzpomenete.
Spisovatelku mám moc ráda. Příběh mě opět nezklamal. Je to většinou sázka na jistotu, když se chcete zasnít a věřit, že vše dobře dopadne.
Hezký příběh plný lásky a tragédií. Emoce létaly jak na horské dráze. Jednoznačně správná kniha na léto.
Kniha mě nenadchla. Absolutně to nemělo náboj a jiskru. Některé scény byly natahované až nudné. Ani styl psaní této spisovatelky mi nevyhovoval. Druhý díl oželím.
Krásný příběh na léto, když se člověk chce zasnít. Přesně takové knihy chci číst na dovolené! Oddechovka s krásným koncem. Za mě stojí za přečtení a už vyhlížím další díl.
Krásná oddechovka na dovolenou ke sklenice Aperolu. Já si knihu užila. Za mě stojí za přečtení.
Taková oddechovka na letní dovolenou. Jiné knihy autorky se mi líbí víc.
Opět krásná kniha, kterou jsem si užila. Prostředí bylo opravdu hrozné a trochu nereálné, že by Asa už nebyl ve vězení. Jak jsem zvyklá od Colleen je kniha plná emocí a za mě jednoznačně stojí za přečtení.
Dle anotace jsem od knihy čekala víc a byla zklamaná. Mám ráda dvě časové linky u románů obzvláště, když je jedna z období druhé světové války, ale tady byla minulost jen okrajově a více méně jen příběh ze současnosti a ne za mě úplně povedený.
Knihu zatím nechci hodnotit, protože konec je otevřený a vlastně se z tohoto dílu člověk nic nedozví. Jen mě zklamalo chování hlavních hrdinů, kteří měli být vysokoškoláci, ale chovali se spíš jako puberťáci. Jestli toto je příběh z prestižní vysoké školy v USA je to za mě k pláči!
Tak tohle je přesně typ knihy, kterou chci číst v létě u bazénu. Příběh byl dojemný, plný emocí a samozřejmě i problémů. I slza mi ukápla. Přečteno jedním dechem.
Milý příběh, který se dotýká i velmi důležitého tématu ( dárců kostní dřeně ). Já si knihu užila. Určitě stojí za přečtení.
I tento díl série se mi moc líbí. Krásná kniha na sluncem zalité dny. Nenáročná kniha, když se člověk chce zasnít. Já si příběh užila. Za mě stojí za přečtení.
Jé, to byl pěkný příběh. Nádherná, nenáročná pohádka pro starší holky, když se chcete zasnít. Já si knihu užila a rozhodně stojí za přečtení.
Román z druhé světové války, který se krásně čte. Je zde více hlavních postav a jejich příběhy se prolínají. Kniha mě chytla za srdce a nemohla jsem jí odložit. Jednoznačně stojí za přečtení.