Raislin

Ještě teď pláču. Mám tolik myšlenek, jako matka tří synů. Vlastně nevím jaký pocit převládá. Jestli se zlobím nebo obdivuju odvahu. Musím říct, že se spíš zlobím. Protože zloba potlačí bolest. Takže Wille já se na tebe zlobím! Zlobím se na to co jsi udělal Lu. Zlobím se za to co jsi udělal rodičům, ségře, své dceři o které jsi nevěděl a všem blízkým. Prostě mám vztek!!! Kniha je nádherná! Opravdu wau!

Nádherná kniha. Trochu smutná, ale parádní, když člověk chce, lze vyřešit i nepřízeň osudu.

Tak tohle se nepovedlo! Nuda, nuda, nuda!!! Do dočtení jsem se musela nutit a po přečtení jsem si, řekla, že jsem to měla vzdát!

Moc hezký příběh. Nejlepší z celé série! Oddechovka na večer!

Prostě milá kniha! Měla bych péct cukroví, ale nedokážu se odtrhnout!

Vůbec jsem nechtěla, aby příběh skončil! Naprosto senzační. Těším se na další!

Krásný příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína! Čtivé! Prostě oddechovka!

Krásný příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína! Čtivé. Stále se mi, ale nejvíc líbí Kavárna v Kodani. Nevím čím to je. Možná, protože to byla první kniha, kterou jsem od autorky četla.

Krásný příběh na zimní večery. U krbu. K tomu sklenička vína!

Krásný příběh na zimní večery. U krbu a se sklenkou vína!

Tato kniha se mi líbila. Ano není to Shakespeare. Ale to člověk neočekává. Oddechovka na večery, když má člověk svých starostí dost. Kniha ke sklence vína!

Kniha se mi líbila. Přečetla jsem ji jedním dechem. Oblíbené od autorek zůstávají jiné!