rampapa rampapa komentáře u knih

Duna Duna Frank Herbert

Na první díl Duny jsem byla hodně zvědavá a to skoro nečtu sci-fi. A jsem z toho nadšená. Je to krásná kniha. Poula jsem si hnedka oblíbila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

19.02.2022 5 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

No tak tohle bylo boží....miluju tuhle knížku. Skvělý sexy příběh s božím Drewem. Emerii byla naprosto úžasná. Knížka přečtená ani ne za tři hodinky. Miluju tenhle žánr knih. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Utajené noci Utajené noci Liv Morris

Moc se mi příběh líbil. Knížka se četla úplně sama. Přečtená ani ne za tři hodinky. Krásné oddychové čtení na víkend. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Ďábel nosí černou Ďábel nosí černou L. J. Shen

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Krásně se mi to četlo. Zamilovala jsem si hnedka tenhle příběh. Chase a Mad jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Vévodův utajený plán Vévodův utajený plán Sabrina Jeffries

Tak tohle bylo úžasné zavěšení celé série. Miluju tuhle sérii a miluji tuhle autorku která píše nádherný příběhy. Sheridana jsem si oblíbila už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Vanessa byla úžasná hnedka jsem si ji zamilovala. Příběh jsem si moc oblíbila. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.

11.02.2022 5 z 5

Sandy Sandy Melanie Moreland

Na příběh o Sandy jsem byla hodně zvědavá a jsem jím nadšená. Miluju tuhle sérii. Miluju kluky z BAM. Moc moc miluju tuhle sérii a autorku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku moc moc doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

04.02.2022 5 z 5

Bezchybní Bezchybní J. D. Hawkins

Tak tohle se mi moc líbilo. Knížka se mi moc líbila. Liama jsem si hnedka oblíbila a Zoe taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od tohohle autora. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

04.02.2022 5 z 5

Dalších 365 dní Dalších 365 dní Blanka Lipińska

Tak nevím jak se mám cítit. Mám ráda Lauru z předchozích dvou dílů a teď bych ji nejraději praštila. Co to proboha bylo. První dva díly krása super ale tohle byla hrůza. Velké zklamání.

04.02.2022 1 z 5

Ďáblův podíl Ďáblův podíl J. R. Ward (p)

Na třetí díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Miluju tuhle sérii a autorku. Jsem ráda že jsem víc poznala Amálii. Knížku všem vřele doporučuji. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

17.01.2022 5 z 5

Andělský podíl Andělský podíl J. R. Ward (p)

Na druhý díl jsem se moc těšila a jsem jím nadšená. Miluju tuhle autorku a tuhle sérii. Edward je úžasný. Mám ráda asi ze všech sourozenců Ginu. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

17.01.2022 5 z 5

Králové bourbonu Králové bourbonu J. R. Ward (p)

Tak na tohle jsem se hodně těšila a jsem z toho nadšená. První díl mě úplně nadchl. Moc se mi líbí příběhy sourozenců. Hlavně Gin a Lane. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Lokaj a já Lokaj a já Valerie Bowman

Miluji tuhle autorku. Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Zamilovala jsem si Klub lokajů. Doufám že brzo vydají další díl. Frances jsem si hnedka zamilovala a Kendalla jsem si hnedka oblíbila. Příběh je strašně krásný. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

06.01.2022 5 z 5

Někdo to rád skotské Někdo to rád skotské Suzanne Enoch

Na poslední díl o ,, medvědovi" jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Catriona byla úžasná,hnedka jsem si jí oblíbila. Podle mě je tenhle díl z celé série nejlepší. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a Skotsko. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

06.01.2022 5 z 5

Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

Tak tohle bylo boží. Hned nutně potřebuju další díl. Nebo se zblázním. Miluju Amo Jones. Doufám že brzo vyjde další díl. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi tuto autorku.

05.01.2022 5 z 5

Chci tě Chci tě Jen Frederick

Tak tohle bylo super. Na tuhle autorku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená jak píše. Byla to krásná oddychová knížka. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

05.01.2022 5 z 5

Advokátův syn Advokátův syn Rachael Anderson

Na třetí a poslední díl jsem se hodně těšila a hlavně na příběh o Sophii. Příběh jsem si hnedka zamilovala a jsem jím nadšená. Knížka se četla úplně sama. Přečtená ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

26.12.2021 5 z 5

Láska přes oceán Láska přes oceán Jackie Ivie

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju knížky od této autorky. Příběh se mi moc líbil. Knížka přečtená ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 18. století.

26.12.2021 5 z 5

Noc s princem Noc s princem Sabrina Jeffries

Na poslední díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Miluju tuhle sérii a miluji tuhle autorku. Gavina jsem si zamilovala už z předešlých dvou dílů. Christabele jsem si hnedka oblíbila. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.

Princova milenka Princova milenka Sabrina Jeffries

Na tenhle díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Knížka se četla úplně sama. Drake jsem si zamilovala už v prvním díle a teď ho mám ráda ještě víc. Regina byla úžasna. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

V princově loži V princově loži Sabrina Jeffries

Na tuto knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Miluji Aleka a Katherine. Příběh jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.