rampapa komentáře u knih
Tak tohle bylo boží. Další super díl ze série. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi upíry.
Bylo to boží. Konečně se děj trochu odehrává jinak než v předchozích dílech. Miluji tuhle autorku a tuhle sérii. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Miluju tuhle Školu noci. Miluju knížky o upírech. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.
Miluju upíry. Školu noci jsem si hnedka zamilovala. Zoey je úžasná a přesně taková jaká je svá.. už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Tak na tohle jsem byla hodně zvědaváa doslova jsem se do Školy noci zamilovala. Hory jsem si hnedka zamilovala a jsem zvědavá jak se ve škole popasuje. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Tak tohle bylo úžasný a krásný a co ten konec.... Okamžitě potřebuju další díl. Úžasná autorka. Příběh jsem doslova vdechla ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.
Tak tohle bylo tak krásné. Miluju když je v příběhu nepřátelství a pak se z toho stane láska. Bylo to boží. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. A nutné potřebuju další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.
Tak tohle bylo tak krásné. Příběh jsem si hnedka zamilovala. Knihy kde je příběh o knihách miluju. Knížku jsem přečetla ani na za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a knihy.️
Tak tohle bylo krásné a sexy. Na další novou sérii od této autorky jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Jen doufám že vyjde brzo. Knížku velmi doporučuji.
Konečně. Na Harryho jsem se hodně těšila už z předešlých dvou dílů. A teď jsem si ho zamilovala. Lucinda byla úžasná a hnedka jsem si ji oblíbila. Tenhle příběh mi hodně připomíná Cynstery. Příběh sem si hnedka zamilovala. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další poslední díl o nejmladším bratrovi. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století. A knížky od téhle úžasné autorky.
Na další díl z téhle série jsem se nemohla dočkat. Miluji tuhle sérii a tuhle rodinu a autorku. Na Betsy Wildovou jsem se těšila už z předešlých dílů a teď jí mám ještě radši. Jeremyho jsem si hnedka zamilovala. Moc se mi líbí příběh. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky a určitě se k ní budu vracet. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Doufám že vyjde brzo. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Jako čekala jsem od toho trochu víc. Bylo to dost náročné neodložit knížku. Ale nějak jsem to zvládla. Hlavní postavy byly docela fajn. Doufám že druhý díl téhle série bude lepší.
Tak tohle bylo boží. Miluji Temperance už z předešlý série a mám ráda jak se tam objevily postavy z minulé série. Bylo to krásně žhavé.
Myslela jsem si že po Mountovi a Keiře už to němuž být žhavějši ale spletla jsem se. Je to. Tanhle díl jsem přečetla ani ne za tři hodinky a najednou konec??? Okamžitě nutně potřebuju další díl. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.
Tak tohle jsem potřebovala. Úplná odreagovka. Příběh je krásný a autorka píše krásně. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.
Tak tohle bylo boží. Miluji knížky od Amo. Ale proč píše tak že jsem z toho úplně hotová. Potřebuju okamžitě další díl...... Myslela jsem si že první díl hned tak něco nepřekoná...ale tohle? To bylo něco.Woww. Uz se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Prosím aby brzo vydali další knížku z klub králů.
Na tuhle knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Miluju tuhle rodinu a sérii. Autorka píše nádherně. Merritt jsem si hnedka zamilovala a Krutá taky hnedka. Příběh se mi moc líbil. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Tak tohle bylo boží.......Miluju tuhle sérii a miluji tuhle autorku. Tahle knížka je naprosto super. Lunu jsem si hnedka zamilovala a Knighta jak bysnet. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.
Tak tohle bylo krásné a nádherné. Na tuhle další knížku a sérii od této autorky jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Katherine jsem si hnedka zamilovala. Christiana jsem si hnedka oblíbila. Oba tvoří úžasnou dvojici. Příběh se mi moc líbil. Knížka přečtená ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a 19. století.
Na poslední díl jsem se hodně hodně těšila a jsem jím nadšená a šťastná. Miluju tuhle autorku a tuhle rodinu sérii. Sebastian jsem si zamilovala už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Josefína byla úžasná a hnedka jsem si jí zamilovala. Příběh se krásně čte. Knížka se mi moc líbila a velmi ji doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.
Na třetí díl jsem se hodně těšila. Charlegmana jsem si oblíbila už z předešlých dílů a teď ho mám ještě radši. Sarala byla úžasná. Moc jsem si ji zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl o vévodovi. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.