Nevinná léčka přehled

Nevinná léčka https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491188/bmid_nevinna-lecka-idN-491188.jpg 4 24 24

Lesterovi série

< 3. díl >

Harry je úspěšný chovatel závodních koní, tak trochu dobrodruh a zarytý svobodný mládenec, který rozhodně nemá v úmyslu nechat se chytit do léčky zvané manželství. Proto se rozhodne před dotěrnými dohazovačkami a vdovami z Londýna utéct! Lucinda je mladá vdova, jež po manželově smrti společně s nevlastní dcerou cestuje po Anglii a život svobodné dámy, která je do značné míry svou vlastní paní, se jí vcelku zamlouvá. Když jí však jednoho dne neznámý přitažlivý muž nečekaně pomůže z malé šlamastyky, její plány začnou postupně doznávat změn! Harry cítí povinnost Lucindu chránit před úklady osamělých hazardních hráčů, přestože ona jeho nesčetné nabídky pomoci odmítá. Jenže netrvá dlouho a Harry se zamotá do vlastní pasti – nabídne Lucindě manželství!... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , HarperCollins Polska
Originální název:

An Unwilling Conquest , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nevinná léčka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

kacenka6144
19.04.2024 4 z 5

Tenhle díl zatím asi opravdu nejlepší ze všech. Opět pár, který k sobě musí najít cestu, ale tady je i další zápletka. Sice žádné velké drama, ale příběh to trochu oživí.

Hypatia1010
26.01.2023 4 z 5

(SPOILER) Ze série Lesterovi mi zatím připadal tento díl nejpovedenější. Příjemné a pohodové čtení, tentokrát jsem v příběhu nacházela typický autorčin styl. Kromě typicky dominantního a ochranářského hrdiny, provází tento díl také nebezpečí číhající na hlavní hrdinku Lucindu. Ta se díky dědictví po zemřelém manželovi stává cílem úkladů skupiny zlosynů a Harry jí při jedné příhodě přispěchá na pomoc. Jelikož skupina spiklenců dál strojí své úklady, Harry si dává za úkol zjistit, kdo za všemi Lucindinými potížemi a "nehodami" stojí. V rámci svého dohlížení na Lucindu a její nevlastní dceru se však do Lucindy zamiluje. Nicméně ještě není připraven připustit, že by drobné intriky Lucindy a jeho tety měly skutečně vést k jejich sňatku. Ale je jasné, že nakonec podlehne a happy end je na světě. Ještě předtím ji ovšem musí zachránit z rukou zlosynů.
Příběh je příjemně vyvážený a oba hrdinové jsou velice sympatičtí. Na Lucindě jsem oceňovala její odvahu, samostatnost a inteligenci. Harry mi zase imponoval svým rozhodným jednáním a odhodláním.


havrmoni
23.08.2022 4 z 5

Takové pohodové čtení. Rozčiluje mě nedostatek komunikace a zbytečná svéhlavost., ale jinak nemám výhrady.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nevinná léčka v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce88x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech1x