rampapa rampapa komentáře u knih

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kelly Oram

První díl mě totálně bavil. Ale tenhle to už nebylo ono. Jako krásně se to četli ale pořád mi tam chybělo to co bylo v prvním dílu.

10.06.2022 3 z 5

Cinder & Ella Cinder & Ella Kelly Oram

Tak tohle je srdcová knížka. Ellie jsem si hnedka zamilovala. Knížka mě doslova pohltila tak že jsem jí přečetla ani ne za tři hodinky. Musím si hnedka přečíst další díl. Knížku velmi doporučuji.

10.06.2022 5 z 5

Bouřlivá noc Bouřlivá noc Elle Kennedy

Tak tohle byla bomba. Nejlepší díl z celé série. Zamilovala jsem si AJ hnedka zamilovala a Brett jakbysmet. Moc jsem si zamilovala tuhle sérii a už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

10.06.2022 5 z 5

Skandální zásnuby Skandální zásnuby Gayle Callen

Na druhý díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Elizabeth jsem si hnedka zamilovala a Petera taky. Nádherný příběh. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

27.05.2022 5 z 5

Šlechtična z pomezí Šlechtična z pomezí Amanda Scott (p)

Krásný příběh. Knížka se mi moc líbila. Knížku velmi doporučuji.

27.05.2022 5 z 5

Drahoušek Jasmína Drahoušek Jasmína Bertrice Small

Knížka se mi moc líbila. Krásný příběh. Jen se to všechno opakovalo. Jinak knížka na odreagování ideální. Doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

27.05.2022 4 z 5

Lekce manželství Lekce manželství Victoria Alexander

Na další díl a ještě k tomu o markýzovi jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Marianne jsem si už oblíbila z předešlého dílů a teď jí mám ještě radši. Tenhle příběh se mi moc líbil. Škoda že nevydali další díly ze série. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Seznam manželů Seznam manželů Victoria Alexander

Na druhý díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. ,,Seznam manželů"bomba.. Lady Gillian jsem si oblíbila už z předešlého dílů. A jsem nadšená jaký je to krásný příběh. Richarda jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Nabídka k sňatku Nabídka k sňatku Victoria Alexander

Na tuhle sérii jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Zamilovala jsem si hnedka tuhle rodinu. Pandoru jsem si hnedka zamilovala. A Maxe taky. Knížka se četla úplně sama. Přečetla jsem jí ani ne za tři hodinky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Svedení pravého gentlemana Svedení pravého gentlemana Victoria Alexander

Na Oliverův příběh jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Kathleen jsem si zamilovala hnedka. Jejich příběh se mi moc líbil. Miluju tuhle sérii a tuhle autorku jak píše. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Tajemství ctnostné dámy Tajemství ctnostné dámy Victoria Alexander

Na příběh o Danielovi jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Miluju tuhle sérii a miluji tuhle autorku. Úplně jsem si zamilovala Cordelii. Jejich příběh se mi moc líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

O čem dáma sní O čem dáma sní Victoria Alexander

Tohle bylo úžasné. Nigela jsem si hnedka zamilovala už z důvodu jak se bránil. A Felicity jsem si hnedka zamilovala. Jejich příběh jsem si hodně užila. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

Hra na lásku Hra na lásku Victoria Alexander

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Zamilovala jsem si tuhle sérii. Gideona jsem si hnedka zamilovala. Judith byla prostě úžasná. Moc se mi líbil jejich příběh. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Čestný muž Čestný muž Jane Ashford

Krásná knížka jen jsem čekala trošičku víc. Jinak se mi líbila. Eliota a Lauru jsem si zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

16.05.2022 3 z 5

Bez masky Bez masky Virginia Henley

Na knížku jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Mám hodně ráda takovéhle knížky a příběhy. Roberta jsem si hnedka zamilovala a Velvet taky. Moc se mi líbil jejich příběh. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Váhavý nápadník Váhavý nápadník Kathleen E. Woodiwiss

Krásná knížka o lásce. Adrianu jsem si hnedka zamilovala a Coltona taky. Moc se mi líbil jejich příběh. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Nesnesitelný vévoda Nesnesitelný vévoda Loretta Chase

Na druhý díl jsem se hodně těšila. Už z předešlého dílů jsem byla natěšená na vévodu z Ashmontu. Cassandra byla úžasná, hnedka jsem si ji zamilovala. Příběh mě doslova pohltil tak že jsem knížku přečetla ani ne za tři hodinky. A nutné potřebuju další a poslední díl o posledním vévodovi. Jen je škoda že autorka tu knížku pořád píše. Tak snad se dočkám příští rok. Budu se modlit. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

Hraběnčino přiznání Hraběnčino přiznání Jillian Hunter

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Za mě nejlepší knížka té série. Emily jsem si hnedka zamilovala a Damiena taky. Bylo to tajemné a krásné. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Paměti kurtizány Paměti kurtizány Jillian Hunter

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju tuhle rodinu a tuhle sérii. Autorka píše moc krásně. Kate jsem si hnedka zamilovala a Colina taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Deníky vévodkyně Deníky vévodkyně Jillian Hunter

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju tuhle rodinu a tuhle sérii. Autorka píše nádherně. Charlotte jsem si hnedka zamilovala a Gideona taky. Knížku jsem přečetla ani ne za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.