rampapa komentáře u knih
Tak tohle bylo krásné a nádherné. Moc povedená knížka. Miluju rytíře. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku
Krásný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásný příběh o lásce. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh o lásce. Knížka se mi moc líbila. Jasona jsem si hnedka zamilovala a Velvet taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju knížky o Skotsku. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásný příběh. Moc se mi knížka líbila. Moc knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Na tenhle díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Miluju tyhle knížky od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a Skotsko.
Tak tohle bylo krásné a nádherné. Mám k c ráda historické romány a tenhle příběh je krásný. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh o lásce. Moc jsem se na tuto knížku těšila a jsem jí nadšená. Miluju tenhle příběh. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh o lásce. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Nádherný příběh. Knížka se mi moc líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásná knížka m na třetí díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Velvet jsem si hnedka zamilovala a Christiana taky. Moc se mi líbil jejich příběh o lásce. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
Krásný příběh. Na druhý díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Miluji tuhle rodinu a tuhle autorku. Morgana jsem si hnedka zamilovala a Jade taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu poslední díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.
My tuhle sérii jsem se hodně těšila a jsem jí nadšená. Claytona jsem si hnedka zamilovala a Amber taky hned. Jejich příběh se mi moc líbil. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.