Raven_Black komentáře u knih
Mít tuto knihu doma se hodí. Je velice zajímavá a je to skvělý doplněk knih Harryho Pottera.
Zajímavé příběhy, hezké doplnění knih Harryho Pottera.
Příběh Harryho Pottera je kouzelný, čtivý a nesmrtelný!
Moc hezky napsaná série těch nejlepších knih! Všechny přetékající emocemi a skvělým příběhem. Ani sedmý díl nezklamal. Zkrátka nemám slov. Určitě si knížky znovu přečtu, protože jsou velmi čtivé, kouzelné a zajisté patří mezi mé nejoblíbenější!
Jediné, co bych snad tomuto dílu vytkla, by byl konec. Mám takový dojem, že se na něj autorka tak trochu vykašlala. Očekávala jsem něco velkolepějšího a ne jen jedno mávnutí hůlky a konec (po tom všem!). Jinak mě docela překvapilo, jak to potom do sebe celé zapadlo. Jsem s tím docela spokojená a vřele doporučuji!!
První dva díly byly úžasné a velmi jsem se těšila na poslední díl a jak to všechno dopadne, ale musím přiznat, že tento díl mě moc nenadchl, spíše zklamal. Místy byl opravdu zajímavý a líbil se mi, ale zbytek - jak už jsem řekla - nic moc.
Thomas mi někdy lezl docela na nervy a Brendu jsem si moc neoblíbila. A na druhou stranu jsem měla ráda Theresu. Takže je zřejmě jasné, že se mi konec vůbec nelíbil, ale přesto doporučuji první dva díly.
Mrzí mě, že tato krásná knížka už končí. Sice měla nějaké docela brutální okamžiky, ale říkám krásná hlavně kvůli konci. Konec byl totiž dojemný (proto mě trochu naštval), ale přesto jsem si musela přiznat, že úžasný a jsem ráda, že končí docela otevřeně.
Tato knížka byla podle mě nejlepší celé série. Krásně se mi četla.
Vždycky mi přišlo, že Jacqueline píše pořád o tom stejným, ale tahle knížka byla přece jen "jiná". Celkem se mi líbila. A i když jsem moc knížek od Jacqueline nečetla, tak si myslím, že tahle je nejlepší.
Už ani nevím, o čem to je. Četla jsem to v angličtině a jediné, co si pamatuju je hrdost na to, že jsem se tím dokázala prokousat. :D
Mám pocit, že dávám hvězdičky jen kvůli prvnímu dílu a fantastickému obalu. Příběh rozhodně nebyl tak skvělý a vtipný jako u prvního dílu a místy jsem se dost nudila.
Skvělý, vtipný příběh, který se mi moc líbil. Ale na mediátora to rozhodně nemá :D
Bývala to jedna z mých nejoblíbenějších knížek. Moc se mi líbila.
Moc se mi to líbilo, i když to byla kniha spíše pro menší děti.
Oblíbená kniha mého dětství.
Každý by si ji měl přečíst.
Dojemná kniha, nejednou přečtená se smutným, krásným příběhem. Je velmi hezky napsaná.
Kdyby bylo možné, dala bych jí více hvězdiček.
Doporučuji
Nádherná, velmi čtivá, dobrodružná, fantasy knížka, která nezklame. Vřele doporučuji ;)