red_marionette

Úžasná kniha. Člověk si hned uvědomí kolik věcí, lidí a okamžiků bere v životě jako samozřejmost. Díky této knihy se snažím na svět dívat jinýma očima..

Příjemná oddechovka s nádechem Vánoční atmosféry. Ze začátku jsem se ztrácela ve jménech rodinných příslušníků. Příběh je velice milý a čtivý a úsměvný. Opravdu originální příběh, který nutí ke čtení. V těchto podzimních dnech určitě nabudí na vánoční svátky a rodinnou pohodu. Určitě doporučuji!

Pravda je, že v tomhle díle se odehrává spousta zvratů, které patří spíš do telenovely. Příběh byl však čtivý a spisovatelka má opravdu velkou fantazii.

Nádherné ilustrace! Příběhy jsou drastické a zároveň vtipné. Už se těším až si knížečku přečtu znovu.

Prostě paráda. Hned po přečtení jsem musela sáhnout po dalším dílu.

Od této autorky jsem zatím nic nečetla, tahle kniha mě zaujala na první pohled. A tak jak jsem se u téhle knihy nasmála se mi dlouho nestalo :)Taky jsem se hodně zamyslela nad spěchem ve svém vlastním životě.

Kniha má velice zajímavý děj, osobně mně překvapila hlavně svou filosofickou stránkou. Hodně jsem se zamýšlela nad velkým Možná :)

Myslím, že kniha jen tak někoho neosloví. Sama bych ji nečetla, kdybych ji nepotřebovala ke studiu.