red_marionette komentáře u knih
Kniha je opravdu velice čtivá, nejde se od ní odtrhnout. Postavy jsou zajímavé a prostředí mafie je pro mě čím dál oblíbenější, jen škoda, že autorka nepřidala více vražd :D . Určitě si přečtu i další knihy autorky.
A citáty na začátku každé kapitoly byly super!
Další úžasná kniha mé oblíbené autorky. Děj knihy plyne pomalejším tempem a postupně nám rozkrývá příběhy několika neobyčejných postav. Tento příběh opravdu pohladí duši.
Příjemná oddechovka s nádechem Vánoční atmosféry. Ze začátku jsem se ztrácela ve jménech rodinných příslušníků. Příběh je velice milý a čtivý a úsměvný. Opravdu originální příběh, který nutí ke čtení. V těchto podzimních dnech určitě nabudí na vánoční svátky a rodinnou pohodu. Určitě doporučuji!
Příběh mladé a zasněné puberťačky. Nad nápady hlavní hrdinky jsem se usmívala.
Pravda je, že v tomhle díle se odehrává spousta zvratů, které patří spíš do telenovely. Příběh byl však čtivý a spisovatelka má opravdu velkou fantazii.
Úžasná kniha. Obě části knihy byly velice čtivé. Bylo fajn zažít život Kamily od bezstarostného mladí až po radost stáří. Další osudy byly taky velice zajímavé a bouřlivé. Autorka umí opravdu skvěle navodit atmosféru. Už se těším na další její knihy. Určitě doporučuji přečíst.
Wow! Popravdě bych nikdy po knize nesáhla kdybych věděla jaké tajemství Julian skrývá. Jsem moc ráda, že jsem si nepřečetla žádný spoiler. Příběh byl od začátku velmi čtivý a zápletku jsem odhadla ještě než to zjistila Mickey. Určitě doporučuji přečíst!
Tak to byla síla. Kniha se nedala odložit. Sandra Brown prostě umí psát! Příběh obou hrdinů je krutý a těžký o to víc jim přejete šťastný konec. Jade jsem v její pomstě fandila.
Nádherné ilustrace! Příběhy jsou drastické a zároveň vtipné. Už se těším až si knížečku přečtu znovu.
Skvělý díl! Hodně jsem se smála. Paní Tichá je nejlepší postava.
Tak to bylo něco. Tohle by měli přečíst všichni, třeba by se k sobě lidé chovali slušněji.
Dokonalost! Krásně napsaný příběh, úžasné postavy. Kniha ke které se brzy vrátím.
Prostě krása! Postavy si mě získaly hned ze začátku. Určitě zkusím i další knihy autorky. Krasobruslení je obdivuhodný a náročný sport.
Moje první autorova kniha. Kniha nutí k zamyšlení. Konec překvapil.
Opravdu silný příběh, který je krásně napsaný. Myslím, že tuto knihu jen tak z hlavy nedostanu. Pokud budete mít štěstí a dostane se vám kniha do rukou, neváhejte a přečtěte si ji.