Renatecka komentáře u knih
Moc smutna kniha. Male deti by nemely umirat ani poznavat takove zakerne nemoci ☹.
Jsem na rozpacích. Toto je už 2. knížka, kterou jsem od autorky Pancolové nedočetla do konce. Zklamání. Čekala jsem od této knížky víc, je opravdu spousta lepších knih k tématice domácího násilí. Občas dost zmatečné texty, nečetla se mi dobře, ztrácela jsem se v postavách apod.
Úžasná knížka, smutný příběh, ale s dobrým koncem!! :-) Matka evidentně narušená a velmi zlá osoba. Nejvíc mě píchlo u srdce, když po narození Azmiera začala bít a týrat i jeho. Jinak - Islámské zvyky asi nikdy nepochopím.
Bezvadná kniha. Zprvu jsem měla obavu, že bude suchopárně popisováno autorčino věznění a mučení během celé knihy, ale naštěstí tomu tak nebylo. V knize jsou různé příběhy a poznatky z Majádina života apod. Doporučuji k přečtení.
Vcelku dobré čtení, ale některé pasáže jsem přeskakovala. Konec - jak jedna milostná událost v Terezíně ovlivnila život hlavní hrdinky i v příštích letech - mě upoutal.
Malinko delší, ale vcelku čtivé a napínavé. Takový průměr.
Kniha mě velmi mile překvapila. Mám tyhle rodinné ságy ráda a moc se těším na další díl.
Velmi napínavé a čtivé. Určitě si od autorky přečtu i další knížky.
Vcelku nuda po celou četbu knížky. Konec to zachránil od hodnocení jednou hvězdičkou.
Tohle bylo opravdu moc dobré! Silné příběhy lidí v období světové války a po ní. Doporučuji.
Velmi slabé, táhlé. Postava spisovatele Willa nadmíru nesympatická od začátku až do konce.
Příjemné čtení, ale zase až tak moc mě kniha neoslnila. Takový průměr.