Renča44 komentáře u knih
Včera jsem začala v noci dočetla :) Úžasná knížka , doporučuji :)
Teda to bylo něco. Mělo to spád a četlo se velice dobře. Hlavní hrdinka si prožila své a ani se nedivím jak na tom byla, protože zažít něco takového, to musí zanechat následky, nehledě na to, že jí moc nepomohli po traumatizovaném zážitku :( Bylo to super a jestli autorka napíše další knuhu, určitě si jí pořídím.
Ale jo, nebylo to špatné. Poslouchali jsme s kolegou audio, při výrobě cukroví Docela nás to vtáhlo do děje a při poslechu jsme o tom diskutovali Vždy, když se změnil děj, tak my... cože, kde to jsme...kde je Daniel..??
Pěkný příběh, čtení šlo rychle :) Zmizení mladší dcery muselo být šílené a 15 let nevědět co se s ní stalo. Konec mě dostal, dlouho jsem netušila kdo mohl za zmizením stát.
Pokračování Bird boxu bylo super. Příběh začíná tam, kde skončil Bird box, ve slepecké škole. Jak bude pokračovat příběh Malorie a jejích dvou dětí, Toma a Olympie, si nesmíte nechat ujít :) Co se stalo, co se bude dít, to všechno se dočtete. Děj se prolíná s minulostí a doplňuje útržky příběhu, kdyby náhodou někdo pozapomněl co se stalo v prvním díle :) Knížka se četla dobře a rychle, doporučuji :)
Knížka se mi líbila, ale myslím, že se děj trochu táhl. Divila jsem se, že Stella řeší vše sama a neobrátí se na policii. To by asi zápletku o dost zkrátilo. Jako oddechovka dobrý.
Mám ji doma cca týden, zatím listuji, studuji. Plno zajímavých receptů a krásné fotky. Knihu jsem si pořídila abych čerpala inspiraci ke své práci a už se těším až některé recepty vyzkouším :)
Právě čtu a nějak mě to nechytlo. Jsem asi v půlce a říkám si jestli to mám vůbec dočíst. Nějak mi to nedává smysl. Děj je divný, psychicky narušená hrdinka, plno lidí kteří proplouvají příběhem. Prostě nic extra.