Restang

Peter May je zda se sázkou na jistotu. Opět nezklamal, čtivé, nad jednou situací v závěru (mobil) přivíram oko :) a hodnotím za 4*

Tuhle autorku psychothrillerů čtu ráda a opět mě nezklamala. Čtivé, napínavé, otázka zda to co se děje, je skutečné a kdo za tím stojí. Toto bylo později už asi malinko předvídatelné. Možná by nás příště autorka mohla vzít už do do jiného prostředí, ale jinak za mě za 4*

Četla jsem předešlou knihu Za sny a líbila se mi, tak proč nesáhnout závěrem léta po další a něčem takovém. Mimochodem Kryštof neposlouchám, je to spíš takový pop rock a já jsem spíš na více rockovější věci a metal. Jako lidi jsou mi ale sympatičtí, Richard pochází ze stejného města. Nicméně knihu hodnotím jen a pouze dle svých pocitů a musím říct, že kniha byla lepší než předešlá a pokud Karin takhle bude pokračovat dál, ráda si od ní něco přečtu. Dokonce od jiných opěvovaných českých autorek typu Mornštajnová, Dvořáková, Hanišová mě jejich knihy až tak nevtáhly či dokonce ne moc bavily. Hold co čtenář/ka to jiný vkus. Takže za mě za 4 *, samozřejmě zde nehledejte úplně těžká témata, ale jako příběh ze života proč ne. I když pár věcí k zamyšlení tam je a vlastně svým způsobem i vlastní traumata postav také. Kdo chce najde v knize i emoce.

Tahle série asi memůže zklamat. Trochu mi přišlo přitažené za vlasy, že Erika se nám pomalu stává samovyšetřovatelkou. Některé momenty z rodinného života mi přišly malinko úsměvné. Co k tomu více říct? Jako vždy dobrá detektivka, která stojí za přečtení.

Úžasný příběh plný emocí, který stojí za přečtení. Hlavní hrdinka mě štvala, jak přivírala oči nad problémy, které by měla řešit, ale kdo bez viny, hoď kamenem. Takže by mě na konci zajímalo, jak to budou řešit.. Ale jinak za pět *

Úžasný příběh plný emocí, stojí za přečtení. Elin mě štvala tím, jak zavírala oči před problémy, ale kdo bez viny, hoď kamenem. Možná bych na konci jen trochu víc rozvinula vztahové záležitosti manželů do budoucna. Takže dávám i tak plný počet *

Zajímavá kniha, sice jsou v ní poznatky, které se dočteme od M. Kondo, nicméně je to čtivější, není to tak strohé, jsou tam i autorčiny myšlenky a náhledy jiných lidí plus odkazy na knihy. Takže za mne rozhodně lepší. :) 3+*

Hodně dobrá detektivka, čtivá, mile překvapila, ale.. nějaká tu jsou. Také bych čekala lepší závěr a ta Natasha.. :) Dále jeho minulost, to by mu to vážně přišili, tam se řeší vraždy a na tohle by byli krátcí ? :) No budiž.. Akorát tedy nevím, zda jsou dnes detektivky nebo thrillery o to víc hodnocené, když jsou tam brutality jako třeba u Cartra, ten hraje v knihách hlavně na ty brutality. Tahle byla dle mého lepší, uvidím v dalších dílech. Takže pro začátek dávám velmi slušných 3,5 *

Byl to risk, normálně knihy tohoto typu nečtu, kromě Sparkse apod., ale to je jiný levl. První kniha z této série, kterou jsem četla. Myslím, že člověk o nic nepřijde, když nějakou vynechá. Bude to stejně jako číst 4 v 1, později 5 v 1..atd. Sladké, hrozně sladké, také mě nejvíce zajímal vývoj cukrárny a ministřípky z Paříže. Třeba si zase přečtu nějakou z této série, ono se to dobře čte i když je to romanťárna, ale dám si pauzu, byla bych přeslazená od hlavy až k patě. Dilema hvězdiček, tak za 1,5 * za náctiletou romantiku, za čtivost půl a za příběh kavárny půl navíc. Tak sumárum 2,5 * Víc fakt ne.

Nebudu hodnotit momenty v knize, které jsou dle mého přitažené za vlasy. Nicméně velmi slušná detektivka se zajímavým námětem. Ten konec byl dobrý, ale zdá se mi, že tam toho bylo trochu moc. Sumárum za mne slušné 3+ hvězdy. A jsem zvědavá na další díl.

Taková průměrně dobrá kniha, chvilkami mě to bavilo, někdy méně. Ale asi o chlup lepší než Houbařka. Takové 2 -3 *

Sparks je sázka na jistotu, když chcete něco oddechového a emočního. Moc hezký příběh. :) Jeden z nej.

Toto je pro mne tak trochu rozporuplné dílo. Na jednu stranu mě to bavilo a nutilo číst, abych věděla jak to tedy je.. Ta psychologická linka a nápad nebyl špatný. Na druhou stranu to občas bylo méně zajímavé a trochu se vleklo. Zkusím možná ještě její jinou knihu. Za mě dobrá 3 s přimhouřením oka.

Autorovy knihy nečtu popořadě (zatím). No musím vystoupit z řady nadšenců, ale pro mne se žádné wau nekoná. Ano, je to čtivé, má to spád a asi to vybočuje svým drsným popisem vražd. To asi přidá na ,,zajímavosti,, pro některé. Takže určitě si přečtu nějakou další, ale klidně si dám i pauzu od jeho knih a nebudou mi moc chybět. Takže i tato kniha tak za tři hvězdy.

Tak bylo to takové jednodušší než její série, ale bavilo mě to. Taková detektivka na pohodu bez velkého přemýšlení.. Její odbočení řekla bych. Konec předvídatelný u toho mladšího, u dědy tolik ne.. Tak za 2,5 *

Lež mě nebavila. Nehoda byla celkem dobrá a kniha Zmizelý oproti dvěma předešlým knihám mě zatím bavila nejvíc. Dobře se to četlo, takový konec jsem nečekala. Nebyl sice wow, ale nečekaný ano.

Tak byla to taková pozvolná milá detektivka, což jsem očekávala. Trochu jsem měla problém s tím, že mě tolik nevtáhla do děje. Nicméně ten jiný styl detektivky je zajímavý a dám šanci dalšímu dílu a uvidím.

Tak další díl za mnou, Bryndza vyloženě nikdy nezklame a mám ho ráda. Nicméně opětovné odhalení vraha dost brzy mi trochu vadilo a ten ,,přestřelený,, závěr za to ubírám hvězdicku.

Zajímavý námět vsazen do severského prostředí. Kniha se dobře četla, ale občas jsem se malinko ztrácela a ke konci, už to bylo trochu překombinované. Moc vražd a vrahů, politické špinavosti, kdy do toho zapletou i jiné..,zneužívání.. A Tupaarnaq ta byla skoro jako Xena zpočátku. :) Za mne spíš 3,5* Za přečtení kniha stojí, ale další díl nevím, zda si pořídím. Trochu váhám.

Dobrý Sparks, dobrá kniha, ale má i lepší knihy. Ta snaha o trochu ,,krimi zápletky,, nevím, zda mu tak úplně jde.. Za mě slušná 3+.