rfa komentáře u knih
Velmi poutavé zpracování posledních hodin Ježiše Krista, kdy autor popisuje sled událostí, tak detailně jako kdyby se odehrály právě nedávno.
Vím, že musel prostudovat mnoho dostupné literatury , za coč mu tímto děkuji.
Díky jeho detailnímu popisu doby, zvyků, židovských a římských právních předpisů jsem pochopil pro mě doposud nepochopitelné a to, jak může vlastní lid dát raději život zloději a vrahu před božím synem.
Příběh, který jsem doposud znal jen z televizního zpracování.
Panu Wangerinovi se podařilo napsat poutavý román o životě Ježíše.
Díky za něj.
Tolik pravdy při detailním pohledu na obyčejné každodenní věci okolo nás.
Návod pro naplnění všech našich přání.
Krátký a přesto velmi poučný příběh o hledání toho, co nám chybí.
Pokud nezakusíme ztrátu či nepřineseme oběť, nemůžeme ocenit to, co máme.
" Proč Bůh omezuje délku života ? Aby byl každý den pro nás vzácný.
Máme-li totiž nekonečné množství času, není pro nás nic vyjímečné !! "
" Pokud měříte život, nežijete ho !! "
Velmí poučná, čtivá a zároveň né moc obsáhlá.
Radost číst tyto knihy. Díky za ní !
Záměrem této neobyčejné knihy je nastartování procesu rozpomenutí se, kým ve skutečnosti jsme.
Zde se seznámíte, jak postupovat na své mystické cestě. Doporučuji všem zájemcům o esoteriku.
První kniha od p. Lustiga, kterou jsem nyní dočetl. Silný lidský příběh na pozadí smutného období lidských dějin. Doporučuji.
Příběh lásky a bolesti, která se odehrála v období rozpadu Byzantské říše.
Kniha nejen popisuje tyto události, ale také se zamýšlí nad smyslem lidského života a osudem předurčené existence.
Po přečtení této knihy se změní váš život, který již nebude stejný jako předtím.
Změní se váš dosavadní náhled na svět a lidi kolem vás.
Jedná se o hodně působivou knihu pro všechny ty, kteří potřebují " nakopnout " k dalšímu pozitivnímu životu.
Velmi inspirující. Knihu doporučuji všem kteří hledají hlubší podstatu bytí. Je zde zodpovězeno mnoho otázek na duchovní vědění. Autor stručně vysvětluje a uvádí v logickou souvislost problémi esoteriky, duchovních nauk a vědy a vše spojuje do jednoho uceleného celku .
Poučný příběh, který začíná smrtí hlavního hrdiny a líčí cestu k pochopení,
odpuštění a lásce.
Rozbor a vysvětlení Parzifalova putování za Svatým Grálem jako univerzální cesty člověka k nalezení jeho pravé podstaty.
"Když se naučíš zemřít, naučíš se i žít," opakuje Morrie tak dlouho, až Mitch pochopí.
Pochopíme i my?
Záleží na každém z nás ....
Poutavé čtení o způsobu vnímání světa indiánskými šamany.