Rolada88 komentáře u knih
Nedokážu pochopit jak se někomu muže v hlavě zrodit takhle brutálně překombinovaný příběh plný zvratu a omylu. Naprosto excelentní čtení. Bral jsem knihu jako něco živého co furt roste a nabírá na enormních rozměru. Famózní příběh. Ke konci už jsem měl postav dost a po pravdě už jsem nevěděl která co zavinila a udělala ale nedalo mi to a musel jsem číst dal dokud to neskončí a s vidinou malého vysvětlení……..
U těchto knih mi vůbec nevadí počet stran protože je zde krásně videt ze to psal velký mistr co ví že neodradí čtenáře par stranami navíc. I kdyby kniha měla 3 tisíce stran a byla takhle psaná vůbec bych se nad tím nepozastavoval jako jiní tady
Tak tohle byla jízda od začátku do konce. Ať už se zakládá na pravdě nebo ne. To už si musí čtenář rozhodnout sám , ale psana formou v podobě hodně odkazů a různých výpovědi dodává na skutečnosti. Čte se to jedním dechem dlouho se mi nestalo že by mě kniha takhle vtáhla do děje za mě super misteriozní thriller buď opřený na skutečnostech a nebo ne. Ale já tomu věřím :)
Tak druhá kniha z trilogie. Myslím ze určitě lepší než skála ( 1díl ) tady to lépe utíkalo a víc me bavilo. U prvního dílu jsem měl problém se začíst. Bylo mi hrozně líto Petera a tak celkově těch sirotků a to je důvod asi ze jsem to tak hltal. A tak aspoň konec z části dopadl dobře. Jinak za me opět povedená kniha
Moc hezka kniha ve forme deniku devatenactileteho kluka co se dostal do wehrmachtu. Nedovedu si prectavit dnesni 19lete kluky namazane pomadou v ruce selfie tyc a na sobe kalhoty slim fit v jeho kuzi.
Zatím asi nejlepší díl ale je pravda ze humoru ubývá tak snad v dalších dílech
Opět bravurně psané povídky se zaklínačem a jeho kamarády. Z cele knihy ale stejně byl nejlepší epilog geraldova svatba to byla prostě akcička se vším všudy
Máma mele maso, Ota jí .............
Pamatuju si to do teď a to je už pomalu 30let
Tak tohle bylo od kariky slabý po trhlině a strachu. Začátek měl šťávu říkal jsem si jestli se to bude takhle stupňovat tak to bude asi top kniha od autora. Ale nic šlo to celý do kopru a hlavní hrdina mě přestával bavit a ty jeho kecy taky byl mi ke konci tak nesympatický že už jsem doufal kdy tam zařve. Trochu jeho nelogické myšlenkové pochody se v závěru vysvětlili. Ale i tak nic taková tuctová povídka
Tohle byl horor jak hrom! Začátek byl pomalejší ale cca od 190stránky začal King hrát na varhany a byla to jedna velká jízda na kterou jsme zvyklí od mistra hororu. Viděl jsem sice před lety film ale nijak se mi to nepřenášel ani mě to nenapadlo uchovám si v hlavě jen knižní podobu která teda patří mezi Kingovy lepší knížky .
Šel jsem do toho i když je to asi dívčí román ale nelituji toho příběh silný a krásně psaný . Po přečtení jsem nějakou dobu měl příběh v hlavě a nějak jsem to nemohl vypustit z hlavy nevím čím to bylo.Nedávno jsem tu psal u jiných knih na holocaust že si dám od nich pauzu že jsou všechny psaný stejně ,ale tohle bylo něco jinak napsaný z jiné strany no za mě určitě stojí za přečtení.
Zatím moje nejlepší dobrodružná kniha. Robinson je prostě klasika!!!!!
V tomto díle bylo až moc jmen hlavně ke konci knihy (plany na válku atd) až jsem z toho byl otrávený ale jinak opět dobrý čtení těším se na 4 díl
Opět geniálně napsané. Kepler je prostě jednička. Super případ s dobrým koncem celou dobu jsem si myslel ze je v tom trochu namočený denis nejak mi tam nehrál no a konec opět plný zvratu jak už jsme u keplera zvyklý trochu mě mrzelo ze nebylo napsáno co se stalo s primusem a nebo sem nezaregistroval
Zaráží mě že kniha má tak nízké hodnocení za mě to byla bomba. Bylo to akční mělo to šťávu příběh o dětských kostech až běhal mráz po zádech. Cca 350 stránek = cca 12 hodin akce
Za mě 100% četlo se to jedním dechem super čtení
Začátek dobrý ale pak se to celé nějak táhlo vlastně cela kniha se táhla stanicemi a nic víc čekal jsem akce. A artomova mise taky jedno velký hov… nevím zda jit do zbylých dvou dílu……. Dříve jsem četl něco podného od howey myslím ze to byla trilogie silo atd ale to mělo aspoň nějaký děj ale metro mi přišlo takový prázdný
Tak faja byla lepší než naslouchač celou knihu jsem četl jedním dechem. Člověk nemohl odtrhnout oči ze stránek. Ten konec už sem měl tlak 150/150. Poslední stránka vygradovala, autorka to krásně uřízla a já nemám trojku neeee
Nesmírně mě baví Verne kdysi sem četl jako kluk a po x letech opět bezva jízda
Pěkně napsaný přesně zapadá do tohohle období co se děje u nás . Četlo se to samo a je vidět že Čapek koukal hodně daleko kniha je psána s předstihem.
Má druhá kniha od nesboa a musím říct že tahle byla lepší než kniha policie . Nebylo v ní tolik postav a neměl jsem až tak veliký guláš s dějem . Ale i tak mi případ Harryho přišel hrozně překombinovaný chvílemi jsem si říkal že už budu mít jasno a klid ve čtení a v zápětí bylo vše zase jinak .ale když si zpětně příběh přehrávám v hlavě tak byl bravurně napsaný jak všechno na konci do sebe zapadlo a všechno se vyjasnilo.Nejspis bych podobně tlustou knihu od jiného autora nedočetl ale tohle tak nějak pěkně sipalo a příležitostně se do ohně přiléval olej. No ale zase na druhou stranu jsou to knížky že do týdne se mi přibeh vyfoukne z hlavy jak je moc přemlsanej vším možným.Asi to tak autor prostě má se svými detektivkami že píše 700stran co jiný by napsal na 300 stránek říkám je to má druhá kniha a určitě ne poslední . Začíná se mi víc a víc norský nesboa líbit ......