Rolada88 Rolada88 komentáře u knih

Nadaný žák Nadaný žák Stephen King

Skvele napsana, kniha se mi moc libila, pekně napsane jak se clovek da lehce sfanatizovat a smanipulovat. Taky bych chtel navstevovat nejakeho dozorce

20.01.2019 5 z 5

Kniha o pravěku Kniha o pravěku Zdeněk V. Špinar

Jedna z nejlepších knih o pravěku. Co se tyče ilustrace i odborného výkladu. Na to jak je kniha stará a ze vývoj a výzkum jde dopředu je super.

26.07.2024 5 z 5

Černočerné srdce Černočerné srdce Robert Galbraith (p)

Tak tohle mě nejak nebralo. O proti neklidný krvi ta mi přišla více tajemná a akční. Mrzák strike mě taky nebral už mě nebavilo jak by chtěl nejraději skočit pahýlem na robin a ona na něho hrozný plus vedlejší případy taky o ničem dlouhý a nudný divím se protože o proti 5 dílu to bylo fakt utrpení cca 1200stran. Doufám ze vodný hrob bude mít aspoň 1500 stran a strikovi uz robin skočí na ten jeho Pahýl protože jestli ne tak mu z toho upadne i ta druhá noha

19.07.2024 3 z 5

Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Super čtení videl jsem i film

08.06.2024 5 z 5

Život ve středověku – Průvodce základními pojmy Život ve středověku – Průvodce základními pojmy Vlastimil Vondruška

Kniha má hezkou ilustraci u nějakých pojmu bych toužil více zajít do hloubky a zase některé mi tam přišli zbytečné ale i tak dobrý pomocník pro orientaci názvosloví středověku

29.04.2024 5 z 5

Spát v moři hvězd. Kniha II. Spát v moři hvězd. Kniha II. Christopher Paolini

Když by jste měli nějaké tipy na podobné knihy napište mi prosím budu rád za každou knihu doporučenou

10.02.2024 5 z 5

Spát v moři hvězd. Kniha II. Spát v moři hvězd. Kniha II. Christopher Paolini

Jako první část knihy naprosto úchvatné čtení. Detailně popsané vesmírné putování Škoda ze nemám až takovou představivost bylo by ještě lepší. Doufám že se autor pustí ještě no nějaké scifi- vesmíru . Myslím ze mu to jde lépe než fantasy

10.02.2024 5 z 5

Spát v moři hvězd. Kniha I. Spát v moři hvězd. Kniha I. Christopher Paolini

Dávám 80%. Moje první kniha o fantasy vesmíru a můžu říct že jsem si to užil. Mrzí mě že nějakým zkratkám jsem nerozuměl ale co jsem četl tak by mělo být vysvětleno ve dvojce kterou nemám :( jedině co mě na knize vadilo bylo opakující slůvko ( odfrkla- odfrknul) ale jinak super

09.01.2024 4 z 5

Pod junáckou vlajkou Pod junáckou vlajkou Jaroslav Foglar

Nejslepsi knihy mého dětství

23.12.2023 5 z 5

Dračí oči Dračí oči Stephen King

Nedočteno. Čekal jsem asi něco jiného. Bylo to psáno jako pro 10 leté děti.

10.12.2023 1 z 5

Výjimeční lidé Výjimeční lidé Peter May

Tak tohle bylo zdlouhavé a nudné. Občas tam byla vtipná scénka enzo s jeho dcerou( kachny ve vaně a podobné) ale to je tak vše . Příběh jako takový se hrozně vlekl

19.10.2023 1 z 5

Cesta na popraviště Cesta na popraviště Vladimír Šindelář

Myslím ze tato druhá kniha byla více do podrobna i když nějaké informace byli totožné jako s knihou kati a popravy ale i tak dobré počtení

08.08.2023 5 z 5

Přísně tajné vraždy Přísně tajné vraždy Šárka Horáková Maixnerová

Výtah jen zlomku nevyřešených vražd co se staly za bývalého režimu. Drtivá většina se stala v 50letech když se vše zametalo pod koberec a hlavně nemohli připustit chybu na své straně.

05.08.2023 5 z 5

Šťastný život Šťastný život Will Bowen

Skvělá kniha

22.11.2022 5 z 5

Démon v mém srdci Démon v mém srdci Viktorín Šulc

Masakr

22.11.2022 5 z 5

Žárlivost a jiné povídky Žárlivost a jiné povídky Jo Nesbø

Jako první povídka z letadla neměla chybu to byl nářez ale ty další už byli takový slabší ale jinak super jednohubka knížka . Takový se čtou sami

15.03.2022 5 z 5

Můj táta, velitel Osvětimi Můj táta, velitel Osvětimi Barbara U. Cherish

Kniha nebyla špatně psaná z pohledu dcery co chtěla očistit otce, ale jinak si myslím ze to byla pohádka o tom ze nic nevěděl jako velitel celého komplexu to mi nějak hlava nebrala.

04.02.2022 3 z 5

Maus I: Otcova krvavá pouť dějinami Maus I: Otcova krvavá pouť dějinami Art Spiegelman

Jedním slovem originální v podání komiksu ale už ne tak Veselým.......

20.11.2021 5 z 5

Ústav Ústav Stephen King

Nebudu dávat plný počet hvězd protože ten konec už byl hodně fantasy ale jinak se mi Ústav líbil. Je tedy pravda že chvílemi byl King zase moc ukecaný , ale tak na to už jsem si u něho zvykl že bych se obešel bez čtvrtky knihy ale to už tak je

20.08.2021 3 z 5

Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Josef Klíma

Na knížku jsem se dost těšil a knížka mě dost zklamala :) mám rad knihy formou rozhovoru ten styl je přehledný, rázný , přímý ale u této mě to nějak nechytlo nějaké kauzy mě zaujaly a i jsem se díky knize dozvěděl více ale těch bylo v pramálo

15.08.2021 2 z 5